2021 Şubat Anneleri

herkese merhaba, ben de 14. haftadayım. doktorum 14.haftadan sonra grip aşısı vurulmami önerdi. ben de daha önce hiç grip aşısı vurdurmamistim. sizin doktorlarinizdan da öneren oldu mu , ne dusunuyorsunuz?

ben de yaşıyorum değişik bi ıslaklık ama nerden geldiğini çözemedm hatta sanki hoplayıp zıplaynca hafif altıma yapıyomşm gibi
Acaba farketmeden çiş mi kaçırıyoruz? Ordan gelen ıslaklıktan bişey olmaz sanki?!! Vajinadan gelse daha korkutucu olur gibi. Dr a mesaj mı atsam acaba?

kızlar bebeği hisseden var mı ben geçen cuma cumartesi hissettim biraz yatarken falan pıt pıt kalp atışı gibi arada kasıkların üstünde bişeyler oldu sanki ama dünden beri yok birşey hissettiğim gaz mıydı yoksa diyorum bikaç hafta geçse de netleşse artık hareketler .

bana da doktor 12 haftalıkken kız dedi hatta iki doktor kız dedi perşembe günü kontrolüm var değişir mi acaba ya

Doğumlarda 1 kişi alıyo devlet hastanesi kısıtlama zamanı 4 gün kalmıştım hastanede sadece doğumlarda 1 kişi alıyoruz demişti ama hepsi aynımıdır bilmiyorum

herkese merhaba, ben de 14. haftadayım. doktorum 14.haftadan sonra grip aşısı vurulmami önerdi. ben de daha önce hiç grip aşısı vurdurmamistim. sizin doktorlarinizdan da öneren oldu mu , ne dusunuyorsunuz?
Bende çok kararsızım kışın doğum yapicaz asi doğumdan sonra bebegide koruyormus bu hafta Dr gidince sorucam bakalım benimki ne dicek

2 sene önce yaptırmıştık eşimde bende o seni olduğumuz gribi daha önce olmamıştık ve sürekli bi grip hali oldu bi daha mı tövbe dedim; herkesin kendi tercihi ama onun yerine bağışıklığı yüksek tutacık şekilde beslenip kışın havucu turbu eksik etmeyip meyvemizi yersek daha iyi gibi,

Aynısı bende de oluyor çok ilginç bi şekilde. Sonucundan haberdar eder misin
İdrar tahlili temiz çıktı. Ama mantardan dolayı mı oluyor anlamadım . Mantar vardı bende önceden arada kaşınıyor falan onun için travazol ve Gnolomexin kullan geçmezse gel dedi. Ama fitili kullanmcm.

İdrar tahlili temiz çıktı. Ama mantardan dolayı mı oluyor anlamadım . Mantar vardı bende önceden arada kaşınıyor falan onun için travazol ve Gnolomexin kullan geçmezse gel dedi. Ama fitili kullanmcm.
Hepimizde aşağı yukarı aynı şikayet mevcut su gibi leke, kaşıntı hariç.. "bence" sıcakta terliyoruz o yüzden akıntı bize su gibi geliyor... Mantarı önemse arkadaşım ilaçları ne verdiyse kullan, erken doğum sebebi olabiliyor bazen...

İyi çok şükür.
aynısı benim de öyle. Hamilelikten önce hafif kaşıntı olurdu şimdi yine oluyor. Ama doktora söylediğimde normal dedi,hamilelijte enfeksiyon Belli oranda artışını normalkabul ediyoruz dedi.
ama travazol a şaşırdım hamilelere veriliyor muymuş.
Ben ara sıra doğal sirkeli suyla duştan sonra temizliyorum o zaman geçiyor. Doktora da sormuştum sakıncası yok yapabilirsin demişti.

ben hissediyorum. Pıt pıt şeklinde, kasık bölgemde kayar gibi bir his oluyor bazen. Ben gaz olmadığına eminim. Siz de bebeği hissediyorsunuz bence.

Bende öyle istemiştim ama erkekmis neyse Rabbimizn bir bildiği vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…