- 14 Kasım 2015
- 882
- 819
- 103
Erkek ve kız çocuk da gayet iyi arkadaş olabilir neden öyle düşünüyorsunuz. Ben ogretmenim. Sinifimda kiz-erkek çocuklar daha iyi anlaşırlar. Kiz arkadaşlar arasında çok kıskançlık olur, erkek arkadaşlar arasında rekabet olurBende öyle istemiştim ama erkekmis neyse Rabbimizn bir bildiği vardır
Bende öğretmenim öyle ama büyük bir genç kız olduğunda birbirleriyle aurasi farklı oluyor kızların. Tabii erkekle de başka ama kız kıza diye bir şey var! Neyse demek minnak kızımın erkek kardeşe daha çok ihtiyacı varmış.Erkek ve kız çocuk da gayet iyi arkadaş olabilir neden öyle düşünüyorsunuz. Ben ogretmenim. Sinifimda kiz-erkek çocuklar daha iyi anlaşırlar. Kiz arkadaşlar arasında çok kıskançlık olur, erkek arkadaşlar arasında rekabet olur
benim dr verdi bilemiyorum. Sirkeli su bende denedim ama geçirmedi. Sonra travazol kullandım geçirdi.İyi çok şükür.
aynısı benim de öyle. Hamilelikten önce hafif kaşıntı olurdu şimdi yine oluyor. Ama doktora söylediğimde normal dedi,hamilelijte enfeksiyon Belli oranda artışını normalkabul ediyoruz dedi.
ama travazol a şaşırdım hamilelere veriliyor muymuş.
Ben ara sıra doğal sirkeli suyla duştan sonra temizliyorum o zaman geçiyor. Doktora da sormuştum sakıncası yok yapabilirsin demişti.
biz de babaannemde aynı şeyleri yaşadık asi yaptırınca. hiç grip olmadı tam olarak ama hep grip olacakmış gibi belirtiler gösterdi. o zamanlar yaşına bağlamıştık. ama demek ki genelde görülen şikayet. beslenmeye dikkat ediyoruz elimizden geldiğince ama malum korona sebebiyle doktor üstüne basa basa söyleyince merak ettim başka doktorlar da söylüyor mu diye .2 sene önce yaptırmıştık eşimde bende o seni olduğumuz gribi daha önce olmamıştık ve sürekli bi grip hali oldu bi daha mı tövbe dedim; herkesin kendi tercihi ama onun yerine bağışıklığı yüksek tutacık şekilde beslenip kışın havucu turbu eksik etmeyip meyvemizi yersek daha iyi gibi,
Bugün aklıma geldin bir kaç kere baktığımda yazmamistin. Sevindim. Arkadasinda inşaallah hafif atlatır. Gebeliğin basindaymis dahaÇok şükür sonucum negatif çıktı kızlar .dua eden herkesten Allah razı olsun
Aynen travazol çok net geçiriyor.benim dr verdi bilemiyorum. Sirkeli su bende denedim ama geçirmedi. Sonra travazol kullandım geçirdi.
Özellikle eşim baya döküldü sürekli hasta olcak zannettik, eşim şu an korona karantinadayız, ğrip en çok başkalarınden bulaşıyor ee full maskeyleyiz diye düşündüm, çok virüs endeksli olmamak en iyisi galiba psikolojik olarak etkileniyoruzbiz de babaannemde aynı şeyleri yaşadık asi yaptırınca. hiç grip olmadı tam olarak ama hep grip olacakmış gibi belirtiler gösterdi. o zamanlar yaşına bağlamıştık. ama demek ki genelde görülen şikayet. beslenmeye dikkat ediyoruz elimizden geldiğince ama malum korona sebebiyle doktor üstüne basa basa söyleyince merak ettim başka doktorlar da söylüyor mu diye .
Dr um çok konuşkan değil genelde ben bir paragraf yazıyorum tek kelime yada cümleyle cvp veriyor saolsun!!!Aynen travazol çok net geçiriyor.
Peki sebebini sordun mu doktora neden o tarafta akıntı oluyormuş?
Yaşım 30 babanne gibi dolaşıyorum valla sanırım emzirme bitene kadar boyatmamKızlar aranızda saçını boyatan var mı?
Lütfen kiz erkek diye düşünme cnm ya rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin en onemlisi o.. Benim gebeliğim riskli geçtiğinden heralde tek derdim bebeğimi saglikla kucagima almak..Bende öğretmenim öyle ama büyük bir genç kız olduğunda birbirleriyle aurasi farklı oluyor kızların. Tabii erkekle de başka ama kız kıza diye bir şey var! Neyse demek minnak kızımın erkek kardeşe daha çok ihtiyacı varmış.
Yok yok assllaa benimde ilk gebeliğim öyleydi o yüzden çok umrumda değil. Senin neyin var?Lütfen kiz erkek diye düşünme cnm ya rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin en onemlisi o.. Benim gebeliğim riskli geçtiğinden heralde tek derdim bebeğimi saglikla kucagima almak..
İgne kullaniyorum pihtilasma icin, bebegim geriden geliyo bağışıklık sistemim cok güçlüymüş bu yüzden bi ilac kullanıyorum doktorum hala riskli durum diyo..Yok yok assllaa benimde ilk gebeliğim öyleydi o yüzden çok umrumda değil. Senin neyin var?
Canım Allah güç versin inşallahİgne kullaniyorum pihtilasma icin, bebegim geriden geliyo bağışıklık sistemim cok güçlüymüş bu yüzden bi ilac kullanıyorum doktorum hala riskli durum diyo..
Ben de 29un son demlerindeyim ama beyazım yok. Karantinada değişiklik olsun diye saçımı bakır boyadım sonra pat hamile kalınca diplerden kumral geliyo ucu bakır çok saçma duruyor. Sinirim bozuluyor hele şimdi işe de başladım çok kafama takıyorumYaşım 30 babanne gibi dolaşıyorum valla sanırım emzirme bitene kadar boyatmam
Ben de çok fazla beyaz var genetik bi durum o. Ama hiç takılmıyorum bence sen de takılma beyazın yokmuş ne güzelBen de 29un son demlerindeyim ama beyazım yok. Karantinada değişiklik olsun diye saçımı bakır boyadım sonra pat hamile kalınca diplerden kumral geliyo ucu bakır çok saçma duruyor. Sinirim bozuluyor hele şimdi işe de başladım çok kafama takıyorum
Ne kadar geriden geliyo bebiş kuzum? Ben de pıhtılaşma için çok fazla tedavi görüyorum iğne falan. Sen neler kullanıyosunİgne kullaniyorum pihtilasma icin, bebegim geriden geliyo bağışıklık sistemim cok güçlüymüş bu yüzden bi ilac kullanıyorum doktorum hala riskli durum diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?