2021 Şubat Anneleri

Insallah, bu ortamda dogum nasil olur bilmiyorum. Bazen düşünüyorum bunu sonra üstünü kapatıyorum çünkü muallak. Keske bitse artik bu virus rahat rahat her seye her işimize baksak
Ben devlet hastanesinde doğum yapacak gibiyim Allah kısmet ederse. Refakatçi almıyorlar pandemi sebebiyle. Yardımsız ilk gün çok zor oluyor. Hemşire ve hasta bakıcı yardımcı olacakmış güya artık azar mı yeriz arkamızdan mı sövülür

Sen de ona söv

Senin ilk dogum degil tabi ben olsam yüreğim yemezdi geçen gittim devlete bir kontrol etsin o da cinsiyeti dedim. Bebegi goremedim fiyk fiyk sürdü geçti ultrason cihazini. Hepsi boyle değildir tabi Allah iyisiyle karsilastirsin. Bende düşük ihtimal belki devlette yaparim diyordum ama o muammele simdi sen yemiyor yoksa bu milyarlari dokmek akil kari degil ama senin 3. Galiba artik alismissindir saka bir yana Allah hepimize kolay saglikli dogum versin

Nasıl izin vermiyorlar arkadaşım doğum yaptı kuzenim doğum yaptı hepsi yeni devlette yaptılar tek refakatçı başkası yasak birde ziyaret yasak 1 kişiye izin var ateşi falan ölçülüp bakıldıktan sonra değişim yasak ama kimle başladıysan çıkana kadar onunla

Nasil ya ozelde de boyle mi acaba benim ya annem ya kv kalir ama esimde gormek ister o kalsa digerleri gormek ister. Hadi muayneye almiyorlar da ayri odaya karismamalari lazim. Eve cikinca da aynı sey zaten. Tek kişilik oda da kimene cilkini cikarttilar. Her sey serbest bunlar batiyor. Belirgin olsun diye kesin. Daha gecen gun okul bahcesinde halay cekenlwri düğünde mesafeye uymayanlari sikayet ettim polis 1 saat sonra geldi arabadan inmeden uyari yapmadan gitti. Ama cok kural var canim saka gibi

Hangi devlette yaptılar acaba ben çam şakuraya gitsem mi diye düşünüyorum, eşim yanımda olsa yeter ama oğlum var kayınvalidem gelse onunla 2 gün kalamam

Günaydın kızlar birkaç gündür iç çamaşırında sarı ıslaklık görüyorum. Ama vajinadan gelmiyor, idrar yerinden geliyor gibi. Var mı böyle bir şey yaşayan? Neden olabilir?

Günaydın kızlar birkaç gündür iç çamaşırında sarı ıslaklık görüyorum. Ama vajinadan gelmiyor, idrar yerinden geliyor gibi. Var mı böyle bir şey yaşayan? Neden olabilir?

ben de yaşıyorum değişik bi ıslaklık ama nerden geldiğini çözemedm hatta sanki hoplayıp zıplaynca hafif altıma yapıyomşm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…