2021 Şubat Anneleri

15+1 ve tam olarak hamileliğin başından beri 2,5kilo aldım Nasıl sizce?

Bence ideal canım ben çok fazla aldım mesela artık karbınhidratlı şeyleri çok tüketmemeye çalışıyorum normal olarak 10 kilo alınması normalmiş,
ilk haftalarda alınmasa daha iyi diyolar ama bende 4 kilo almışım malesef mide bulantısı ters tepti bende kusmamak için hep ekmek türü şeyler yedim

Valla doktorum görüyo benim hemşiresi de gördü bişey demedi bence normal. Ben hamileliğimi ogrendigimden beri kullanıyorum cnm yaklaşık 10 11 hafta oldu 70 80 delik var göbekte bence normal
Bnde aynı da dik mi vuruyorsun yatay mi

Ben de 14+1im henüz kilo almadım aynı kilodayım bebeğimin gelişimi normal. Başta kafaya taktım neden almıyorum diye ama herşey normal olunca içim rahatladı. Son iki gündür canım hiçbişey yapmak istemiyor aşırı halsizim yaa (

Kas dokusuna denk gelince çok morariyor ben kendim iğneye bakmam annem vuruyor etini iki parmaginin arasına alıyorsun gobekten 2 3 parmak ileri çok yukarı cikarsan morarir

Kızlar 16. Haftamdayım şimdi kilo alımlarımız nasıl olmalı bilen var mı? Haftada ne kadar almamız gerekli acaba
Benim bu haftaya kadar 5 kilo gitti, doktor en son gittiğimde ayda 1-1.5 kilo alsan iyi olur dedi, ama bir tanıdığım şaka gibi 1 kilo aldı ve bebeği 3300 doğdu, sağlıklı beslenip aşırıı tatlıya kaçmadan beslensek kilo alımı önemli deil benci

Kas dokusuna denk gelince çok morariyor ben kendim iğneye bakmam annem vuruyor etini iki parmaginin arasına alıyorsun gobekten 2 3 parmak ileri çok yukarı cikarsan morarir
Nereye vursam morariyor ya büyüdükçe karnım ondan oldu bı de 45 derece lik acı ile deneyeyim bakalim

Nereye vursam morariyor ya büyüdükçe karnım ondan oldu bı de 45 derece lik acı ile deneyeyim bakalim
ben değil de annem kan sulandırıcı kullanıyor bahsetmişimdir belki yatağa bağımlı diye, canım o da hem hap hem de iğne kullanıyor. Beyaz tenli misin, doktor ten renginden demişti fazla morarmasına...

Ayni sey bende oldu.Iki merdiven ciksam bayilacak gibi oluyodum.Doktor omega3 multivitamin verdi.Ama iki haftayada gecer dedi.Ilac midemi bulandirdi cok kullanamadim ama cok sukur gecti.Hala var ama o kadar degil.

Bebeği yazmak istemiştim benizli olmuş
Ben son uc gundur hissediyorum.Ruyamda bi meyve gormustum.Adini yazmim.Iki gun bekledim meyvenin gelmesini.sabahlari o meyveden yeyince kelebek gibi pirpir bsy oluo.Ilk hamilelgim eminde olamiyorum ama meyveyi yeyince illa o pirlanma oluyo:)Biraz zayifim doktor zayif olunca erken hissedebilrisin demisti.

Bebeği yazmak istemiştim benizli olmuş
İlk hamilelikte 16-17 haftalarda hissettim bunda 13.haftada sol tarafımda bu kızım sağ tarafta kıpırdıyordu bu solda ilk hamilelikler de daha geç hissedilrbiliniyor kilo ilerde alakalı biraz sanırım 20.haftaya kadar hissetmemek normal diyor doktorlar 20.haftadan sonra sıkıntı

Insallah tabi ki nereden bulascagi belli degil bu hastalığın ama pandemi hastenesine gitmek,hastane polikliniğine gitmek bana gore aslinda zaten mantiken daha risk arttiran durumlar o yüzden soyledim. Daha az riskli bir alternatif varken tercih edilmemeli dye düşünüyorum

Mecbur olup oraya gidenler var neden insanların morallerine darbe vuruyorsunuz?
Ne ilgisi var? Su zamanda calisan insanlarda var aşırı alinganlik yapmissiniz. Her sey böyle düşünülürse ohoo . Neyin bize göre riskli risksiz oldugunuda konusamayacagiz. Bu kadar aşırı duyar hem sizi hem cevrenizi üzer. Bende gittim devletin hastanesine gecen gün. Bende hamileyim neden böyle hic ilgisi olmayan bir seyle sucluyorsunuz. Cok yanlis yapiyorsunuz

Bence erken değil mi ? Tahmin için şki hafta spnra tekrar baktır fırsatın varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…