2021 Şubat Anneleri

Benim de ürem düşüktü fazla su içmekten veya az protein tüketmekten oluyormuş. Benim sodyum da düşüktü fazla su içmekten dedi bana

Selamlar güzel anneler bende yeni kontrolden geldim doktor erkek bebek gibi gözüküyor dedi ama bacaklarını açmadığı için tam göremedi 8 gün sonra bi daha gidicem inşallah

Ayrıntılı usg ücreti ne kadar oluyo kızlar bide çok gerekli mi
Aranızda yaptırmayan varmı ?
Tecrübeli anneler

Yaptırmayan olucağını zannetmiyorum canım çok da gerekli bişey hatta o ikili üçlü testlerden çok daha gerekli.Çünkü uzman bir doktor tarafından daha ayrıntılı ultrason makinesiyle bebeğin en ufak organına, damarına,kan akışına kadar herşeyi inceliyorlar. Herhangi bir sorun görülmesinde eğer anne karnında müdahale edilcek bişeyse anne karnında , yada doğumdan sonra müdahale etme şansları oluyor. Benim sana tavsiyem mutlaka ama mutlaka yaptırman. Ücreti de gidiceğinden yere göre değişir eğer doktorun devletteyse seni perinatolog a yönlendirir. Eğer özele gidiyosan da araştırıp perinatolog yada radyolog a gitmen gerekir. Benim gideceğim doktorun muayene ücreti 600 tl nereye gideceğine göre değişir.

Anne karnında nasıl müdahale oluyor?

Anne karnında nasıl müdahale oluyor?
Bilmiyorum pelin akil i biliyo musunuz . Onun ikizlerinde bir problem olmuştu mesela anne karnında müdahale edebilmişlerdi. Yada mesela doktor bizden bebeğe giden damarın kan akışına bakıyor bir tıkanıklık olması durumunda corasprin başlatabiliyolar.

Hım anladım ozmn bir bakayım Pelin akile.

Ağzım çok kuruyor ya tatlı falan çok yememe rağmen sanırım dikkat etmem lazım bnm de tmm cnm teşekkürler

1. Sınıf anneleri çocuklarınıza ders çalışmaya baslattiniz mi aranızda ilkokul öğretmeni var mı kızlar

Normalde iştahlı biriydim hamileliğimde tüm iştahım kapandı resmen yemiş olmak için yiyorum açılır mı sizce kızlar? Bende 2.5kg aldım şimdiye kdar
Bnde aynı cnm 3 kilo almisim çok kilo iyi değil ya hiç almayanlar var

Bizim de bugun kontrolümüz vardı. Hamdolsun 18+2 olduk, yarısı bitti nerdeyse, bundan sonrası da kolayca geçer inşallah... Ben riskli gebe olunca 15 günde 1 gidiyorum kontrole ama virusten dolayı tedirginim. Bundan sonra ayda 1 olur belki. Hakkımızda hayırlısı kızlar,

Kızlar şişkinliğe çare bulanınız oldumu iki gündür karnım 6 aylık kadar oldu birde bebeğin resmen sağ tarafa geçtiğini karnımın yamukluğundan anlıyorum ve baskı yapıyor 16+5 teyim

Kızlar şişkinliğe çare bulanınız oldumu iki gündür karnım 6 aylık kadar oldu birde bebeğin resmen sağ tarafa geçtiğini karnımın yamukluğundan anlıyorum ve baskı yapıyor 16+5 teyim
Kabızlık var mı O da yapıyor? Benim de öyleydi bikaç gündür indi nedense. Bebeği hissedebiliyormusun peki hareket ettiğini falan?

Kabızlık var mı O da yapıyor? Benim de öyleydi bikaç gündür indi nedense. Bebeği hissedebiliyormusun peki hareket ettiğini falan?
Kabızlık yok. Bebeği hissetmiyorum ama sertlik ve gözle ne tarafta olduğunu fark ediyorum

Kabızlık yok. Bebeği hissetmiyorum ama sertlik ve gözle ne tarafta olduğunu fark ediyorum
Ya ne güzel fark edebilmen, Bugün benim de sanki karnımda bişeyler oldu ama daha erken diye düşündüğümden imkan vermedim bebeğin hareket etmesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…