Nasıl gidiyor kalp atışını duydunuz mu?Canım 20.haftada yapılıyo diye biliyorum ilk haftalarda yapılmaz
Duydum şükür yaaNasıl gidiyor kalp atışını duydunuz mu?
N'olur üzülme arkadaşın sağlıcakla atlasın inşaalah, Rabbimden niyaz ederim sende de pozitif sonuç çıkmasın.. Artık ekstra dikkatli olmak zorundayız ben kimseyle yiyip içmemeye özen gösteriyorumKızlar dua istiyorum.en yakın arkadaşım covid pozitif çıktı.5 gün oluyor işe başlayalı.5 gündür yakın temastayım.öğle araları çay içiyorduk.inşallah bişey çıkaz bende.ilçe sağlıktan geleceklermiş gün içinde bana test yapmak içinçok tedirginim.arkadaşımda 1.5 aylık hamile
Çok sevindim, darısı minik tepkilerini hissetmene inşallahDuydum şükür yaaayın 21 inde
Geçmiş olsun o da hamile demekKızlar dua istiyorum.en yakın arkadaşım covid pozitif çıktı.5 gün oluyor işe başlayalı.5 gündür yakın temastayım.öğle araları çay içiyorduk.inşallah bişey çıkaz bende.ilçe sağlıktan geleceklermiş gün içinde bana test yapmak içinçok tedirginim.arkadaşımda 1.5 aylık hamile
Amiiin inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalımmÇok sevindim, darısı minik tepkilerini hissetmene inşallahRabbim sağlıkla sıhatle kavuştursun miniğine seni..
Sakin kalmaya çalışın, banada bugün yarın ikinci test yapılıcak, ilçe sağlığa ulaşmaya çalışıyorum, benimde eşim pozitif, morali yüksek tutunKızlar dua istiyorum.en yakın arkadaşım covid pozitif çıktı.5 gün oluyor işe başlayalı.5 gündür yakın temastayım.öğle araları çay içiyorduk.inşallah bişey çıkaz bende.ilçe sağlıktan geleceklermiş gün içinde bana test yapmak içinçok tedirginim.arkadaşımda 1.5 aylık hamile
Kızlar dua istiyorum.en yakın arkadaşım covid pozitif çıktı.5 gün oluyor işe başlayalı.5 gündür yakın temastayım.öğle araları çay içiyorduk.inşallah bişey çıkaz bende.ilçe sağlıktan geleceklermiş gün içinde bana test yapmak içinçok tedirginim.arkadaşımda 1.5 aylık hamile
Rabbim arkadaşına şifa versin . Sende de bir şey çıkmaz inşallah. Dikkat et kendineKızlar dua istiyorum.en yakın arkadaşım covid pozitif çıktı.5 gün oluyor işe başlayalı.5 gündür yakın temastayım.öğle araları çay içiyorduk.inşallah bişey çıkaz bende.ilçe sağlıktan geleceklermiş gün içinde bana test yapmak içinçok tedirginim.arkadaşımda 1.5 aylık hamile
Ben de 6 gün önce gittim doktor midesi, idrar kesesi vs oluşmuş dedi bilgi verdi ama detaylı ultrasonda oluşan organların çalışmasına bir sıkıntı olup olmadığına kadar bakıyorlar. Yani daha farklı bişeyKizlar ayrintili ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bugün kontrole gittik. Kalbine, böbreklerine, midesine, el parmaklarına vs herseyine baktı gösterdiçok şükür herşey yolundaymis.
20-24 hafta arası ayrıntılı ultrason yaptırabilirsin dedi. Başka doktordan randevu aliniyormus. Acaba çok gerekli mi? Şimdiki cihazlar çok iyi olduğu için bütün organları gözüküyor. Ekstradan neye bakarlar ki. Sizler yaptırmayı dusunuyor musunuz
Kizlar ayrintili ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bugün kontrole gittik. Kalbine, böbreklerine, midesine, el parmaklarına vs herseyine baktı gösterdiçok şükür herşey yolundaymis.
20-24 hafta arası ayrıntılı ultrason yaptırabilirsin dedi. Başka doktordan randevu aliniyormus. Acaba çok gerekli mi? Şimdiki cihazlar çok iyi olduğu için bütün organları gözüküyor. Ekstradan neye bakarlar ki. Sizler yaptırmayı dusunuyor musunuz
Biliyorum o yüzden yazmadığını ben örnek olsun diye söyledim.Ben senin tansiyonun için yazmadım ki onu genel olarak sarımsak dusurur demek istedim sarımsağın nasıl etkilediği konuşulduğu için söyledim yani
Pekmezden demir almak cok zor 1 litresinde bur günlük demir anca varmış ya bol bol et ve limonlu salata yemelusin yukselmesi icin ya da haplari icmelisin canim tecrübelerimden biliyorum.Kızlar bişey sorucam benim kalp çarpıntım çok oluyo 1 haftadan fazladır nerdeyse aralıksız demirin düşük o yapar dedi doktor demir hapı yazdı ama annem ve bi kaç kişi pekmez ye diye tutturdu günde bi çay kaşığı bi zararı varmıdır biliyo musunuz
Bunu bende böyle biliyorum farklı iki Dr. kesinlikle tavsiye etmemişti.Pekmezden demir almak cok zor 1 litresinde bur günlük demir anca varmış ya bol bol et ve limonlu salata yemelusin yukselmesi icin ya da haplari icmelisin canim tecrübelerimden biliyorum.
Saglik ocaginda 20.haftadan sonra bebegin hareketlerini hissettigindeKızlar tetanoz aşısını vurduran var mı bu aralar? Beni de aile hekiminden bi ebe aradı gel aşını yapalım diye. Nasıl oluyor bu aşıyı yaptırmak zorunda mıyız? Zamanı bu aralar mı? Bi zararı var mı? İlk gebelik hiç bi bilgim yok bu konuda
Saglik ocaginda 20.hafta sonrasi yapilir, bebegin hareketlerini hissettiginde gel yapalim dediKızlar tetanoz aşısını vurduran var mı bu aralar? Beni de aile hekiminden bi ebe aradı gel aşını yapalım diye. Nasıl oluyor bu aşıyı yaptırmak zorunda mıyız? Zamanı bu aralar mı? Bi zararı var mı? İlk gebelik hiç bi bilgim yok bu konuda
Korkmayın , stres üzüntü iyi değil biliyorsunuz Sizde herhangi bir semptom yok anladığım kadarıyla.Kızlar dua istiyorum.en yakın arkadaşım covid pozitif çıktı.5 gün oluyor işe başlayalı.5 gündür yakın temastayım.öğle araları çay içiyorduk.inşallah bişey çıkaz bende.ilçe sağlıktan geleceklermiş gün içinde bana test yapmak içinçok tedirginim.arkadaşımda 1.5 aylık hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?