2021 Şubat Anneleri

Progestan mi cnm bn kullaniyorum
Ne için kullanıyorsunuz acaba ?
Bende doktorum rahim kasılması olduğunu söyledi, iş yapmamami, su icmemi ve progstn kullanmamı önerdi. Alt bölgemde ignelenme ve bazen kasıklarda saplanma gibi ağrım oluyor . Acaba aynı mı problemler?

arkadaşlar ben de hala çarpıntı ve mide bulantısı oluyor, yaklaşık 2 aydır bu durumu yaşıyorum, bu durum normal mi?
Benimde bulantı devam ediyo ama azaldı. Çarpıntı için doktora gittim en son oda troid veya demirden olabileceğini söyledi tahlil verdi troid değilmiş kan hapını günde 2 ye cıkardı çay kahve hiç içmiyorum 2 gündür çarpıntım yok sayılcak kadar az tahlil ver bence canım değerlerine bakılsın

Ya kan hapını dr bana da günde 2 tane verdi.. eczacı ac karina yazmış ac karina içiyorum ama tereddütteyim.. sizde ac karnına mi içiyorsunuz ferrum adi bu arada

Ya kan hapını dr bana da günde 2 tane verdi.. eczacı ac karina yazmış ac karina içiyorum ama tereddütteyim.. sizde ac karnına mi içiyorsunuz ferrum adi bu arada
Evet canım kahvaltıdan yarım saat önce dedi doktor çünkü böyle daha çabuk etki ediyormuş. Ama kusarsan kotu olursan yemekten sonra al dedi. İsmi gyno'lu birşey

tahlil yaptırdım, doktorum demir başla dedi, 1 aydır demir kullanıyorum ama çarpıntı geçmedi, kahve hiç içmiyorum. çay arada içiyorum. Bu aralar hava sıcak gidiyor, sıcaklardan mı diyorum?

Çay süt ve süt ürünleri etkilediğinden ferrum genelde açken tavsiye ediliyor. İlkinde onu kullanmıştım aç karnına 2 saat de saydığım şeylerden uzak duruyordum. Bu defa başka Bi marka gece yatmadan içiyorum.

hangi devlet hastanesi?

Çok şükür sonucum negatif çıktı kızlar .dua eden herkesten Allah razı olsun
Ay sevindim şükür

Cnm bnm iki dusugum var lekelenmem olmuştu bnmde ağrım çok olmuştu ignelenme bndede oldu Dr rahim genişlemesi den demişti ama kasiklar ve beldeki ağrı bu nedendendir bn bi de haftada bir iğne vurunuyorum

Ne kadar geriden geliyo bebiş kuzum? Ben de pıhtılaşma için çok fazla tedavi görüyorum iğne falan. Sen neler kullanıyosun
5 gün cnm ama insan üzülüyo. Igne ve ecopirin 150 mg. Göbeğim mosmor oldu artık

Al benden de o kadar karantinada boyadım serçe parmağım kadar dibim var. Kına mı yapsam diyorum siyah.

Merhaba devlette perinatolojiye sadece riskli gebelikte randevu veriliyor diye duydum. Doğru mu?

Cnm bnm iki dusugum var lekelenmem olmuştu bnmde ağrım çok olmuştu ignelenme bndede oldu Dr rahim genişlemesi den demişti ama kasiklar ve beldeki ağrı bu nedendendir bn bi de haftada bir iğne vurunuyorum
Bana doktor rahimde kasılma var dedi çok ciddiymis gibi konuşmadı ama çok kafama takıyorum. İş yapmayınca sanki karnımdaki o ağrı geçti gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…