Bende de gaz çok oluyor özellikle geceleri karnım hep şiş.. Dr ilaç verdi ama tadı çok kötüydü içemedim yediklerime dikkat ediyorum artık...Bu arada 3. Bebeğim olmasına rağmen hala hissetmiyorum inşallah normaldir.. beni gibi hissetmeyen var mı arkadaşlar 16. Hafta bu arada
Sağol canım inşallah inanıyoruz kolay atlatıcazKorku belayı daha çok çekiyor zaten. Bağışıklık için de modunuz iyi olması en güzeli. Çok öp geçmiş olsun. Eşiniz de kolayca atlatır inşallah.
Bende sizin gibiyim üstten çıkmıyor sıcak su torbasıyla geçiriyorum hep tabi karnıma koyamıyorum ama çok sıcakken ayaklarmının altında ılınınca karnıma doğru koyuyorum bana çok iyi geliyo dene istersen canımBende aynıyım aşırı kabızlık ve gaz sorunu çekiyorum geçen gece gazdan uyandım resmen bide benim çıkmıyorafedersiniz geğirme olayım hiç yok geriye sadece diğeri kalıyor oda kitlenince patlayacak gibi oluyorum
Amin amin hepimize nasip olsun inşAllah sağlıkla kucağnza almayı nasip etsn hayırlı olsun evet Allah yardımcmz olsn
Bende sizin gibiyim üstten çıkmıyor sıcak su torbasıyla geçiriyorum hep tabi karnıma koyamıyorum ama çok sıcakken ayaklarmının altında ılınınca karnıma doğru koyuyorum bana çok iyi geliyo dene istersen canım
İnşallah size de iyi gelir :)Sağol canım bu hiç aklıma gelmemişti denerim inşallah
Benim de 19 hafta oldu bende hissetmiyorum 2 . BebegimBende de gaz çok oluyor özellikle geceleri karnım hep şiş.. Dr ilaç verdi ama tadı çok kötüydü içemedim yediklerime dikkat ediyorum artık...Bu arada 3. Bebeğim olmasına rağmen hala hissetmiyorum inşallah normaldir.. beni gibi hissetmeyen var mı arkadaşlar 16. Hafta bu arada
Doktora göre değişiyor maalesef.Normalde bu ayda rutin tüm gebelere başlıyorlar diye biliyorum. Bazı doktorlar kan değerlerine göre yazmamayı tercih ediyor. Ama sistem mi değişti yeni uygulamalar mı var bende anlamadım bana da başlanmadı. İki gebeliğimde de aynı ilaçları Bu ayda veriyordu hemen doktor.
Tansiyonum surekli 9-5 çıkıyor ve cok fazla sarmisak tuketmeme ragmen daha fazla düşmüyor. Her gun yemiyorum yani dusuk olmasinin sebebi sarmisak degil onu ozellikle belirtmek icin soyledim hamile oldugumdan beri dusukCanim bence sen karıştırdın o hemşire yüksek tansiyon için demiştir sarımsağı hatta tansiyon hastası olanlar Sarımsak hapı falan kullanırlar Google a yaz bak her sitede yazar sarımsağın tansiyonu düşürdüğü yani tansiyon düşerse sakın sarımsak yeme düşer bayilirsin
Ben banyoda hamam kesesiyle kese yapıp üstüne zeytinyağlı bebek yağı sürdüm ilk gebelikte. Ondan mı bilmem ama çatlama olmadı hiç. Çok kaşınıordum, kesesiz rahatlamıyordum hiç. Yine aynı yaparım kaşınmaya başladığımda. Ama genetik deniyor bu çatlak olayına da...Kızlar çatlak olmasın diye hindistan cevizi yağı aldım. Yeterli olur mu? Kakao ve shea yağı da alıcaktım ama pahalı geldi.
Benim de bacak ağrım oluyor bacak arasina yastik koyuyorum iyi geliyor. Bu haftalarda yatis pozisyonu zarar vermiyor bebege diye biliyorum ama yüzüstüde yatilmiyor pek o yuzden agrin oluyordur. Ben soluma yatiyorum ve yastik kullaniyorum baska turlu sirtim dahi tum gun agrıyor.Gunaydinlar herkese, bu gun 14.haftadayiz, size birsey sormak istiyorum, benim ozellikle geceleri bacaklarim cok agriyor son 1 haftadir, beni uykudan uyandiracak kadar surekli kipir kipir hareket ediyorum yatakta, biraz dalarken yine uyaniyorum, yuzustu yattigimda oluyor ins bir zarari yoktur bebege, gunduz bisey yok hatta aksamda iyiyim ama gece cok agriyor
Watsonsta indirimi vardıKızlar çatlak olmasın diye hindistan cevizi yağı aldım. Yeterli olur mu? Kakao ve shea yağı da alıcaktım ama pahalı geldi.
Allaah yardimciniz olsun ozel sektor her yonuyle sömürüyor.kızlar bizim şantiyede 15. vaka çıktı
ofste de 3. çıktı
bilmiyorum iyice sklmaya başladım özel sektör vicdansızlğı işte
Hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Biz hala meraktayizKizlar bir kızım vardi, şimdi bir de oğlum olacakmış inşallahsağlıklı doğsun hepsi inşallah.
Eğer doktoruna söylersen bakar canım. Bide karın belli olmaya başladıysa yatma pozisyonu bebeği rahatsız edebilir sonuçta ultrason aletini bastırınca hemen vücudunu görüyoruz yüz üstü yatmak rahatsız edebilir sırt üstü yatmak da bebeğe giden kan akışını etkileyebilir.Kızlar merhaba,
Bugün doktora gittim bebis gostermedi kendini oglum çok üzüldü. Ultrason bakıldı değerler normal dedi doktor. Bi ay once bi hafta fazla soylemisti bugün tam 14 haftalik dedi neden boyle acaba soramadim da. Gelisimiyle ilgili hersey normal dedi. Kan ve idrar tahlili istedi haftaya bi daha gidecem sonuclar icin. Sizce tekrar bakar mi ultrasonla cinsiyeti için. Insallah sonuclarda iyi olur. Vitamin vs kullaniyorsunuz ya tahlil sonuclarina gore mi verir acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?