2021 Şubat Anneleri

Kan sulandirici iğne kullanan arkadaşlar iğneyi nereye vuruyorsunuz bnm artık hep morariyo ya ya da şişiyor sanırım kas içinde kalıyor
Göbeğe vuruyorum bu bel yanları var ya benim oralar yağlı doktor vurabilirsin dedi oraya gecicem cesaret edince

Merhaba kizlar.Ilk baslarda bi kac kez yazmistim ama sonra agir mide bulantilarindan takip edemedim sizi.Cok sukur eskisi kadar bulanti kalmadi.Corona olan arkadaslara cok gecmis olsun.tez vakitte hic bir etkisini yasmadan atlatirsiniz insallah.Moralinizi yuksek tutun.86 yasinda dedemiz atlatti bizim. Bu arada doktor iki hafta once kiz dedi.Okadar odaklanmisiz ki bu hafta erkek diyince bir garip olduk.

Kan sulandirici iğne kullanan arkadaşlar iğneyi nereye vuruyorsunuz bnm artık hep morariyo ya ya da şişiyor sanırım kas içinde kalıyor
Benim de oyle cnm morardı hep karnım bide şişti. Nasıl bi çözüm bulcaz bilmiyorum doktorumun da biraktirmaya niyeti yok. Sorucaktim aslında ama cinsiyet falan derken unuttum

Kızlar 16. Haftamdayım şimdi kilo alımlarımız nasıl olmalı bilen var mı? Haftada ne kadar almamız gerekli acaba

11 ve 12. Haftalarda söylenen cinsiyetler doktor tahmini oluyor sanırım. 16. Haftadan sonra değişen çok duydum.

Kızlar 16. Haftamdayım şimdi kilo alımlarımız nasıl olmalı bilen var mı? Haftada ne kadar almamız gerekli acaba
Ben hiç kilo alamadım. Aynı kilomdayim. Doktora sordum. Düzenli besleniyorsan kan değerlerin iyiyse sıkıntı olmaz dedi. Bebeğim 180 Gr çıktı kilosu normalmiş. Önemli olan bebeğin kilo alması. Biz almasak da olur ama kan değerlerinize baktırın magnezyum, kalsiyum, demir filan düşerse vücut halsiz düşüyor, ağrılar kramplar başlıyor. O zaman takviye almak gerekiyor

İnsan bi kız bekliyordu hatka eşim şok oldu ama rabbim ne verirse hayırlısını versin oğluma oyun arkadaşı olacak bağları kuvvetli olacak inşllah, sizin 3. Cinsiyet ney
Bizim 3. De oğlan ilk bi şok oluyo insan ama Rabbim alistiriyo hayırlısı diye dua etmiştim hep.. hayırlısı böyleymiş demekki.

Ya arkadaşlar nefes darlığı yaşayan var mi benim gibi. Günlük yasamda nefes darligim yok sadece uykuda oluyor. Ikidir ruyamda bile nefessiz kaldigimi goruyorum uyanmak icin cebbellesiyorum sanki uyaninca da nefes alamiyorum birkac saniye. Hic boyle bisey yasamamistim.

Göbeğe vuruyorum bu bel yanları var ya benim oralar yağlı doktor vurabilirsin dedi oraya gecicem cesaret edince
Ya bnde göbekten vuruyordum morartiyorum ya önceden morartmiyordum dik bı sekilde mi vuruyorsun kimi video da 90 derecelik açıyla vurun diyor diğerinde 45 derece ben de dik bı sekilde vuruyorum yanlış mı yapıyorum acaba

Birde aranızda hiç ilk hamileliği olupta benizli hisseden oldu mu yada ilk hamileliğinizde ne zaman hissetmiştiniz?

Yanlış şekilde mi vuruyoruz acaba
Valla doktorum görüyo benim hemşiresi de gördü bişey demedi bence normal. Ben hamileliğimi ogrendigimden beri kullanıyorum cnm yaklaşık 10 11 hafta oldu 70 80 delik var göbekte bence normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…