Hayır suan belirtim yok.ilçe sağlıktan geldiler .kayıt almak için kendinizi izole edin dendi.bende sürüntü alınmasını istedim.hem hamileyim hemde 2 çocuk var.onlara kalsa örnek alınmayacaktuKorkmayın , stres üzüntü iyi değil biliyorsunuz Sizde herhangi bir semptom yok anladığım kadarıyla.
Ben düşünüyorum. Her ayrıntısına bakıyorlar mış ve bir sorun olursa Allah korusun tedarikli oluyorlar doğumda. Eksi bir yönü yok ki yaptırmak için düşünmek gereksiz. Devlette yapiyormus ama devlette ilgi alaka malum.Kizlar ayrintili ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bugün kontrole gittik. Kalbine, böbreklerine, midesine, el parmaklarına vs herseyine baktı gösterdiçok şükür herşey yolundaymis.
20-24 hafta arası ayrıntılı ultrason yaptırabilirsin dedi. Başka doktordan randevu aliniyormus. Acaba çok gerekli mi? Şimdiki cihazlar çok iyi olduğu için bütün organları gözüküyor. Ekstradan neye bakarlar ki. Sizler yaptırmayı dusunuyor musunuz
Üniversite hastanelerinden özel randevu alabiliyorsunuz hemde makul oluyor .Cevaplar için teşekkürler kizlar. O zaman ayrıntılı için hastaneleri arastirmaya başlayayım. Zaman çabuk geçiyor :)
Gözünüz aydın iki kardeş arkadaş olurlar birbirlerine benim de 2 oglum var.. aynı cinsiyetten olmalarının iyi yanını bu karantina da daha iyi anladım evde kalınca sıkılmadan oynadılar...En iyi arkadaş oluyor...Kızlar ikinci oğlum geliyorn
Bana da 20.hafta dedi hatta 28 eylüle gün bile verdiKızlar tetanoz aşısını vurduran var mı bu aralar? Beni de aile hekiminden bi ebe aradı gel aşını yapalım diye. Nasıl oluyor bu aşıyı yaptırmak zorunda mıyız? Zamanı bu aralar mı? Bi zararı var mı? İlk gebelik hiç bi bilgim yok bu konuda
Son kontrolümdeki erkek doktorum bana bu imayı yaptı. Diyorsun okumuş kendini yetiştirmiş iyi mevkideki insanlar bari yapmaz ama yapıyormuş. 3. Bebeğim dedim. Hadi ya yaşın kaç dedi. 32 dedim. Evdekilerin cinsiyeti ne dedi. Erkek ikisi de dedim. Sen kızı bulamayacaksın ya kız doğuramayacaksın galiba, bu da erkek dedi. Kızı bulmak için 3.bebeği yaptığımı düşündüĞü yetmedi acımasızca cümleler kurdu. Çıktığımda kendimi tutamadım ağladım. İnsanlarda bu çok çocuk algısı cahillikle, kızı ya da erkeği aradıkları için yapıldığı düşünülmesi hiç bir mevkide değişmiyor.
Allah yardım etsin inşallah bişey cıkmaz ..Kızlar dua istiyorum.en yakın arkadaşım covid pozitif çıktı.5 gün oluyor işe başlayalı.5 gündür yakın temastayım.öğle araları çay içiyorduk.inşallah bişey çıkaz bende.ilçe sağlıktan geleceklermiş gün içinde bana test yapmak içinçok tedirginim.arkadaşımda 1.5 aylık hamile
Pandemi sürecinde cok sakıncalı diye düşünüyorum hele ki araştirma hastaneleri.Üniversite hastanelerinden özel randevu alabiliyorsunuz hemde makul oluyor .
Allahım arkadaşına acil şifalar versin sanada temiz sonuçlar versin Rabbim negatif çıkar inşallah sonucunKızlar dua istiyorum.en yakın arkadaşım covid pozitif çıktı.5 gün oluyor işe başlayalı.5 gündür yakın temastayım.öğle araları çay içiyorduk.inşallah bişey çıkaz bende.ilçe sağlıktan geleceklermiş gün içinde bana test yapmak içinçok tedirginim.arkadaşımda 1.5 aylık hamile
Ne kadar hadsiz insanlar var. Eğitim kendini bilmeyene boş sanırım. Egitimi ne kadar benimsediğin önemli oyle tip okumakla doktor okumakla insan olunmuyorrmus. Siz de sikmayin caninizi siz niyetinizi biliyorsunuz gerisi bos.Son kontrolümdeki erkek doktorum bana bu imayı yaptı. Diyorsun okumuş kendini yetiştirmiş iyi mevkideki insanlar bari yapmaz ama yapıyormuş. 3. Bebeğim dedim. Hadi ya yaşın kaç dedi. 32 dedim. Evdekilerin cinsiyeti ne dedi. Erkek ikisi de dedim. Sen kızı bulamayacaksın ya kız doğuramayacaksın galiba, bu da erkek dedi. Kızı bulmak için 3.bebeği yaptığımı düşündüĞü yetmedi acımasızca cümleler kurdu. Çıktığımda kendimi tutamadım ağladım. İnsanlarda bu çok çocuk algısı cahillikle, kızı ya da erkeği aradıkları için yapıldığı düşünülmesi hiç bir mevkide değişmiyor.
Geçmiş olsun allah yardimciniz olsun sonuc alabildiniz mi?Kızlar dua istiyorum.en yakın arkadaşım covid pozitif çıktı.5 gün oluyor işe başlayalı.5 gündür yakın temastayım.öğle araları çay içiyorduk.inşallah bişey çıkaz bende.ilçe sağlıktan geleceklermiş gün içinde bana test yapmak içinçok tedirginim.arkadaşımda 1.5 aylık hamile
İnsan bi kız bekliyordu hatka eşim şok oldu ama rabbim ne verirse hayırlısını versin oğluma oyun arkadaşı olacak bağları kuvvetli olacak inşllah, sizin 3. Cinsiyet neyGözünüz aydın iki kardeş arkadaş olurlar birbirlerine benim de 2 oglum var.. aynı cinsiyetten olmalarının iyi yanını bu karantina da daha iyi anladım evde kalınca sıkılmadan oynadılar...En iyi arkadaş oluyor...
6haftalik degere denk geliyor. Doktorunuz keseyi gordukten sonra net haftasini söyler. Hayirli olsun bebisinizmerhaba kizlar persembe gunu test yaptim beta 29399.9 cikti pazartesi gunu doktora gidicem ama cok heyecanliyim acaba kac haftalik bilen varmidir
Normallesme süreci sonrasi kimden nerden buluşacağı belli değil malesef cok üzücü ama kimse dikkat etmiyor. Ben gecen pandemi hastanesine gitmek zorunda kaldim ve inanin sozde pandemi hastnesi olmayan hastaneden daha temiz ve daha az hasta vardi. Bir ay once acile gittim ambulansin pandemi hastanesi olmadigi icin götürdüğü hastnedeki kuyrugu gorseydiniz sosyal mesafe yok ve korkunctu mecbur kalmasam.asla gitmezdim. Insallah bi an once bu durumu atlatiriz saglikli bir yila dogar evlatlarımız.Pandemi sürecinde cok sakıncalı diye düşünüyorum hele ki araştirma hastaneleri.
Bence bu sizin düşünceniz.....Pandemi sürecinde cok sakıncalı diye düşünüyorum hele ki araştirma hastaneleri.
Hayır daha belli değil.çıkınca bilgi veririm sizedeGeçmiş olsun allah yardimciniz olsun sonuc alabildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?