Yazılanlar ortada ... Nedir ben haklıyım diye ısrar anlamadım. Kusura bakmayın çevremde aşırı mantıklı olarak gorulurum. Sizin yorumunuz güldürdü sağolun ilk kez böyle lanse edildim. Bence bu dönemde herkes keyfine göre konuşmamali.Ne ilgisi var? Su zamanda calisan insanlarda var aşırı alinganlik yapmissiniz. Her sey böyle düşünülürse ohoo . Neyin bize göre riskli risksiz oldugunuda konusamayacagiz. Bu kadar aşırı duyar hem sizi hem cevrenizi üzer. Bende gittim devletin hastanesine gecen gün. Bende hamileyim neden böyle hic ilgisi olmayan bir seyle sucluyorsunuz. Cok yanlis yapiyorsunuz
Bir tane profesörden duymuştum 16 haftadan sonra söylenmediyse eğer kız denildi ise değişebiliyor ama erkek denildi ise değişmiyor diye.Merhaba kizlar.Ilk baslarda bi kac kez yazmistim ama sonra agir mide bulantilarindan takip edemedim sizi.Cok sukur eskisi kadar bulanti kalmadi.Corona olan arkadaslara cok gecmis olsun.tez vakitte hic bir etkisini yasmadan atlatirsiniz insallah.Moralinizi yuksek tutun.86 yasinda dedemiz atlatti bizim. Bu arada doktor iki hafta once kiz dedi.Okadar odaklanmisiz ki bu hafta erkek diyince bir garip olduk.
Cok net degismez dedi hatta fotosunu cekti iki bacak arasinda cikinti var.Bu kezde erkege alistim bidahakine de kiz derse şasirir kalirim.Bence erken değil mi ? Tahmin için şki hafta spnra tekrar baktır fırsatın varsa
İlk çocuğunuz mu bilemedim ama benim ilk çocuğum da 6 aya kadar bana erkek dedi.6 aydan sonra kız dedi.Cok net degismez dedi hatta fotosunu cekti iki bacak arasinda cikinti var.Bu kezde erkege alistim bidahakine de kiz derse şasirir kalirim.
Sizinki daha fena olmus:)) insan bi gatip oluyo.Ilk cocuk.Hayirlisi olsun dedik hep.Bastan beri kiz hissediyodum.cevremdeki herkesde israrla erkek dedi.Bakalim dediginiz gibi doktor cok net konustu ama hic belli olmaz.İlk çocuğunuz mu bilemedim ama benim ilk çocuğum da 6 aya kadar bana erkek dedi.6 aydan sonra kız dedi.Bir de ilk çocuktu bir sürü kıyafet almıştık
Ben ben ben :) en fazla 2 saat sürüyo tokluk hissi yicek bişey bulamıyorum artkKizlar ben hep acim bu ara var mi aranizda hep ac olan ?
Tabii tabii çok şok olmuştuk üzüntü değil ama değişik bir duyguydu. Şimdi nasipse ikinci oğlan olacakmış. O kıyafetleri kimseye vermemiştim şimdi nasipSizinki daha fena olmus:)) insan bi gatip oluyo.Ilk cocuk.Hayirlisi olsun dedik hep.Bastan beri kiz hissediyodum.cevremdeki herkesde israrla erkek dedi.Bakalim dediginiz gibi doktor cok net konustu ama hic belli olmaz.
Bende geçen akşam sanki bir şey içerden 3kere pıt pıt pıt değdi karnıma ama bir daha olmadı anlayamıyorum ki ilk olunca. Bide hissetmek istiyor insan tabiBen son uc gundur hissediyorum.Ruyamda bi meyve gormustum.Adini yazmim.Iki gun bekledim meyvenin gelmesini.sabahlari o meyveden yeyince kelebek gibi pirpir bsy oluo.Ilk hamilelgim eminde olamiyorum ama meyveyi yeyince illa o pirlanma oluyo:)Biraz zayifim doktor zayif olunca erken hissedebilrisin demisti.
Dene bakalım canım benim 1 yer öyle. Morardi geçmiyor da yeşil yeşil. KaldıNereye vursam morariyor ya büyüdükçe karnım ondan oldu bı de 45 derece lik acı ile deneyeyim bakalim
Aynen bende cevremde asiri mantikli görülürum.Yazılanlar ortada ... Nedir ben haklıyım diye ısrar anlamadım. Kusura bakmayın çevremde aşırı mantıklı olarak gorulurum. Sizin yorumunuz güldürdü sağolun ilk kez böyle lanse edildim. Bence bu dönemde herkes keyfine göre konuşmamali.
Ayy bizimde böyle olaçur mu acabaİlk çocuğunuz mu bilemedim ama benim ilk çocuğum da 6 aya kadar bana erkek dedi.6 aydan sonra kız dedi.Bir de ilk çocuktu bir sürü kıyafet almıştık
Hic sorma tatli tuzlu tekrar tatli ekşi ne bulursam gomuyorum. Gebelik sekeri falan olmasin daBen ben ben :) en fazla 2 saat sürüyo tokluk hissi yicek bişey bulamıyorum artk
Ben tatlı yiyemiyorum genelde ağız ekşiliği cok oluyo ama bana mısın demiyorum açıkıyorum hala kustuğum için kilo pek almıyorum allahtaHic sorma tatli tuzlu tekrar tatli ekşi ne bulursam gomuyorum. Gebelik sekeri falan olmasin da
Ben kusmuyorum bu gidisle baya kilo alirim gibi.Ben tatlı yiyemiyorum genelde ağız ekşiliği cok oluyo ama bana mısın demiyorum açıkıyorum hala kustuğum için kilo pek almıyorum allahta
Yok canım kumralim da bazen morartmiyorum daha doğrusu önceden morarmiyordu bu kadarben değil de annem kan sulandırıcı kullanıyor bahsetmişimdir belki yatağa bağımlı diye, canım o da hem hap hem de iğne kullanıyor. Beyaz tenli misin, doktor ten renginden demişti fazla morarmasına...
Benim her yer öyle ya morarikDene bakalım canım benim 1 yer öyle. Morardi geçmiyor da yeşil yeşil. Kaldıtenim de beyaz
Bende tatlı yiyemiyorum ve kusmalarım benimde devam ediyor kilo almıştım geri verdim ilk hamileliğimde de 5 aya kadar kusmuştumBen tatlı yiyemiyorum genelde ağız ekşiliği cok oluyo ama bana mısın demiyorum açıkıyorum hala kustuğum için kilo pek almıyorum allahta
Evet biraz oda tetikliyo ama onun ilaç kullanıyorum her türlü açımBen kusmuyorum bu gidisle baya kilo alirim gibi.Sizin belki kusmaktanda olur açlık
Uzun zaman kusmak çok kötüymüş ya benim ilk hep 12de geçer dediler bi türlü bitmediBende tatlı yiyemiyorum ve kusmalarım benimde devam ediyor kilo almıştım geri verdim ilk hamileliğimde de 5 aya kadar kusmuştum
Umarim bi an once bu sureci atlatiriz da rahatlariz artik.Insallah tabi ki nereden bulascagi belli degil bu hastalığın ama pandemi hastenesine gitmek,hastane polikliniğine gitmek bana gore aslinda zaten mantiken daha risk arttiran durumlar o yüzden soyledim. Daha az riskli bir alternatif varken tercih edilmemeli dye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?