2021 Şubat Anneleri

17. hafta ve ben de hissetmiyorum

Bende sizin gibiyim üstten çıkmıyor sıcak su torbasıyla geçiriyorum hep tabi karnıma koyamıyorum ama çok sıcakken ayaklarmının altında ılınınca karnıma doğru koyuyorum bana çok iyi geliyo dene istersen canım

Benim de 19 hafta oldu bende hissetmiyorum 2 . Bebegim

Doktora göre değişiyor maalesef.
Ben sonunda doktorumu değiştirebilirim. Hem bebişim 3 boyutlu gördüm, daha fazla bilgi aldım , ilaclarımı değiştirdi,demir de başladı,bir dahaki gidişime yeni tahliller istedi. Sağlık ocağında yaptr dedi özel hastane gel burda yapalm demedi mesela. Sizde sağlık ocağına gidin Dr söyleyin detaylı kan idrar yapsınlar. O sonuçtan sonra randevu alin koyun önüne.

Tansiyonum surekli 9-5 çıkıyor ve cok fazla sarmisak tuketmeme ragmen daha fazla düşmüyor. Her gun yemiyorum yani dusuk olmasinin sebebi sarmisak degil onu ozellikle belirtmek icin soyledim hamile oldugumdan beri dusuk

Kızlar çatlak olmasın diye hindistan cevizi yağı aldım. Yeterli olur mu? Kakao ve shea yağı da alıcaktım ama pahalı geldi.
Ben banyoda hamam kesesiyle kese yapıp üstüne zeytinyağlı bebek yağı sürdüm ilk gebelikte. Ondan mı bilmem ama çatlama olmadı hiç. Çok kaşınıordum, kesesiz rahatlamıyordum hiç. Yine aynı yaparım kaşınmaya başladığımda. Ama genetik deniyor bu çatlak olayına da...

Kızlar merhaba,
Bugün doktora gittim bebis gostermedi kendini oglum çok üzüldü. Ultrason bakıldı değerler normal dedi doktor. Bi ay once bi hafta fazla soylemisti bugün tam 14 haftalik dedi neden boyle acaba soramadim da. Gelisimiyle ilgili hersey normal dedi. Kan ve idrar tahlili istedi haftaya bi daha gidecem sonuclar icin. Sizce tekrar bakar mi ultrasonla cinsiyeti için. Insallah sonuclarda iyi olur. Vitamin vs kullaniyorsunuz ya tahlil sonuclarina gore mi verir acaba.

Benim de bacak ağrım oluyor bacak arasina yastik koyuyorum iyi geliyor. Bu haftalarda yatis pozisyonu zarar vermiyor bebege diye biliyorum ama yüzüstüde yatilmiyor pek o yuzden agrin oluyordur. Ben soluma yatiyorum ve yastik kullaniyorum baska turlu sirtim dahi tum gun agrıyor.

Eğer doktoruna söylersen bakar canım. Bide karın belli olmaya başladıysa yatma pozisyonu bebeği rahatsız edebilir sonuçta ultrason aletini bastırınca hemen vücudunu görüyoruz yüz üstü yatmak rahatsız edebilir sırt üstü yatmak da bebeğe giden kan akışını etkileyebilir.

Kızlar dediğiniz gibi sağlık ocağına gidip kan verip tahlil yaptırcam bir dahaki gidişimde gösteririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…