Yemekten 2 saat snra aç bide yatarken benim adı başka ilacınYa kan hapını dr bana da günde 2 tane verdi.. eczacı ac karina yazmış ac karina içiyorum ama tereddütteyim.. sizde ac karnına mi içiyorsunuz ferrum adi bu arada
Ay benim de öyle yaa valla hayırlısıyla gelselerdi biİnşallah canım göbeğimdeki morlukları görünce adını kıymet mi koysam diyorum
Bak ben de ilk baş 10 tane ilaç kullanıyodum tam. Benim geç döllenme sat 1 mayıs ama ben ovu testle takip etmiştim yumurtlamamı geç yumurtladığım için doktor satı 8 mayıs yaptı. Belki sende de öyle bişey Vardır5 gün cnm ama insan üzülüyo. Igne ve ecopirin 150 mg. Göbeğim mosmor oldu artık
Valla bilemiyorum canim her Dr hemen vermez progestani kolay kolay vardır bir bildiğiBana doktor rahimde kasılma var dedi çok ciddiymis gibi konuşmadı ama çok kafama takıyorum. İş yapmayınca sanki karnımdaki o ağrı geçti gibi
Kınanın renkli olanları da aynı boya gibiymiş kimyasal içeriyor yani. O yüzden klasik kına sadece bitkisel. Bitkisl bi boya buldum logona markası.diplere değmeden havadad ortamda boyasam mıı diye düşünüyorum ama kararsızım. Dibe değmeyince deriden emilim olmaz. Solumamak için de havadar ortam diye düşündüm mesela bahçeAl benden de o kadar karantinada boyadım serçe parmağım kadar dibim var. Kına mı yapsam diyorum siyah.
Benim ilk gebeliğimde tansiyon vardı o yüzden benim doktor herşeyi önden yapıyorValla bilemiyorum canim her Dr hemen vermez progestani kolay kolay vardır bir bildiği
E orada bir decavit vereydiler bariGünaydın hanımlar benim doktorum folik asidi bıraktırdı başka da bişey vermedi kan tahlili isteyip ona göre verecek desem o da olmadı ben bi takıldım ona. sabah aile hekimliğine gittim kan vermeye kendi kendime tahlil yazdım yanisonra orda baya ilgilendiler kan ve idrar verdim. Hatta onlar da multivitamin kullanıyomusun dediler hayır dedim şaşırdılar normalde verilmesi lazımdı falan dediler. Kan tahlilim yarın çıkacak sonuçlarını aile hekimliğindeki doktora göster dediler.bakalım o doktor ne diyecek. İnşallah değerler normal çıkar da vitaminsiz geçirdiğim süre sıkıntı olmaz
Söylediler de son kullanma tarihi geçmiş dediler. Dışarıdan da al demediler. Neyse bakalım yarın çıkacak sonuçlarE orada bir decavit vereydiler bari
Canım doktor degissen? Bunları ancak bir doktor iyice yorumlamaliKızlar ben de kan tahlili verdim kendi kendime doktor bişey demiyo çünkü maalesef. Kansızlık varmış, tiroid 2.52, kolestrol yüksek ve demir yüksek. Bunların sebepleri ne olabilir acaba yaşayan bilen var mı? Hergün mutlaka yumurta yiyorum o kolestrolümü yükseltmiş olabilir ama diğerleri niye anlamadım? Zaten 3-4 gündür yemek yerken falan aşırı uyku basıyo gözlerim gidiyodu
Yok cnm ilk 10 gün falan gününde çıkmıştı sonra kesem az büyüdü bebegimin gelismesi de az oldu bidaha da acigi kapatamadi minik kızım.. Tek duam sağlıkla kucağıma alayim gelişimi iyi olsun küçük olsun napayim..Bak ben de ilk baş 10 tane ilaç kullanıyodum tam. Benim geç döllenme sat 1 mayıs ama ben ovu testle takip etmiştim yumurtlamamı geç yumurtladığım için doktor satı 8 mayıs yaptı. Belki sende de öyle bişey Vardır
Bilmiyorum ki geçen sene doğum yaptığım da kadın doğum kayıt açtı randevu alıp gittim . Şimdi de ben kaydını açtım randevu alırsın dediMerhaba devlette perinatolojiye sadece riskli gebelikte randevu veriliyor diye duydum. Doğru mu?
