2021 Şubat Anneleri

Kızlar dua istiyorum.en yakın arkadaşım covid pozitif çıktı.5 gün oluyor işe başlayalı.5 gündür yakın temastayım.öğle araları çay içiyorduk.inşallah bişey çıkaz bende.ilçe sağlıktan geleceklermiş gün içinde bana test yapmak için çok tedirginim.arkadaşımda 1.5 aylık hamile

N'olur üzülme arkadaşın sağlıcakla atlasın inşaalah, Rabbimden niyaz ederim sende de pozitif sonuç çıkmasın.. Artık ekstra dikkatli olmak zorundayız ben kimseyle yiyip içmemeye özen gösteriyorum

Geçmiş olsun o da hamile demek İnş hemen atlatır o, size de bulaşmamıştır inşallah. Negatif çıkar testiniz

Sakin kalmaya çalışın, banada bugün yarın ikinci test yapılıcak, ilçe sağlığa ulaşmaya çalışıyorum, benimde eşim pozitif, morali yüksek tutun

inşallah test sonucunuz negatif çıkar. Arkadaşınıza da Allah şifa versin. Kendimize çok dikkat etmemiz gerekiyor bu süreçte. Allah herkesi korusun.

Rabbim arkadaşına şifa versin . Sende de bir şey çıkmaz inşallah. Dikkat et kendine

Çok sağolun kızlar.inşallah bişey çıkmadan atlatırız.evdekilere bulaştırmaktan korkuyorum.odaya kapattım kendimi.bugün test yapılırsa yarın çıkaar sonuç.herkes dikkat etsin.ben küçük bir ilçedeyim ankarada

Kizlar ayrintili ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bugün kontrole gittik. Kalbine, böbreklerine, midesine, el parmaklarına vs herseyine baktı gösterdi çok şükür herşey yolundaymis.
20-24 hafta arası ayrıntılı ultrason yaptırabilirsin dedi. Başka doktordan randevu aliniyormus. Acaba çok gerekli mi? Şimdiki cihazlar çok iyi olduğu için bütün organları gözüküyor. Ekstradan neye bakarlar ki. Sizler yaptırmayı dusunuyor musunuz

Ben de 6 gün önce gittim doktor midesi, idrar kesesi vs oluşmuş dedi bilgi verdi ama detaylı ultrasonda oluşan organların çalışmasına bir sıkıntı olup olmadığına kadar bakıyorlar. Yani daha farklı bişey

perinotolog diyolar sanrm 20 30 dk ayrıntılı bakıyrmuş organlarna tektek ben gidceğim kısmet olursa
Allah sağlıkla kucağnıza almayı nasip eylesn inşallah

Pekmezden demir almak cok zor 1 litresinde bur günlük demir anca varmış ya bol bol et ve limonlu salata yemelusin yukselmesi icin ya da haplari icmelisin canim tecrübelerimden biliyorum.

merhaba kizlar persembe gunu test yaptim beta 29399.9 cikti pazartesi gunu doktora gidicem ama cok heyecanliyim acaba kac haftalik bilen varmidir

Pekmezden demir almak cok zor 1 litresinde bur günlük demir anca varmış ya bol bol et ve limonlu salata yemelusin yukselmesi icin ya da haplari icmelisin canim tecrübelerimden biliyorum.
Bunu bende böyle biliyorum farklı iki Dr. kesinlikle tavsiye etmemişti.

Saglik ocaginda 20.haftadan sonra bebegin hareketlerini hissettiginde
Saglik ocaginda 20.hafta sonrasi yapilir, bebegin hareketlerini hissettiginde gel yapalim dedi

Korkmayın , stres üzüntü iyi değil biliyorsunuz Sizde herhangi bir semptom yok anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…