- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Insallah, bu ortamda dogum nasil olur bilmiyorum. Bazen düşünüyorum bunu sonra üstünü kapatıyorum çünkü muallak. Keske bitse artik bu virus rahat rahat her seye her işimize baksakUmarim bi an once bu sureci atlatiriz da rahatlariz artik.
Ah o ihtimal hep beni de kemiriyor ama tekrar umutlanıp tekrar yıkılmak istemiyorumAyy bizimde böyle olaçur mu acabadoktor çok net erkek dedi belkş kordondur diyorum
Ben devlet hastanesinde doğum yapacak gibiyim Allah kısmet ederse. Refakatçi almıyorlar pandemi sebebiyle. Yardımsız ilk gün çok zor oluyor. Hemşire ve hasta bakıcı yardımcı olacakmış güya artık azar mı yeriz arkamızdan mı sövülürInsallah, bu ortamda dogum nasil olur bilmiyorum. Bazen düşünüyorum bunu sonra üstünü kapatıyorum çünkü muallak. Keske bitse artik bu virus rahat rahat her seye her işimize baksak
Sen de ona sövBen devlet hastanesinde doğum yapacak gibiyim Allah kısmet ederse. Refakatçi almıyorlar pandemi sebebiyle. Yardımsız ilk gün çok zor oluyor. Hemşire ve hasta bakıcı yardımcı olacakmış güya artık azar mı yeriz arkamızdan mı sövülür
Senin ilk dogum degil tabi ben olsam yüreğim yemezdiBen devlet hastanesinde doğum yapacak gibiyim Allah kısmet ederse. Refakatçi almıyorlar pandemi sebebiyle. Yardımsız ilk gün çok zor oluyor. Hemşire ve hasta bakıcı yardımcı olacakmış güya artık azar mı yeriz arkamızdan mı sövülür
Sen de ona söv
6.ay biraz çokmuş yaİlk çocuğunuz mu bilemedim ama benim ilk çocuğum da 6 aya kadar bana erkek dedi.6 aydan sonra kız dedi.Bir de ilk çocuktu bir sürü kıyafet almıştık
Teşekkür ederiz tedavi için ilaç verilmedi ama 15 gün sonra negatife döndüÖncelikle geçmiş olsun @Parodisss dr ne tedavi uyguluyor size ilaç verildi mi ?Sorunsuz bir şekilde atlatırsınız inşallah oğlunuza da çok geçmiş olsun.
Sarılıp sağlıkla doğmalarını bekleyelimAh o ihtimal hep beni de kemiriyor ama tekrar umutlanıp tekrar yıkılmak istemiyorum
Nasıl izin vermiyorlar arkadaşım doğum yaptı kuzenim doğum yaptı hepsi yeni devlette yaptılar tek refakatçı başkası yasak birde ziyaret yasak 1 kişiye izin var ateşi falan ölçülüp bakıldıktan sonra değişim yasak ama kimle başladıysan çıkana kadar onunlaBen devlet hastanesinde doğum yapacak gibiyim Allah kısmet ederse. Refakatçi almıyorlar pandemi sebebiyle. Yardımsız ilk gün çok zor oluyor. Hemşire ve hasta bakıcı yardımcı olacakmış güya artık azar mı yeriz arkamızdan mı sövülür
Atlattınız yani çok şükür oğlunuz nasıl inşallah o da negatif çıkmıştır iyileşmenize sevindim geçmiş olsun tekrardanTeşekkür ederiz tedavi için ilaç verilmedi ama 15 gün sonra negatife döndü
Nefret ediyorum bilmiş hemşire ve doktorlardan artık herkese gereken cevabı veriyorum çok şükürinsanbuL katılıyorum kötü muammeleye kötü karşılık ver tabi insallah buna gerek kalmaz iyi insanlar olur hepimiz icin
Nasil ya ozelde de boyle mi acaba benim ya annem ya kv kalir ama esimde gormek ister o kalsa digerleri gormek ister. Hadi muayneye almiyorlar da ayri odaya karismamalari lazim. Eve cikinca da aynı sey zaten. Tek kişilik oda da kimene cilkini cikarttilar. Her sey serbest bunlar batiyor. Belirgin olsun diye kesin. Daha gecen gun okul bahcesinde halay cekenlwri düğünde mesafeye uymayanlari sikayet ettim polis 1 saat sonra geldi arabadan inmeden uyari yapmadan gitti. Ama cok kural var canimNasıl izin vermiyorlar arkadaşım doğum yaptı kuzenim doğum yaptı hepsi yeni devlette yaptılar tek refakatçı başkası yasak birde ziyaret yasak 1 kişiye izin var ateşi falan ölçülüp bakıldıktan sonra değişim yasak ama kimle başladıysan çıkana kadar onunla
Bende cok sinir olurum ve susmam bu sebeple ne kadar az gidersem o kadar iyi diye düşünüyorum bu tarz yerlere. Sabrim kalmadi lakayit ve saygisiz davranislaraNefret ediyorum bilmiş hemşire ve doktorlardan artık herkese gereken cevabı veriyorum çok şükür
Hangi devlette yaptılar acaba ben çam şakuraya gitsem mi diye düşünüyorum, eşim yanımda olsa yeter ama oğlum var kayınvalidem gelse onunla 2 gün kalamamNasıl izin vermiyorlar arkadaşım doğum yaptı kuzenim doğum yaptı hepsi yeni devlette yaptılar tek refakatçı başkası yasak birde ziyaret yasak 1 kişiye izin var ateşi falan ölçülüp bakıldıktan sonra değişim yasak ama kimle başladıysan çıkana kadar onunla
Günaydın kızlar birkaç gündür iç çamaşırında sarı ıslaklık görüyorum. Ama vajinadan gelmiyor, idrar yerinden geliyor gibi. Var mı böyle bir şey yaşayan? Neden olabilir?
anladım canım allahım şifa versin.Yok canıM karnımın üstünden yanlarına doğru yayılan bir ağrı. Kasıklarımda hiç yok ağrı. Karnımı tutarak iş yapmak gereğinde bulunuyorum bi garip
sevindim.Teşekkür ederiz tedavi için ilaç verilmedi ama 15 gün sonra negatife döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?