2021 Şubat Anneleri

Kızlar 12.haftada dr cıkıntı var erkek gibi dedi.. bugun 15.haftayı geçtik erkeğe hazırla kendini ama yüzde seksen dedi. Bir net konuşmadı 20.haftada net söylerim dedi.. Ben şimdi etrafıma falan da söyledim iki kez erkek dedi değişir mü acaba:) amaan sonuç olarak ne diyoruz hayırlı saglıklı evlat olsun da neolursa olsun, sağlıkla büyüsünler inşşalah hepimizin ki amin

Çok kötü Hadi ya, istanbulda mıydın sen canım? Ben bu hafta gittim maske takan da var takmayan da bizim işimiz zor ya bolca kimsenin bişey bildiği yok.
İzmir’deki canım ama İstanbul’un da Farklı olduğunu sanmıyorum bulunduğum ilçede 5-6 okul duydum vaka tespit edilen.. hele bir de kalabalıksa onlarca öğretmen yapıyor bu..

Canım sağlıkla gelsin kuzucuğun. Benimde 3.oğlum. Allah bizi bizden daha iyi düşünür. vardır bir bildiği... hayatları çoook güzel olsun da bu küçümseyenleri utandırsınlar.

Son kontrolümdeki erkek doktorum bana bu imayı yaptı. Diyorsun okumuş kendini yetiştirmiş iyi mevkideki insanlar bari yapmaz ama yapıyormuş. 3. Bebeğim dedim. Hadi ya yaşın kaç dedi. 32 dedim. Evdekilerin cinsiyeti ne dedi. Erkek ikisi de dedim. Sen kızı bulamayacaksın ya kız doğuramayacaksın galiba, bu da erkek dedi. Kızı bulmak için 3.bebeği yaptığımı düşündüĞü yetmedi acımasızca cümleler kurdu. Çıktığımda kendimi tutamadım ağladım. İnsanlarda bu çok çocuk algısı cahillikle, kızı ya da erkeği aradıkları için yapıldığı düşünülmesi hiç bir mevkide değişmiyor.

Tansiyonum surekli 9-5 çıkıyor ve cok fazla sarmisak tuketmeme ragmen daha fazla düşmüyor. Her gun yemiyorum yani dusuk olmasinin sebebi sarmisak degil onu ozellikle belirtmek icin soyledim hamile oldugumdan beri dusuk
Ben senin tansiyonun için yazmadım ki onu genel olarak sarımsak dusurur demek istedim sarımsağın nasıl etkilediği konuşulduğu için söyledim yani

Tansiyonum surekli 9-5 çıkıyor ve cok fazla sarmisak tuketmeme ragmen daha fazla düşmüyor. Her gun yemiyorum yani dusuk olmasinin sebebi sarmisak degil onu ozellikle belirtmek icin soyledim hamile oldugumdan beri dusuk
Dusuk olması yüksek olmasından iyidir bosver

Kızlar bişey sorucam benim kalp çarpıntım çok oluyo 1 haftadan fazladır nerdeyse aralıksız demirin düşük o yapar dedi doktor demir hapı yazdı ama annem ve bi kaç kişi pekmez ye diye tutturdu günde bi çay kaşığı bi zararı varmıdır biliyo musunuz

Canım yapar.... Pekmez niye zarar olsun ki? Ben bir yemek kaşığı atıyorum arada

Ben bir kaşık ye ye bitirdim pekmezi. Pekmez ye canım.. Zararı yok

Kızlar tetanoz aşısını vurduran var mı bu aralar? Beni de aile hekiminden bi ebe aradı gel aşını yapalım diye. Nasıl oluyor bu aşıyı yaptırmak zorunda mıyız? Zamanı bu aralar mı? Bi zararı var mı? İlk gebelik hiç bi bilgim yok bu konuda

Bana 20. Hafta denildi

Canım 20.haftada yapılıyo diye biliyorum ilk haftalarda yapılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…