2021 Şubat Anneleri

Kizlar merhaba nasilsiniz hepiniz Ben hala tatildeyim annemlerde 1 hafta daha uzattim baya uyi geldi ama cok feci sekilde bebis buyudukce ve kanepede deilde normalde yerde oturunca karnim cok feci sekilde batiyo ayni anda belimde cok feci oluyo gun icinde hep uzaniyorum gecsin diye az bise hafifliyo sizinde basladi bole karninizin batmasi oturamiyorum yerimde uzanmam gerekiyo direk

Korkmayın , stres üzüntü iyi değil biliyorsunuz Sizde herhangi bir semptom yok anladığım kadarıyla.
Hayır suan belirtim yok.ilçe sağlıktan geldiler .kayıt almak için kendinizi izole edin dendi.bende sürüntü alınmasını istedim.hem hamileyim hemde 2 çocuk var.onlara kalsa örnek alınmayacaktu

Ben düşünüyorum. Her ayrıntısına bakıyorlar mış ve bir sorun olursa Allah korusun tedarikli oluyorlar doğumda. Eksi bir yönü yok ki yaptırmak için düşünmek gereksiz. Devlette yapiyormus ama devlette ilgi alaka malum.

Cevaplar için teşekkürler kizlar. O zaman ayrıntılı için hastaneleri arastirmaya başlayayım. Zaman çabuk geçiyor :)

Bu arada arkadaşlar bana da dr 20. Hafta da perinatoloji den ayrıntılı ultrasyon istedi... Kontrole gittigim özel hastane de de varmış.. birkac devlet hastanesi de saydi.. ben cok yaptirma taraftari degildim ama yaptiracagim galiba.. Ama randevu almam için dr un o bölümü sistemden açması gerekiyormus.. Bende devlet e normal kontrole gidip onun yönlendirmesini işteyim diyorum.. bu arada camlica medipol e gidiyorum Nur betül hanıma...

Bana da 20.hafta dedi hatta 28 eylüle gün bile verdi

vay kaba insan bencil pis gitme kız ona bi daha doktor mu yok
Allah yardım etsin inşallah bişey cıkmaz ..

Kan sulandirici iğne kullanan arkadaşlar iğneyi nereye vuruyorsunuz bnm artık hep morariyo ya ya da şişiyor sanırım kas içinde kalıyor

Allahım arkadaşına acil şifalar versin sanada temiz sonuçlar versin Rabbim negatif çıkar inşallah sonucun

Ne kadar hadsiz insanlar var. Eğitim kendini bilmeyene boş sanırım. Egitimi ne kadar benimsediğin önemli oyle tip okumakla doktor okumakla insan olunmuyorrmus. Siz de sikmayin caninizi siz niyetinizi biliyorsunuz gerisi bos.

Geçmiş olsun allah yardimciniz olsun sonuc alabildiniz mi?

İnsan bi kız bekliyordu hatka eşim şok oldu ama rabbim ne verirse hayırlısını versin oğluma oyun arkadaşı olacak bağları kuvvetli olacak inşllah, sizin 3. Cinsiyet ney

Pandemi sürecinde cok sakıncalı diye düşünüyorum hele ki araştirma hastaneleri.
Normallesme süreci sonrasi kimden nerden buluşacağı belli değil malesef cok üzücü ama kimse dikkat etmiyor. Ben gecen pandemi hastanesine gitmek zorunda kaldim ve inanin sozde pandemi hastnesi olmayan hastaneden daha temiz ve daha az hasta vardi. Bir ay once acile gittim ambulansin pandemi hastanesi olmadigi icin götürdüğü hastnedeki kuyrugu gorseydiniz sosyal mesafe yok ve korkunctu mecbur kalmasam.asla gitmezdim. Insallah bi an once bu durumu atlatiriz saglikli bir yila dogar evlatlarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…