Merhaba, ben ilk bebegimde kantaron yaği kullandım hiç catlagim olmadı bu kremlerden almadım hiç. Daha ekonomikKızlar çatlak olmasın diye hindistan cevizi yağı aldım. Yeterli olur mu? Kakao ve shea yağı da alıcaktım ama pahalı geldi.
Teşekkür ederim canim. Sırtüstü gerçekten cokta rahatsiz ediyor.Eğer doktoruna söylersen bakar canım. Bide karın belli olmaya başladıysa yatma pozisyonu bebeği rahatsız edebilir sonuçta ultrason aletini bastırınca hemen vücudunu görüyoruz yüz üstü yatmak rahatsız edebilir sırt üstü yatmak da bebeğe giden kan akışını etkileyebilir.
Hayirli olsun saglikla kucagina almak nasip olsunKızlar bende bugün bebeğimi görmeye gittim kızım olucak cok şükür
Sürekli yan yatmak da ağrı yapıyo arada 5 dk sırt üstü yatıyorumTeşekkür ederim canim. Sırtüstü gerçekten cokta rahatsiz ediyor.
Çok kötü Hadi ya, istanbulda mıydın sen canım? Ben bu hafta gittim maske takan da var takmayan da bizim işimiz zor ya bolca kimsenin bişey bildiği yok.Kızlaar öğretmenim ben, iyi ki bu hafta rapor almışım. Okulum ikili öğretim, ortaokul öğretmenleriyle 100ü geçiyor sayımız. Bugün duydum ki ilkokul bölümüne bakan müdür yardımcılarımızdan birinde covid pozitif çıkmış. Ki pek maske takmayan bir adamdı hatta pazartesi okula konuşmaya gittiğimde odasına girip konuştuğum bi idareciodasında toplantı yapan 15 öğretmen karantinaya alınmış bugün, haftaya ne olacağı da belli değilmiş ben rapora devam
Kızlar bende bugün bebeğimi görmeye gittim kızım olucak cok şükür
Hissedemezsin canım o senin damarların onları hissediyosun . Hareketlerini hissedemezken kalp atışını hiç hissedemezsin.Kızlar bebeğin kalp atışı elle hissedilebilir mi ?
Karnıma koyup biraz bastırınca pıt pıt atıyor acaba o başka şey mi ?
Belli olur cnm. Allah gönlüne göre versin sağlıkla gelsin miniğin ins senin deYaa maşallah canımm sağlıkla gelsin inşallahseninki belli olduysa benimkide belli olurmu kiii benimde bi hafta kaldı gitmeme çok heyecanlıyım
Arkadaşlar tabloyu bayadır ihmal ettim kusuruma bakmayın. Eğer istiyorsanız cinsiyetleri ekleyim beni etiketleyip yazarsanız çok sevinirim. Bilgilerini Eklemediğim arkadaşlarım da varsa beni affetsin bugün çok vaktim var hepsini ekleyebilirim
Canım meraba 3. Oğlu olacaklardan biri benim... Allag saglik ve hayirla kucagina almak nasip etsin.. Ama Bence erken 14. Hafta 16. Haftadan sonra daha netlesmis olur.. sen dua etmeyi ihmal etme.Slm kızlar nasılsınız, çok fazla yazmasam da takip ediyorum sizleri, grupta iki oğlu olup üçünçü de oğlan olacak kaç arkadaş vardı beni de alın aranıza, 14 haftalık olduk dün doktora gittim daha erken cinsiyet için filan dedi biraz ısrar edince bence erkek dedi, artık en yakınlarım dahil duyacağım sözlere kendimi hazırlamaya çalışıyorum rabbim hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende var yaa resmen acı acı ağrıyor bebekler büyüyor diyedir dedim ama ilerleyen evrede o göbek deliği dışarı çıkınca herhalde dayanılmaz olacak diye korkuyorumKizlar göbek deliği etrafiniz acıyor mu? Yahu ilk hamileliğimde 20. Haftalarda oluyordu sanki
Ya çok erken gibi ama halde hayırlısı onlar ve biz sağlıklı olalım da neyse olsunBende var yaa resmen acı acı ağrıyor bebekler büyüyor diyedir dedim ama ilerleyen evrede o göbek deliği dışarı çıkınca herhalde dayanılmaz olacak diye korkuyorum
Off bu insanların her dediğini kafaya takacak olursak yanmışız. Hemen evlenmesen laf ederler ne zaman evleniyorsun diye evlensen ne zaman çocuk.. o olsa e buna kardeş nerede der der dururlar..Slm kızlar nasılsınız, çok fazla yazmasam da takip ediyorum sizleri, grupta iki oğlu olup üçünçü de oğlan olacak kaç arkadaş vardı beni de alın aranıza, 14 haftalık olduk dün doktora gittim daha erken cinsiyet için filan dedi biraz ısrar edince bence erkek dedi, artık en yakınlarım dahil duyacağım sözlere kendimi hazırlamaya çalışıyorum rabbim hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Senin ilk çocuk muydu canım gözün aydın sağlıkla gelsin yavrunKızlar bende bugün bebeğimi görmeye gittim kızım olucak cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?