2021 Şubat Anneleri

Kızlaar öğretmenim ben, iyi ki bu hafta rapor almışım. Okulum ikili öğretim, ortaokul öğretmenleriyle 100ü geçiyor sayımız. Bugün duydum ki ilkokul bölümüne bakan müdür yardımcılarımızdan birinde covid pozitif çıkmış. Ki pek maske takmayan bir adamdı hatta pazartesi okula konuşmaya gittiğimde odasına girip konuştuğum bi idareci odasında toplantı yapan 15 öğretmen karantinaya alınmış bugün, haftaya ne olacağı da belli değilmiş ben rapora devam

Kizlar göbek deliği etrafiniz acıyor mu? Yahu ilk hamileliğimde 20. Haftalarda oluyordu sanki

Benim göbek deliğimin değilde daha aşağısında baya baskı hissediyorum dr dan geldikten sonra başladı o yüzden dr a söyleyemedim bebek aşağıda galiba diye düşünüyorum.. Bende dün bebeyağina başladım her gece yatmadan önce güzelce karnıma sürüyorum... diğer iki hamileligimde de kullanmıştım hiç catlagim olmadi tavsiye ederim.. ama şunu da belirteyim ben sadece karnıma sürdüğüm için karnın da sıkıntı olmadı ama surmedigim bacak ve kalcalarimda çatlaklar oldu.. Oralardan kilo alacagimi düsünememisim

Teşekkür ederim canim. Sırtüstü gerçekten cokta rahatsiz ediyor.

Çok kötü Hadi ya, istanbulda mıydın sen canım? Ben bu hafta gittim maske takan da var takmayan da bizim işimiz zor ya bolca kimsenin bişey bildiği yok.

Yaa maşallah canımm sağlıkla gelsin inşallah seninki belli olduysa benimkide belli olurmu kiii benimde bi hafta kaldı gitmeme çok heyecanlıyım
Belli olur cnm. Allah gönlüne göre versin sağlıkla gelsin miniğin ins senin de

Slm kızlar nasılsınız, çok fazla yazmasam da takip ediyorum sizleri, grupta iki oğlu olup üçünçü de oğlan olacak kaç arkadaş vardı beni de alın aranıza, 14 haftalık olduk dün doktora gittim daha erken cinsiyet için filan dedi biraz ısrar edince bence erkek dedi, artık en yakınlarım dahil duyacağım sözlere kendimi hazırlamaya çalışıyorum rabbim hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Aaa bak iyi hatırlattın ben size söylemeyi unuttum geçen hafta öğrendik biz de bebeğimizin erkek olduğunu adını Mohammed koyacağız nasip olursa :)

Canım meraba 3. Oğlu olacaklardan biri benim... Allag saglik ve hayirla kucagina almak nasip etsin.. Ama Bence erken 14. Hafta 16. Haftadan sonra daha netlesmis olur.. sen dua etmeyi ihmal etme.
Forumlarda erken söylenip değişen bayaa okudum

Kizlar göbek deliği etrafiniz acıyor mu? Yahu ilk hamileliğimde 20. Haftalarda oluyordu sanki
Bende var yaa resmen acı acı ağrıyor bebekler büyüyor diyedir dedim ama ilerleyen evrede o göbek deliği dışarı çıkınca herhalde dayanılmaz olacak diye korkuyorum

Bende var yaa resmen acı acı ağrıyor bebekler büyüyor diyedir dedim ama ilerleyen evrede o göbek deliği dışarı çıkınca herhalde dayanılmaz olacak diye korkuyorum
Ya çok erken gibi ama halde hayırlısı onlar ve biz sağlıklı olalım da neyse olsun

Off bu insanların her dediğini kafaya takacak olursak yanmışız. Hemen evlenmesen laf ederler ne zaman evleniyorsun diye evlensen ne zaman çocuk.. o olsa e buna kardeş nerede der der dururlar..
Biz 7 kardeşiz son ikisi küçük bizlerden baya ama ilk dördümüz kızız. İstanbulda yaşıyoruz. İlkokula başladığımda hiç unutmam ablamlar sabahçı kardeşimle ben öğlenciydik. Onların dersleri bitip bizimki başlayana kadar okul bahçesinde oynamalar olurken bir bilmiş teyze bana demişti ki
+ kaç kardeşsiniz
-5 (o zamanlar tabi )
+baban ne iş yapıyor
-Doktor
+ Allah allah doktorlar da en fazla 2 yapar NERELİSİNİZ?
- ...
+A doğulu da değilsiniz ( sesinde de doğulu insanları bir yerme vardı hiç unutmam acayip sinir olmuştum o teyzeye) Kaç kız kaç erkek -4kız 1 erkek Dedim
+Erkek sonuncu mu?
-Evet
+ heee anlaşıldı babanlar erkek aramış demesin mi?
O yaşımda ben anne babamın hiçbirimize farklı davrandığını düşünmemiştim o teyze yüzünden dikkat etmeye başlamıştım gerçekten öyle mi onu bizden daha mı çok seviyorlar diye çocuk aklı işte...Ama kendi anne babam çocukları arasında ayrım yapmadığını gördüğümde rahatlamıştım. Demem o ki insanların cahilliğinden olur böyle şeyler cahilin de her dediğini dinleyecek olursak yanmışız.
Hem her çocuğun ayrı tadı olmalı çünkü her birinin fıtratı o kadar farklı ki bir elin beş parmağı gibi. Rabbim her birinin yaşına ve ihtiyaçlarına göre adil ve eşit davranabilmeyi, bizlere evlatlarımıza da sizinkiler gibi kardeş nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…