kuzum benim de ilk gebelikte feritinin yüksek ama kansızlık vardı, kolestrol yükselmişti ama doktor hiç önemsememişti, sıkıntı yok ilaçlardan olur demişti. doğum sonrası düzelmişti de. sen istersen aile hekimine sor ya da başka bir kadın doğumcudan da bilgi al içini ferahlatmak için.Kızlar ben de kan tahlili verdim kendi kendime doktor bişey demiyo çünkü maalesef. Kansızlık varmış, tiroid 2.52, kolestrol yüksek ve demir yüksek. Bunların sebepleri ne olabilir acaba yaşayan bilen var mı? Hergün mutlaka yumurta yiyorum o kolestrolümü yükseltmiş olabilir ama diğerleri niye anlamadım? Zaten 3-4 gündür yemek yerken falan aşırı uyku basıyo gözlerim gidiyodu
Sonra aradı açıkladı kuzum doktorCanım doktor degissen? Bunları ancak bir doktor iyice yorumlamali
+-1 haftayı dert etmiyolar diye biliyorum canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhYok cnm ilk 10 gün falan gününde çıkmıştı sonra kesem az büyüdü bebegimin gelismesi de az oldu bidaha da acigi kapatamadi minik kızım.. Tek duam sağlıkla kucağıma alayim gelişimi iyi olsun küçük olsun napayim..
O şeker çıkmaması için ne yapmak gerek acabaBenim Göbeğimde de morluklar var. Sabah demir ilaci, sonra coraspin ve multivitamin akşam da iğne...24. Haftaya kadar kullanacagim kesin. Sonra bakicak doktorum. Ilk gebelikte bir de seker çıkmıştı çok katı diyet yapmıştım. Şimdi şeker çıkmaz inşallah bi de onla uğraşmak iyice stres yaptirir beni. Her öğün öncesi ve sonrası parmaktan kan alip seker ölçmek çok sinir bozucu
Doktor, hamileleikte kolestrol yükselir normal dediKullandığımız vitaminlerde kolestrolü yükseltirmiş canim
Doktor arafı açıkladı hepsini kuzum. Kolestrol hamilelikte artarmış. Demir ve tiroidi normal karşıladı. Kansızlık varmış biraz onu da halledicez inşallahkuzum benim de ilk gebelikte feritinin yüksek ama kansızlık vardı, kolestrol yükselmişti ama doktor hiç önemsememişti, sıkıntı yok ilaçlardan olur demişti. doğum sonrası düzelmişti de. sen istersen aile hekimine sor ya da başka bir kadın doğumcudan da bilgi al içini ferahlatmak için.
Güzel sonuçlarla yaz buraya inşallahYarın kontrolümüz var 2li test sonucu yarın öğreneceğim sonucu Allah nasip ederse inşallah iyi olur sonucum
İnşallah güzel sonuçlarını bekliyoruzYarın kontrolümüz var 2li test sonucu yarın öğreneceğim sonucu Allah nasip ederse inşallah iyi olur sonucum
Hiç olmadı hemde canım sende evden çıkmadan wc ye girip daha sonrasında da sıvı tüketme , yine öyle bişey derse de ya yok dersin yada girdim diyip öyle doktora girersin .Gunaydin herkese, biz bu gun dra gidicez, her gittigimde sekreter bi lavaboya gidin diyor, bebek daha rahat gorunur, idrar keseniz bos olsun diyor, acikcasi hastane wc sine hic girmek istemiyorum ama mecburen giriyorum, sizde de oluyor mu bu uygulama?
Keşke azalsa ya hamilelik öncesi vardı ztn. Hamilelikle birlkte iyice arttı . Sıkıldım artıkArkadaşlar benim akıntılarım azaldı bir kaç gündür sizde böyle bir şey oldu mu?
Hiç olmadı hemde canım sende evden çıkmadan wc ye girip daha sonrasında da sıvı tüketme , yine öyle bişey derse de ya yok dersin yada girdim diyip öyle doktora girersin .
Günaydın , benim doktorda bir kere çok sıkışık gitmiştim bir daha böyle gelmene gerek yok dedi. Yani boş olunca daha iyi sanırım.Gunaydin herkese, biz bu gun dra gidicez, her gittigimde sekreter bi lavaboya gidin diyor, bebek daha rahat gorunur, idrar keseniz bos olsun diyor, acikcasi hastane wc sine hic girmek istemiyorum ama mecburen giriyorum, sizde de oluyor mu bu uygulama?
Benimde çoktu ama bir kaç gündür azaldı normalleşti sankiKeşke azalsa ya hamilelik öncesi vardı ztn. Hamilelikle birlkte iyice arttı . Sıkıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?