Benim Göbeğimde de morluklar var. Sabah demir ilaci, sonra coraspin ve multivitamin akşam da iğne...24. Haftaya kadar kullanacagim kesin. Sonra bakicak doktorum. Ilk gebelikte bir de seker çıkmıştı çok katı diyet yapmıştım. Şimdi şeker çıkmaz inşallah bi de onla uğraşmak iyice stres yaptirir beni. Her öğün öncesi ve sonrası parmaktan kan alip seker ölçmek çok sinir bozucuAy benim de öyle yaa valla hayırlısıyla gelselerdi bi
Şekerin kaç çıkıyordu canim bnmde ağzım çok kuruyor 108 falandı Dr dikkat et demişti dikkat edince 67 ye kadar düştü o da açken ve çikolata yemedim tatlı falan..Benim Göbeğimde de morluklar var. Sabah demir ilaci, sonra coraspin ve multivitamin akşam da iğne...24. Haftaya kadar kullanacagim kesin. Sonra bakicak doktorum. Ilk gebelikte bir de seker çıkmıştı çok katı diyet yapmıştım. Şimdi şeker çıkmaz inşallah bi de onla uğraşmak iyice stres yaptirir beni. Her öğün öncesi ve sonrası parmaktan kan alip seker ölçmek çok sinir bozucu
Bende eski doktoruma 3 ay bitince aynı ilaca (diofol) mı devam edeceğim dedim evet dedi.şaşırdım . Çok şükür geçen hafta Dr değiştrdim yeni doktorum hemen multivitamin ve demir ilacı yazdı. Bi dahaki gelişinde sağlık ocağına git bu tahlilleri de yaptr demişti. Dün de sağlık ocağından aradı gelin yaptırmanız gereken t+ahlilleriniz var diye. Bgn gittim kan tahlilleri ne doktorun istediklerini de eklettim, idrar verdim bir de.Günaydın hanımlar benim doktorum folik asidi bıraktırdı başka da bişey vermedi kan tahlili isteyip ona göre verecek desem o da olmadı ben bi takıldım ona. sabah aile hekimliğine gittim kan vermeye kendi kendime tahlil yazdım yanisonra orda baya ilgilendiler kan ve idrar verdim. Hatta onlar da multivitamin kullanıyomusun dediler hayır dedim şaşırdılar normalde verilmesi lazımdı falan dediler. Kan tahlilim yarın çıkacak sonuçlarını aile hekimliğindeki doktora göster dediler.bakalım o doktor ne diyecek. İnşallah değerler normal çıkar da vitaminsiz geçirdiğim süre sıkıntı olmaz
Kullandığımız vitaminlerde kolestrolü yükseltirmiş canimKızlar ben de kan tahlili verdim kendi kendime doktor bişey demiyo çünkü maalesef. Kansızlık varmış, tiroid 2.52, kolestrol yüksek ve demir yüksek. Bunların sebepleri ne olabilir acaba yaşayan bilen var mı? Hergün mutlaka yumurta yiyorum o kolestrolümü yükseltmiş olabilir ama diğerleri niye anlamadım? Zaten 3-4 gündür yemek yerken falan aşırı uyku basıyo gözlerim gidiyodu
Sıcakta çok güneş altında kalıyosanız olabilir tabi ama yine de tam bilemicem yanıltmıyım canımtahlil yaptırdım, doktorum demir başla dedi, 1 aydır demir kullanıyorum ama çarpıntı geçmedi, kahve hiç içmiyorum. çay arada içiyorum. Bu aralar hava sıcak gidiyor, sıcaklardan mı diyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?