2021 Şubat Anneleri

kuzum benim de ilk gebelikte feritinin yüksek ama kansızlık vardı, kolestrol yükselmişti ama doktor hiç önemsememişti, sıkıntı yok ilaçlardan olur demişti. doğum sonrası düzelmişti de. sen istersen aile hekimine sor ya da başka bir kadın doğumcudan da bilgi al içini ferahlatmak için.

+-1 haftayı dert etmiyolar diye biliyorum canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh

O şeker çıkmaması için ne yapmak gerek acaba

Doktor arafı açıkladı hepsini kuzum. Kolestrol hamilelikte artarmış. Demir ve tiroidi normal karşıladı. Kansızlık varmış biraz onu da halledicez inşallah

Artık haberlere falan bakmak istemiyorum sürekli hamilelerle ilgili kötü şeylere denk geliyorum moralim bozuluyor , rabbim hepimizi korusun sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin . Eskiden allah anne çocuğu da kurtarsin diyince niye kurtarsin diyolar derdm ama gerçekten zorlu bir süreç

Gunaydin herkese, biz bu gun dra gidicez, her gittigimde sekreter bi lavaboya gidin diyor, bebek daha rahat gorunur, idrar keseniz bos olsun diyor, acikcasi hastane wc sine hic girmek istemiyorum ama mecburen giriyorum, sizde de oluyor mu bu uygulama?

Hiç olmadı hemde canım sende evden çıkmadan wc ye girip daha sonrasında da sıvı tüketme , yine öyle bişey derse de ya yok dersin yada girdim diyip öyle doktora girersin .

Hiç olmadı hemde canım sende evden çıkmadan wc ye girip daha sonrasında da sıvı tüketme , yine öyle bişey derse de ya yok dersin yada girdim diyip öyle doktora girersin .
Benim doktorumda tam tersi daha sıkışık ol daha iyi görülür diyor. ki haklı bence.1 saat kapıda beklediğimiz için ev ye girip muayenye girmiştim ben.

Günaydın , benim doktorda bir kere çok sıkışık gitmiştim bir daha böyle gelmene gerek yok dedi. Yani boş olunca daha iyi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…