2021 Şubat Anneleri

Güzel haberlerle gelen arkadaşlarım için çok sevindim.
E-nabız önerinizle tahlil sonuçlarıma baktım ve tabiki evhamlar evhamlar :)
Açıkçası bilgim yok ama internetten araştırdığımda neye yoracağımı bilemedim. Ankara’da covid vakası artışta olduğu için de sık doktora gitmek istemiyordum. bilen arkadaşlarım Beni yönlendirirse çok sevinirim. Üre referans aralığı altında çıkmış.

Eklentiler

• 0B131FD1-F8A4-46DF-92EE-DDA530B3AFA1.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 66
Üre için yazdıysanız bende düşük olduğunu görünce evham yapmıştım doktorum hiç önemesemedi ebede hamilelerde düşüt çıkabildiğini söyledi

Ben de daha dört ayda beş kilo aldim peki siz diğer aylarda ne kadar almıştınız o hamileliginizde ya ben korkuyorum bu gidisattan

Bende 4 ayda 2.5 kg aldım 55 ile başladım ve tatlı şekerle aram hiç yok. İnşallah hiçkimsede çıkmaz

canim ben de bazi degerler düşük veya yuksek çıkmıştı doktor bana tahlillere bakarak urkutmeyin kendinizi cok asiri dusus veya cok asiri yukselis yoksa bosuna evham yaparsiniz demisti. Şöyle bi durum varmış basi degerler birbiriyle baglantili oldugu icin biri dusunce biri yuksek çıkabiliyormus mesela enfeksiyon oldugu icin yukselen veya azaln degerler olabiliyormus. En iyisi doktora danismak. Bu surecte doktora gitmek de bizler icin cok riskli ama bosuna kendini strese sokma canim.

Kizlar sizler guvenlik kapılarından geciyor musunuz.? Ben geçmiyorum ama ordaki radyasyonun zarar vermedigi soyleniyor siz ne dusunuyorsunuz?
Her gün geçiyorum zorunlu, doktor çantayı koyduğun yere yatmadıkça birşey olmaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…