- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
15+1 ve tam olarak hamileliğin başından beri 2,5kilo aldım Nasıl sizce?
Bnde aynı da dik mi vuruyorsun yatay miValla doktorum görüyo benim hemşiresi de gördü bişey demedi bence normal. Ben hamileliğimi ogrendigimden beri kullanıyorum cnm yaklaşık 10 11 hafta oldu 70 80 delik var göbekte bence normal
Kas dokusuna denk gelince çok morariyor ben kendim iğneye bakmam annem vuruyor etini iki parmaginin arasına alıyorsun gobekten 2 3 parmak ileri çok yukarı cikarsan morarirYa bnde göbekten vuruyordum morartiyorum ya önceden morartmiyordum dik bı sekilde mi vuruyorsun kimi video da 90 derecelik açıyla vurun diyor diğerinde 45 derece ben de dik bı sekilde vuruyorum yanlış mı yapıyorum acaba
Bebeği yazmak istemiştim benizli olmuşBirde aranızda hiç ilk hamileliği olupta benizli hisseden oldu mu yada ilk hamileliğinizde ne zaman hissetmiştiniz?
Benim de ilk gebelik henüz hissetmedimBebeği yazmak istemiştim benizli olmuş
Benim bu haftaya kadar 5 kilo gitti, doktor en son gittiğimde ayda 1-1.5 kilo alsan iyi olur dedi, ama bir tanıdığım şaka gibi 1 kilo aldı ve bebeği 3300 doğdu, sağlıklı beslenip aşırıı tatlıya kaçmadan beslensek kilo alımı önemli deil benciKızlar 16. Haftamdayım şimdi kilo alımlarımız nasıl olmalı bilen var mı? Haftada ne kadar almamız gerekli acaba
Nereye vursam morariyor ya büyüdükçe karnım ondan oldu bı de 45 derece lik acı ile deneyeyim bakalimKas dokusuna denk gelince çok morariyor ben kendim iğneye bakmam annem vuruyor etini iki parmaginin arasına alıyorsun gobekten 2 3 parmak ileri çok yukarı cikarsan morarir
Gerçekten hayırlısı rabbim akılları bedenleri sağlıklı evlat nasip etsinBizim 3. De oğlanilk bi şok oluyo insan ama Rabbim alistiriyo hayırlısı diye dua etmiştim hep.. hayırlısı böyleymiş demekki.
ben değil de annem kan sulandırıcı kullanıyor bahsetmişimdir belki yatağa bağımlı diye, canım o da hem hap hem de iğne kullanıyor. Beyaz tenli misin, doktor ten renginden demişti fazla morarmasına...Nereye vursam morariyor ya büyüdükçe karnım ondan oldu bı de 45 derece lik acı ile deneyeyim bakalim
Eşim vuruyor cnm dik vuruyor.Bnde aynı da dik mi vuruyorsun yatay mi
Ayni sey bende oldu.Iki merdiven ciksam bayilacak gibi oluyodum.Doktor omega3 multivitamin verdi.Ama iki haftayada gecer dedi.Ilac midemi bulandirdi cok kullanamadim ama cok sukur gecti.Hala var ama o kadar degil.Ben de 14+1im henüz kilo almadım aynı kilodayım bebeğimin gelişimi normal. Başta kafaya taktım neden almıyorum diye ama herşey normal olunca içim rahatladı. Son iki gündür canım hiçbişey yapmak istemiyor aşırı halsizim yaa(
Ben son uc gundur hissediyorum.Ruyamda bi meyve gormustum.Adini yazmim.Iki gun bekledim meyvenin gelmesini.sabahlari o meyveden yeyince kelebek gibi pirpir bsy oluo.Ilk hamilelgim eminde olamiyorum ama meyveyi yeyince illa o pirlanma oluyo:)Biraz zayifim doktor zayif olunca erken hissedebilrisin demisti.Bebeği yazmak istemiştim benizli olmuş
İlk hamilelikte 16-17 haftalarda hissettim bunda 13.haftada sol tarafımda bu kızım sağ tarafta kıpırdıyordu bu solda ilk hamilelikler de daha geç hissedilrbiliniyor kilo ilerde alakalı biraz sanırım 20.haftaya kadar hissetmemek normal diyor doktorlar 20.haftadan sonra sıkıntıBebeği yazmak istemiştim benizli olmuş
Insallah tabi ki nereden bulascagi belli degil bu hastalığın ama pandemi hastenesine gitmek,hastane polikliniğine gitmek bana gore aslinda zaten mantiken daha risk arttiran durumlar o yüzden soyledim. Daha az riskli bir alternatif varken tercih edilmemeli dye düşünüyorumNormallesme süreci sonrasi kimden nerden buluşacağı belli değil malesef cok üzücü ama kimse dikkat etmiyor. Ben gecen pandemi hastanesine gitmek zorunda kaldim ve inanin sozde pandemi hastnesi olmayan hastaneden daha temiz ve daha az hasta vardi. Bir ay once acile gittim ambulansin pandemi hastanesi olmadigi icin götürdüğü hastnedeki kuyrugu gorseydiniz sosyal mesafe yok ve korkunctu mecbur kalmasam.asla gitmezdim. Insallah bi an once bu durumu atlatiriz saglikli bir yila dogar evlatlarımız.
Ben yazdigima gore tabiki benim düşüncem. Bende bilmem kimin demedim neden böyle bir yorum yaptiniz anlamadim.Bence bu sizin düşünceniz.....
Sonuçta artık hiçbir yer çokta güvenli değil. Özellikle hastahane ve sağlıkçı yanları.
Mecbur olup oraya gidenler var neden insanların morallerine darbe vuruyorsunuz?Ben yazdigima gore tabiki benim düşüncem. Bende bilmem kimin demedim neden böyle bir yorum yaptiniz anlamadim.
Ne ilgisi var? Su zamanda calisan insanlarda var aşırı alinganlik yapmissiniz. Her sey böyle düşünülürse ohoo . Neyin bize göre riskli risksiz oldugunuda konusamayacagiz. Bu kadar aşırı duyar hem sizi hem cevrenizi üzer. Bende gittim devletin hastanesine gecen gün. Bende hamileyim neden böyle hic ilgisi olmayan bir seyle sucluyorsunuz. Cok yanlis yapiyorsunuzMecbur olup oraya gidenler var neden insanların morallerine darbe vuruyorsunuz?
Bence erken değil mi ? Tahmin için şki hafta spnra tekrar baktır fırsatın varsaMerhaba kizlar.Ilk baslarda bi kac kez yazmistim ama sonra agir mide bulantilarindan takip edemedim sizi.Cok sukur eskisi kadar bulanti kalmadi.Corona olan arkadaslara cok gecmis olsun.tez vakitte hic bir etkisini yasmadan atlatirsiniz insallah.Moralinizi yuksek tutun.86 yasinda dedemiz atlatti bizim. Bu arada doktor iki hafta once kiz dedi.Okadar odaklanmisiz ki bu hafta erkek diyince bir garip olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?