Benim ilk kizim da devlette 19 hafta da öğrenmiştim. Bunda da en son gittiğim de 15 +2 dim gene söylemedi bir daha gelince söylerim dedi şaka gibi . Genelde tam 16 . Hafta dolmadan çoğu devlet doktoru söylemiyormusKızlar iyi akşamlar. Ben yarın kontrole gidecem.. Bebisimizin cinsiyetini ogrenir miyiz sizce. Oğlum çoook merak ediyor hem de çok. Burda çikolata yiyin gibi birşeyler yazıyor bazi arkadaslar ne icin acaba? Bi devlet hastanesine gidiyorum doktor soyler mi ya cinsiyetini fikirlerinizi paylasir misiniz.?
Sağol canımEn son bilgilerini yazanları bir yere not almıştım bilgisayardan tabloya geçireyim diye sonra kaybettimbugün ekliyorum sözz
Tesekkurler onerileriniz icin demir icin kullaniyordum ilac, soda iciyim gunlukGünaydın canım. Hamilelikle bacak kasılmaları da başlıyor, senin şikayetinde magnezyum eksikliğinden olabilir. Gün bir şişe sade maden suyu ve bir muz öneriyor doktorlar.
Hiç duymadım öyle bişey k bakma ya nete bak istersen belki yazarYani hani gebelik ilerleyen dönemlerinde rahim dik bir hal alıyor ya gebelik karın bölgesinde devam ediyor
Cnm yok mu bi ayrıcalık hamilelere ya bazi ozel şirketler kronik hastalıkta bile izin veriyokızlar bizim şantiyede 15. vaka çıktı
ofste de 3. çıktı
bilmiyorum iyice sklmaya başladım özel sektör vicdansızlğı işte
Cnm yok mu bi ayrıcalık hamilelere ya bazi ozel şirketler kronik hastalıkta bile izin veriyo
Allah Yardımcıniz olsun zor ya ins gelir idari izin size de..sanırım biz de yok canm biz çok bilinn bi firmanın şantiyesindeyz.
herhalde şantye die kmsenn umrnda değilz
Bnde aynıyım kabızlık ve gaz a devamKızlar işgal sancısı gibi ince sancilariniz oluyor mu? Hala aşırı gazım var ölecek gibiyim birde kabız. Bunlar olan ya da geçen var mı?
Bunlar hamilelikte olabilecek şeyler , vitamin ve demir hapı böyle yan etkiler yapıyor maalesef. Banada oluyorKızlar işgal sancısı gibi ince sancilariniz oluyor mu? Hala aşırı gazım var ölecek gibiyim birde kabız. Bunlar olan ya da geçen var mı?
Kızlar işgal sancısı gibi ince sancilariniz oluyor mu? Hala aşırı gazım var ölecek gibiyim birde kabız. Bunlar olan ya da geçen var mı?
Aman dikkat sarımsak bazen çok düşürür. Ben normal zamanda her gün bi diş yuttum şifa olsun diye , bi hafta sonunda başım dönüyor ve ağrıyordu hemen bıraktım fazla düşürmüş tansiyonumu.Bol su içmek ya da Sarımsak, dengeler mesela. düşükse yükseltir, yüksekse düşürür. Bir tane hap gibi yutmayı tavsiye ederler... Limon düşürüyor, tuzlu ayran yükseltiyor. Onları deneyebilirsin. Zararı yok hem hiçbirinin hamişe. Benim de çok düşük 7ye 3.5 bile gördüm, halim kalmıyor. Dra dediğimde yapacak bir şey yok yediğine içtiğine dikkat edip dinleneceksin, bol su içeceksin demişti. Uykusuz kalıyorsan o da baş ağrısı yapar, kansızlık yapar. En ağır sebep de stres... Onada sakin kalıcaz nasıl olacaksa
Aynen öyle canım... sağlıklı be hayirli olsunlar kucagimiza alınca cinsiyeti hic aklimiza gelmeyecek.. Rabbim bu ani yaşamak isteyip cocuk sahibi olamayan herkese de nasip etsin...Gelin bi kucaklaşalımbirbirimize iyi geliriz belki. Zira 3. Bebeği de aynı cinsiyetten olanları yermek, diğer cinsiyette çocuğu olmadı diye imrendirmek gibi bir huyları var insanların.
Kimin hayırlı çıkacağı ne belli değil mi? İnsanı öyle bir üzüntüye sokuyor ki çevremiz, sanki biz Allah ın kötü kuluymuşuz da gönlümüze göre vermemiş Rabbim... Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar da bizi gururlandırsınlarönemli olan iyi insan yetiştirebilmek. Biz hayırlısını isteyelim.
hoşgeldiniz hiç gitmeyin 3.Oğluşlarımızı beraber bekleyelim. Neyseki bizi masrafa sokmayacak ufaklık :) zaten kız bebeğe nasıl bakılır onu da bilemezdik
Bnde aynıyım kabızlık ve gaz a devam
Bunlar hamilelikte olabilecek şeyler , vitamin ve demir hapı böyle yan etkiler yapıyor maalesef. Banada oluyor
Bende aynıyım aşırı kabızlık ve gaz sorunu çekiyorum geçen gece gazdan uyandım resmen bide benim çıkmıyorafedersiniz geğirme olayım hiç yok geriye sadece diğeri kalıyor oda kitlenince patlayacak gibi oluyorum
Allah sağlıkla kucağnza almayı nasip etsn hayırlı olsun evet Allah yardımcmz olsnSelam kızlar. Ben 18. Haftaya başladım dün cinsiyet kesinleşti bir kızım olacak inş. Bir oğlum var Allah ömür versin inş evlatlarımıza.
Memleketim hep korona. Kamuda çalışıyorum ama esnek çalışma insiyatife bırakıldığı için tam zamanlı olarak geliyoruz işe.
Zaten ben gelmesem eşim çalışıyor hem çok insanla muhatap oluyor hem de rahat bir insan.
Artık akışına bıraktım ben de.
Rabbim inş sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?