- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Progestan mi cnm bn kullaniyorumProtestan kullanan var mı?
Canim kan değerlerin nasıl bol su iç bndede ara ara oluyorarkadaşlar ben de hala çarpıntı ve mide bulantısı oluyor, yaklaşık 2 aydır bu durumu yaşıyorum, bu durum normal mi?
Bnmde 30Yaşım 30 babanne gibi dolaşıyorum valla sanırım emzirme bitene kadar boyatmam
Ne için kullanıyorsunuz acaba ?Progestan mi cnm bn kullaniyorum
Benimde bulantı devam ediyo ama azaldı. Çarpıntı için doktora gittim en son oda troid veya demirden olabileceğini söyledi tahlil verdi troid değilmiş kan hapını günde 2 ye cıkardı çay kahve hiç içmiyorum 2 gündür çarpıntım yok sayılcak kadar az tahlil ver bence canım değerlerine bakılsınarkadaşlar ben de hala çarpıntı ve mide bulantısı oluyor, yaklaşık 2 aydır bu durumu yaşıyorum, bu durum normal mi?
Ya kan hapını dr bana da günde 2 tane verdi.. eczacı ac karina yazmış ac karina içiyorum ama tereddütteyim.. sizde ac karnına mi içiyorsunuz ferrum adi bu aradaBenimde bulantı devam ediyo ama azaldı. Çarpıntı için doktora gittim en son oda troid veya demirden olabileceğini söyledi tahlil verdi troid değilmiş kan hapını günde 2 ye cıkardı çay kahve hiç içmiyorum 2 gündür çarpıntım yok sayılcak kadar az tahlil ver bence canım değerlerine bakılsın
Evet canım kahvaltıdan yarım saat önce dedi doktor çünkü böyle daha çabuk etki ediyormuş. Ama kusarsan kotu olursan yemekten sonra al dedi. İsmi gyno'lu birşeyYa kan hapını dr bana da günde 2 tane verdi.. eczacı ac karina yazmış ac karina içiyorum ama tereddütteyim.. sizde ac karnına mi içiyorsunuz ferrum adi bu arada
Benimde bulantı devam ediyo ama azaldı. Çarpıntı için doktora gittim en son oda troid veya demirden olabileceğini söyledi tahlil verdi troid değilmiş kan hapını günde 2 ye cıkardı çay kahve hiç içmiyorum 2 gündür çarpıntım yok sayılcak kadar az tahlil ver bence canım değerlerine bakılsın
Çay süt ve süt ürünleri etkilediğinden ferrum genelde açken tavsiye ediliyor. İlkinde onu kullanmıştım aç karnına 2 saat de saydığım şeylerden uzak duruyordum. Bu defa başka Bi marka gece yatmadan içiyorum.Ya kan hapını dr bana da günde 2 tane verdi.. eczacı ac karina yazmış ac karina içiyorum ama tereddütteyim.. sizde ac karnına mi içiyorsunuz ferrum adi bu arada
Ben devlet hastanesinde doğum yapacak gibiyim Allah kısmet ederse. Refakatçi almıyorlar pandemi sebebiyle. Yardımsız ilk gün çok zor oluyor. Hemşire ve hasta bakıcı yardımcı olacakmış güya artık azar mı yeriz arkamızdan mı sövülür
Ay sevindim şükürÇok şükür sonucum negatif çıktı kızlar .dua eden herkesten Allah razı olsun
Minnoşlar gelince yeniden doğmuş olacağız nasılsaBnmde 30
Cnm bnm iki dusugum var lekelenmem olmuştu bnmde ağrım çok olmuştu ignelenme bndede oldu Dr rahim genişlemesi den demişti ama kasiklar ve beldeki ağrı bu nedendendir bn bi de haftada bir iğne vurunuyorumNe için kullanıyorsunuz acaba ?
Bende doktorum rahim kasılması olduğunu söyledi, iş yapmamami, su icmemi ve progstn kullanmamı önerdi. Alt bölgemde ignelenme ve bazen kasıklarda saplanma gibi ağrım oluyor . Acaba aynı mı problemler?
İnşallah canım göbeğimdeki morlukları görünce adını kıymet mi koysam diyorumMinnoşlar gelince yeniden doğmuş olacağız nasılsa
5 gün cnm ama insan üzülüyo. Igne ve ecopirin 150 mg. Göbeğim mosmor oldu artıkNe kadar geriden geliyo bebiş kuzum? Ben de pıhtılaşma için çok fazla tedavi görüyorum iğne falan. Sen neler kullanıyosun
Al benden de o kadar karantinada boyadım serçe parmağım kadar dibim var. Kına mı yapsam diyorum siyah.Ben de 29un son demlerindeyim ama beyazım yok. Karantinada değişiklik olsun diye saçımı bakır boyadım sonra pat hamile kalınca diplerden kumral geliyo ucu bakır çok saçma duruyor. Sinirim bozuluyor hele şimdi işe de başladım çok kafama takıyorum
Merhaba devlette perinatolojiye sadece riskli gebelikte randevu veriliyor diye duydum. Doğru mu?Kızlar merhaba devlete gittim detaylı için perinotoloji icin randevu açtırdım
Cinsiyeti öğrendim gayet net erkek dedi . Allah biliyor kız olsun kızıma arkadaş olsun demiştim. biraz buruldum Tabi ama sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı evlat olsun inşallah.
Bana doktor rahimde kasılma var dedi çok ciddiymis gibi konuşmadı ama çok kafama takıyorum. İş yapmayınca sanki karnımdaki o ağrı geçti gibiCnm bnm iki dusugum var lekelenmem olmuştu bnmde ağrım çok olmuştu ignelenme bndede oldu Dr rahim genişlemesi den demişti ama kasiklar ve beldeki ağrı bu nedendendir bn bi de haftada bir iğne vurunuyorum
Üniversite hastanesi özel bölümde böyle bir zorunluluk yokMerhaba devlette perinatolojiye sadece riskli gebelikte randevu veriliyor diye duydum. Doğru mu?
Çok sevindim Allah arkadaşınıza da şifa versin inşallahÇok şükür sonucum negatif çıktı kızlar .dua eden herkesten Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?