Ben o tarz yere hiç gitmedim. Ama öyle bi kapı varsa geçmeyi düşünmüyorumKizlar sizler guvenlik kapılarından geciyor musunuz.? Ben geçmiyorum ama ordaki radyasyonun zarar vermedigi soyleniyor siz ne dusunuyorsunuz?
Benim de ürem düşüktü fazla su içmekten veya az protein tüketmekten oluyormuş. Benim sodyum da düşüktü fazla su içmekten dedi banaGüzel haberlerle gelen arkadaşlarım için çok sevindim.
E-nabız önerinizle tahlil sonuçlarıma baktım ve tabiki evhamlar evhamlar :)
Açıkçası bilgim yok ama internetten araştırdığımda neye yoracağımı bilemedim. Ankara’da covid vakası artışta olduğu için de sık doktora gitmek istemiyordum. bilen arkadaşlarım Beni yönlendirirse çok sevinirim. Üre referans aralığı altında çıkmış.
Yaptırmayan olucağını zannetmiyorum canım çok da gerekli bişey hatta o ikili üçlü testlerden çok daha gerekli.Çünkü uzman bir doktor tarafından daha ayrıntılı ultrason makinesiyle bebeğin en ufak organına, damarına,kan akışına kadar herşeyi inceliyorlar. Herhangi bir sorun görülmesinde eğer anne karnında müdahale edilcek bişeyse anne karnında , yada doğumdan sonra müdahale etme şansları oluyor. Benim sana tavsiyem mutlaka ama mutlaka yaptırman. Ücreti de gidiceğinden yere göre değişir eğer doktorun devletteyse seni perinatolog a yönlendirir. Eğer özele gidiyosan da araştırıp perinatolog yada radyolog a gitmen gerekir. Benim gideceğim doktorun muayene ücreti 600 tl nereye gideceğine göre değişir.Selamlar güzel anneler bende yeni kontrolden geldim doktor erkek bebek gibi gözüküyor dedi ama bacaklarını açmadığı için tam göremedi 8 gün sonra bi daha gidicem inşallah
Ayrıntılı usg ücreti ne kadar oluyo kızlar bide çok gerekli mi
Aranızda yaptırmayan varmı ?
Tecrübeli anneler
Anne karnında nasıl müdahale oluyor?Yaptırmayan olucağını zannetmiyorum canım çok da gerekli bişey hatta o ikili üçlü testlerden çok daha gerekli.Çünkü uzman bir doktor tarafından daha ayrıntılı ultrason makinesiyle bebeğin en ufak organına, damarına,kan akışına kadar herşeyi inceliyorlar. Herhangi bir sorun görülmesinde eğer anne karnında müdahale edilcek bişeyse anne karnında , yada doğumdan sonra müdahale etme şansları oluyor. Benim sana tavsiyem mutlaka ama mutlaka yaptırman. Ücreti de gidiceğinden yere göre değişir eğer doktorun devletteyse seni perinatolog a yönlendirir. Eğer özele gidiyosan da araştırıp perinatolog yada radyolog a gitmen gerekir. Benim gideceğim doktorun muayene ücreti 600 tl nereye gideceğine göre değişir.
Bilmiyorum pelin akil i biliyo musunuz . Onun ikizlerinde bir problem olmuştu mesela anne karnında müdahale edebilmişlerdi. Yada mesela doktor bizden bebeğe giden damarın kan akışına bakıyor bir tıkanıklık olması durumunda corasprin başlatabiliyolar.Anne karnında nasıl müdahale oluyor?
Hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahselam kızlae bende doktordan geldim cinsiyetimiz kesinleşti doktor yüzde bir milyon kız dedi bir oğlum vardı zaten bu da kız sağlıkla gelsin inşallah :))
Hım anladım ozmn bir bakayım Pelin akile.Bilmiyorum pelin akil i biliyo musunuz . Onun ikizlerinde bir problem olmuştu mesela anne karnında müdahale edebilmişlerdi. Yada mesela doktor bizden bebeğe giden damarın kan akışına bakıyor bir tıkanıklık olması durumunda corasprin başlatabiliyolar.
amin canım çok teşekkür ederim hepimize inşallahHayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ağzım çok kuruyor ya tatlı falan çok yememe rağmen sanırım dikkat etmem lazım bnm de tmm cnm teşekkürlerEski takip defterimi aradim ama bulamadim canim. Bana 50 lik seker yükleme yapılmıştı. Onda normalin az üstü çıkınca 100 lük şeker yukleme yapildi ve damar yolu açılıp her saat başı kan alindi. 3 saat falan hastanede beklemiştik. Test somucu yine sinirdaydi ama doktorum pimpirik yapti diyete başlattı beni. Hem de ne diyet....Her seyi yarim yiyor yarim bardak içebiliyordum. Son 3 ay sadece 2 kg. aldim. Onu da bebek almisti. Şimdi pandemiden dolayi o kadar beklenmez hastanede. Test 24. haftada yapiliyor. 20. haftadan itibaren şekeri ve beyaz unu kesip yürüyüşe ağırlık verirsek gebelik şekeri çıkmaz diye düşünüyorum.
Bnde aynı cnm 3 kilo almisim çok kilo iyi değil ya hiç almayanlar varNormalde iştahlı biriydim hamileliğimde tüm iştahım kapandı resmen yemiş olmak için yiyorum açılır mı sizce kızlar? Bende 2.5kg aldım şimdiye kdar
Telefondaki radyasyonun daha fazla oldugunu söylüyorlar hatta.Her gün geçiyorum zorunlu, doktor çantayı koyduğun yere yatmadıkça birşey olmaz diyor
Aynen benim de hep öyle börek çörek.istiyor canım ve pilav makarnaÇok dikkat etmek gerek işte ama hep de onları insanın canı çekiyo
Kabızlık var mı O da yapıyor? Benim de öyleydi bikaç gündür indi nedense. Bebeği hissedebiliyormusun peki hareket ettiğini falan?Kızlar şişkinliğe çare bulanınız oldumu iki gündür karnım 6 aylık kadar oldu birde bebeğin resmen sağ tarafa geçtiğini karnımın yamukluğundan anlıyorum ve baskı yapıyor 16+5 teyim
Kabızlık yok. Bebeği hissetmiyorum ama sertlik ve gözle ne tarafta olduğunu fark ediyorumKabızlık var mı O da yapıyor? Benim de öyleydi bikaç gündür indi nedense. Bebeği hissedebiliyormusun peki hareket ettiğini falan?
Ya ne güzel fark edebilmen, Bugün benim de sanki karnımda bişeyler oldu ama daha erken diye düşündüğümden imkan vermedim bebeğin hareket etmesine.Kabızlık yok. Bebeği hissetmiyorum ama sertlik ve gözle ne tarafta olduğunu fark ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?