Üre için yazdıysanız bende düşük olduğunu görünce evham yapmıştım doktorum hiç önemesemedi ebede hamilelerde düşüt çıkabildiğini söylediGüzel haberlerle gelen arkadaşlarım için çok sevindim.
E-nabız önerinizle tahlil sonuçlarıma baktım ve tabiki evhamlar evhamlar :)
Açıkçası bilgim yok ama internetten araştırdığımda neye yoracağımı bilemedim. Ankara’da covid vakası artışta olduğu için de sık doktora gitmek istemiyordum. bilen arkadaşlarım Beni yönlendirirse çok sevinirim. Üre referans aralığı altında çıkmış.
Ayy hadi guzel haberler insGünaydınn,
Çok heyecanlıyım bugün cinsiyeti belli olacak miniğin
İyi ama sanki bir iki gündür Karnım küçüldü. Bana mı öyle geliyor acaba? Şişlik mi vardı da indi? 2 hafta var daha kontrole. 14+6 yım.Günaydın hanımlar nasıl gidiyo hamilelik iyi misiniz
Bazen benimde kücük büyük oluyo sanırım gazdan akşamları sabaha göre iki kat büyük oluyo bazem karnımİyi ama sanki bir iki gündür Karnım küçüldü. Bana mı öyle geliyor acaba? Şişlik mi vardı da indi? 2 hafta var daha kontrole. 14+6 yım.
İlk cocuk babaya benzer derler
Fonts for Android and iPhone - www.fontskeyboard.com benim ilk çocuğum bana, ikincisi babaya benziyor.3.kime benzer bilememyapmayn hayallerm yıkılır inşallah bana bnzer ya
Fonts for Android and iPhone - www.fontskeyboard.com benim ilk çocuğum bana, ikincisi babaya benziyor.3.kime benzer bilememama rüyamda ela gözlü görmüştüm .ozaman bana benzeyebilir. inşallahhhh
Ben de daha dört ayda beş kilo aldim peki siz diğer aylarda ne kadar almıştınız o hamileliginizde ya ben korkuyorum bu gidisattanValla ben ilk gebelikte ilk 3 ayda 5 kg almıştım. Çok yiyordum ve yaz aylarına denk geldiği için hareket yürüyüş yapamamıştım. Yoksa ailede kimsede şeker yok. Benim de çok sınırda çıkmıştı zaten. Diyet ile kontrol altina alınmıştı. Şimdi ilk 4 ay 2 kg. aldim bakalım ama iştahım çok açık zor tutuyorum kendimi.
Bende 4 ayda 2.5 kg aldım 55 ile başladım ve tatlı şekerle aram hiç yok. İnşallah hiçkimsede çıkmazValla ben ilk gebelikte ilk 3 ayda 5 kg almıştım. Çok yiyordum ve yaz aylarına denk geldiği için hareket yürüyüş yapamamıştım. Yoksa ailede kimsede şeker yok. Benim de çok sınırda çıkmıştı zaten. Diyet ile kontrol altina alınmıştı. Şimdi ilk 4 ay 2 kg. aldim bakalım ama iştahım çok açık zor tutuyorum kendimi.
İnşallah çıkmaz canım ama tatlı ve şeker değil bir tek şekeri çıkaran en çok karbonhidrat yani hamur işi falan gibi şeylerBende 4 ayda 2.5 kg aldım 55 ile başladım ve tatlı şekerle aram hiç yok. İnşallah hiçkimsede çıkmaz
yapmayn hayallerm yıkılır inşallah bana bnzer ya
Çok dikkat etmek gerek işte ama hep de onları insanın canı çekiyoİnşallah çıkmaz canım ama tatlı ve şeker değil bir tek şekeri çıkaran en çok karbonhidrat yani hamur işi falan gibi şeyler
canim ben de bazi degerler düşük veya yuksek çıkmıştı doktor bana tahlillere bakarak urkutmeyin kendinizi cok asiri dusus veya cok asiri yukselis yoksa bosuna evham yaparsiniz demisti. Şöyle bi durum varmış basi degerler birbiriyle baglantili oldugu icin biri dusunce biri yuksek çıkabiliyormus mesela enfeksiyon oldugu icin yukselen veya azaln degerler olabiliyormus. En iyisi doktora danismak. Bu surecte doktora gitmek de bizler icin cok riskli ama bosuna kendini strese sokma canim.Güzel haberlerle gelen arkadaşlarım için çok sevindim.
E-nabız önerinizle tahlil sonuçlarıma baktım ve tabiki evhamlar evhamlar :)
Açıkçası bilgim yok ama internetten araştırdığımda neye yoracağımı bilemedim. Ankara’da covid vakası artışta olduğu için de sık doktora gitmek istemiyordum. bilen arkadaşlarım Beni yönlendirirse çok sevinirim. Üre referans aralığı altında çıkmış.
Her gün geçiyorum zorunlu, doktor çantayı koyduğun yere yatmadıkça birşey olmaz diyorKizlar sizler guvenlik kapılarından geciyor musunuz.? Ben geçmiyorum ama ordaki radyasyonun zarar vermedigi soyleniyor siz ne dusunuyorsunuz?
Merhaba :)merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?