2021 Şubat Anneleri

Benim ilk kizim da devlette 19 hafta da öğrenmiştim. Bunda da en son gittiğim de 15 +2 dim gene söylemedi bir daha gelince söylerim dedi şaka gibi . Genelde tam 16 . Hafta dolmadan çoğu devlet doktoru söylemiyormus

kızlar bizim şantiyede 15. vaka çıktı

ofste de 3. çıktı

bilmiyorum iyice sklmaya başladım özel sektör vicdansızlğı işte
Cnm yok mu bi ayrıcalık hamilelere ya bazi ozel şirketler kronik hastalıkta bile izin veriyo

Kızlar işgal sancısı gibi ince sancilariniz oluyor mu? Hala aşırı gazım var ölecek gibiyim birde kabız. Bunlar olan ya da geçen var mı?

Merhabalar
Nasıl gidiyor hamilelik? Ben heyecanla nifty testi sonucumu bekliyorum. İnşallah iyi sonuçlar alırız.
bu arada alnımda başsız bir yağ bezesi vardı çok uzun yıllardır. 1 haftadır ağrımaya ve son günlerde de şişmeye başladı,şimdi bi genel cerraha gideceğim inşallah bişi olmaz. Çok ağrım oluyor.

Kızlar işgal sancısı gibi ince sancilariniz oluyor mu? Hala aşırı gazım var ölecek gibiyim birde kabız. Bunlar olan ya da geçen var mı?

Bende aynıyım aşırı kabızlık ve gaz sorunu çekiyorum geçen gece gazdan uyandım resmen bide benim çıkmıyor afedersiniz geğirme olayım hiç yok geriye sadece diğeri kalıyor oda kitlenince patlayacak gibi oluyorum

Aman dikkat sarımsak bazen çok düşürür. Ben normal zamanda her gün bi diş yuttum şifa olsun diye , bi hafta sonunda başım dönüyor ve ağrıyordu hemen bıraktım fazla düşürmüş tansiyonumu.

Aynen öyle canım... sağlıklı be hayirli olsunlar kucagimiza alınca cinsiyeti hic aklimiza gelmeyecek.. Rabbim bu ani yaşamak isteyip cocuk sahibi olamayan herkese de nasip etsin...

Kızlar bende de ara ara gaz ve kabızlık oluyo o ağrı cok kotu cidden ya ama eskiden anlamiyodum gaz mi bebek mi sancı yapıyo diye şimdi anlıyorum ona seviniyorum en azindan.

Bnde aynıyım kabızlık ve gaz a devam
Bunlar hamilelikte olabilecek şeyler , vitamin ve demir hapı böyle yan etkiler yapıyor maalesef. Banada oluyor

Çünkü k zor kizlar hep karında ağrı var ...
Geçen doktora gittim rahimde kasılmalar oluyor bol su iç,iş yapma, fitil verdi... Nette biraz baktım gaz yapabilir diyor. Ben çünkü çok kötüyüm doktor ciddi gibi konusmadi o yüzden gaza bağladım ben hep şiş hep şiş karnım

Selam kızlar. Ben 18. Haftaya başladım dün cinsiyet kesinleşti bir kızım olacak inş. Bir oğlum var Allah ömür versin inş evlatlarımıza.
Memleketim hep korona. Kamuda çalışıyorum ama esnek çalışma insiyatife bırakıldığı için tam zamanlı olarak geliyoruz işe.
Zaten ben gelmesem eşim çalışıyor hem çok insanla muhatap oluyor hem de rahat bir insan.
Artık akışına bıraktım ben de.
Rabbim inş sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder

Allah sağlıkla kucağnza almayı nasip etsn hayırlı olsun evet Allah yardımcmz olsn

Bende de gaz çok oluyor özellikle geceleri karnım hep şiş.. Dr ilaç verdi ama tadı çok kötüydü içemedim yediklerime dikkat ediyorum artık...Bu arada 3. Bebeğim olmasına rağmen hala hissetmiyorum inşallah normaldir.. beni gibi hissetmeyen var mı arkadaşlar 16. Hafta bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…