Acaba farketmeden çiş mi kaçırıyoruz? Ordan gelen ıslaklıktan bişey olmaz sanki?!! Vajinadan gelse daha korkutucu olur gibi. Dr a mesaj mı atsam acaba?ben de yaşıyorum değişik bi ıslaklık ama nerden geldiğini çözemedm hatta sanki hoplayıp zıplaynca hafif altıma yapıyomşm gibi
Sorsanız?Acaba farketmeden çiş mi kaçırıyoruz? Ordan gelen ıslaklıktan bişey olmaz sanki?!! Vajinadan gelse daha korkutucu olur gibi. Dr a mesaj mı atsam acaba?
bana da doktor 12 haftalıkken kız dedi hatta iki doktor kız dedi perşembe günü kontrolüm var değişir mi acaba yaMerhaba kizlar.Ilk baslarda bi kac kez yazmistim ama sonra agir mide bulantilarindan takip edemedim sizi.Cok sukur eskisi kadar bulanti kalmadi.Corona olan arkadaslara cok gecmis olsun.tez vakitte hic bir etkisini yasmadan atlatirsiniz insallah.Moralinizi yuksek tutun.86 yasinda dedemiz atlatti bizim. Bu arada doktor iki hafta once kiz dedi.Okadar odaklanmisiz ki bu hafta erkek diyince bir garip olduk.
Tahlil yaptırdım hemen sonuç çıktı dr un cvp vermesini bekliyorumSorsanız?
Evet aynısı bende de oluyor ama normaldir kafaya takmadım çokben de yaşıyorum değişik bi ıslaklık ama nerden geldiğini çözemedm hatta sanki hoplayıp zıplaynca hafif altıma yapıyomşm gibi
Doğumlarda 1 kişi alıyo devlet hastanesi kısıtlama zamanı 4 gün kalmıştım hastanede sadece doğumlarda 1 kişi alıyoruz demişti ama hepsi aynımıdır bilmiyorumBen devlet hastanesinde doğum yapacak gibiyim Allah kısmet ederse. Refakatçi almıyorlar pandemi sebebiyle. Yardımsız ilk gün çok zor oluyor. Hemşire ve hasta bakıcı yardımcı olacakmış güya artık azar mı yeriz arkamızdan mı sövülür
Bende çok kararsızım kışın doğum yapicaz asi doğumdan sonra bebegide koruyormus bu hafta Dr gidince sorucam bakalım benimki ne dicekherkese merhaba, ben de 14. haftadayım. doktorum 14.haftadan sonra grip aşısı vurulmami önerdi. ben de daha önce hiç grip aşısı vurdurmamistim. sizin doktorlarinizdan da öneren oldu mu , ne dusunuyorsunuz?
Aynısı bende de oluyor çok ilginç bi şekilde. Sonucundan haberdar eder misinTahlil yaptırdım hemen sonuç çıktı dr un cvp vermesini bekliyorum
2 sene önce yaptırmıştık eşimde bende o seni olduğumuz gribi daha önce olmamıştık ve sürekli bi grip hali oldu bi daha mı tövbe dedim; herkesin kendi tercihi ama onun yerine bağışıklığı yüksek tutacık şekilde beslenip kışın havucu turbu eksik etmeyip meyvemizi yersek daha iyi gibi,herkese merhaba, ben de 14. haftadayım. doktorum 14.haftadan sonra grip aşısı vurulmami önerdi. ben de daha önce hiç grip aşısı vurdurmamistim. sizin doktorlarinizdan da öneren oldu mu , ne dusunuyorsunuz?
İdrar tahlili temiz çıktı. Ama mantardan dolayı mı oluyor anlamadım . Mantar vardı bende önceden arada kaşınıyor falan onun için travazol ve Gnolomexin kullan geçmezse gel dedi. Ama fitili kullanmcm.Aynısı bende de oluyor çok ilginç bi şekilde. Sonucundan haberdar eder misin
Benim de oğlum oluyorKızlar bende bugün bebeğimi görmeye gittim kızım olucak cok şükür
Hepimizde aşağı yukarı aynı şikayet mevcut su gibi leke, kaşıntı hariç.. "bence" sıcakta terliyoruz o yüzden akıntı bize su gibi geliyor... Mantarı önemse arkadaşım ilaçları ne verdiyse kullan, erken doğum sebebi olabiliyor bazen...İdrar tahlili temiz çıktı. Ama mantardan dolayı mı oluyor anlamadım . Mantar vardı bende önceden arada kaşınıyor falan onun için travazol ve Gnolomexin kullan geçmezse gel dedi. Ama fitili kullanmcm.
İyi çok şükür.İdrar tahlili temiz çıktı. Ama mantardan dolayı mı oluyor anlamadım . Mantar vardı bende önceden arada kaşınıyor falan onun için travazol ve Gnolomexin kullan geçmezse gel dedi. Ama fitili kullanmcm.
kızlar bebeği hisseden var mı ben geçen cuma cumartesi hissettim biraz yatarken falan pıt pıt kalp atışı gibi arada kasıkların üstünde bişeyler oldu sanki ama dünden beri yok birşey hissettiğim gaz mıydı yoksa diyorum bikaç hafta geçse de netleşse artık hareketler .
Bende öyle istemiştim ama erkekmis neyse Rabbimizn bir bildiği vardırKızlar merhaba devlete gittim detaylı için perinotoloji icin randevu açtırdım
Cinsiyeti öğrendim gayet net erkek dedi . Allah biliyor kız olsun kızıma arkadaş olsun demiştim. biraz buruldum Tabi ama sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı evlat olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?