Aynen zaten hic su icmiyorum randevuya gidecegim sabah, evden disari cikmadan mutlaka girerim ,bu gun ihtiyacim yok dedim gitmedim hastanede lavaboyaHiç olmadı hemde canım sende evden çıkmadan wc ye girip daha sonrasında da sıvı tüketme , yine öyle bişey derse de ya yok dersin yada girdim diyip öyle doktora girersin .
%90 erkek dedi hamd olsun 2li test sonucumuzda güzel çıktı Magnezyum verdi d vitamini verdi ferrom verdi demir ilacı troid aylık test veriyorum kan verdim inşallah sağlıkla gelirlerGüzel sonuçlarla yaz buraya inşallahcinsiyet belli miydi
Evet başka doktor bakıyor 20-24 haftalar arasındadetaylı için başka bir doktora mı randevu almak gerekiyor?
evet canım ya perinatolog yada radyologdan randevu almak gerekiyor.detaylı için başka bir doktora mı randevu almak gerekiyor?
gittin mi doktora naptın?Yarın kontrolümüz var 2li test sonucu yarın öğreneceğim sonucu Allah nasip ederse inşallah iyi olur sonucum
liste güncellenmemiş:) gözün aydın, güzel haberler almana sevindim.%90 erkek dedi hamd olsun 2li test sonucumuzda güzel çıktı Magnezyum verdi d vitamini verdi ferrom verdi demir ilacı troid aylık test veriyorum kan verdim inşallah sağlıkla gelirler
erkek mi demişti normalde pekiDr dan ciktik, cok sukur iyiydi bebiste, uyuyordu uyanmadi bi turlu, cikolata yedim girmeden once, sabahda tatli muhallebi yedim ama uyanmadi, oysa annesi erkenden uyanir, babasina cekicek galiba, 14+5 olduk, cinsiyetimize kiz dedi bu sefer, ilaclarim degisti, 22.haftada detayli ultrason istiycem dedi., saglikla alalim kucagimiza insAllah
Teşekkür ederim Allah razı olsun burdaki tüm arkadaşlara aynı haberler nasip olsun hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahliste güncellenmemiş:) gözün aydın, güzel haberler almana sevindim.
Aynen 12.haftada erkek demisti,erkek mi demişti normalde peki
Maşallah canım sevdinm, bir kız bir erkek sağlıkları ömürleri olsun, magnezyum ne verdi%90 erkek dedi hamd olsun 2li test sonucumuzda güzel çıktı Magnezyum verdi d vitamini verdi ferrom verdi demir ilacı troid aylık test veriyorum kan verdim inşallah sağlıkla gelirler
bana da 12. haftada kız dedi yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım bakalım inşallah sağlığı yerindedir ve cinsiyeti de kesin öğrenirizAynen 12.haftada erkek demisti,
Amin Allah razı olsun cümlemizinkinin inşallah magvital toz suda karıştırıp içilecekmişMaşallah canım sevdinm, bir kız bir erkek sağlıkları ömürleri olsun, magnezyum ne verdi
Valla ben ilk gebelikte ilk 3 ayda 5 kg almıştım. Çok yiyordum ve yaz aylarına denk geldiği için hareket yürüyüş yapamamıştım. Yoksa ailede kimsede şeker yok. Benim de çok sınırda çıkmıştı zaten. Diyet ile kontrol altina alınmıştı. Şimdi ilk 4 ay 2 kg. aldim bakalım ama iştahım çok açık zor tutuyorum kendimi.O şeker çıkmaması için ne yapmak gerek acaba
Eski takip defterimi aradim ama bulamadim canim. Bana 50 lik seker yükleme yapılmıştı. Onda normalin az üstü çıkınca 100 lük şeker yukleme yapildi ve damar yolu açılıp her saat başı kan alindi. 3 saat falan hastanede beklemiştik. Test somucu yine sinirdaydi ama doktorum pimpirik yapti diyete başlattı beni. Hem de ne diyet....Her seyi yarim yiyor yarim bardak içebiliyordum. Son 3 ay sadece 2 kg. aldim. Onu da bebek almisti. Şimdi pandemiden dolayi o kadar beklenmez hastanede. Test 24. haftada yapiliyor. 20. haftadan itibaren şekeri ve beyaz unu kesip yürüyüşe ağırlık verirsek gebelik şekeri çıkmaz diye düşünüyorum.Şekerin kaç çıkıyordu canim bnmde ağzım çok kuruyor 108 falandı Dr dikkat et demişti dikkat edince 67 ye kadar düştü o da açken ve çikolata yemedim tatlı falan..
İlk cocuk babaya benzer derlerDr dan ciktik, cok sukur iyiydi bebiste, uyuyordu uyanmadi bi turlu, cikolata yedim girmeden once, sabahda tatli muhallebi yedim ama uyanmadi, oysa annesi erkenden uyanir, babasina cekicek galiba, 14+5 olduk, cinsiyetimize kiz dedi bu sefer, ilaclarim degisti, 22.haftada detayli ultrason istiycem dedi., saglikla alalim kucagimiza insAllah
Valla ben ilk gebelikte ilk 3 ayda 5 kg almıştım. Çok yiyordum ve yaz aylarına denk geldiği için hareket yürüyüş yapamamıştım. Yoksa ailede kimsede şeker yok. Benim de çok sınırda çıkmıştı zaten. Diyet ile kontrol altina alınmıştı. Şimdi ilk 4 ay 2 kg. aldim bakalım ama iştahım çok açık zor tutuyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?