Kaçıncı haftadasınYa ne güzel fark edebilmen, Bugün benim de sanki karnımda bişeyler oldu ama daha erken diye düşündüğümden imkan vermedim bebeğin hareket etmesine.
Benim de baskı hissim var bugünlerde heralde meleklerimiz büyüyo ondan. Arada da kasiliyo karnımKızlar şişkinliğe çare bulanınız oldumu iki gündür karnım 6 aylık kadar oldu birde bebeğin resmen sağ tarafa geçtiğini karnımın yamukluğundan anlıyorum ve baskı yapıyor 16+5 teyim
Benim için önemli olan zeka. Bana zekası benzesin görüntüsü babasına da benzese de olur. Zaten yakışklı kocamyapmayn hayallerm yıkılır inşallah bana bnzer ya
Kizlar sizler guvenlik kapılarından geciyor musunuz.? Ben geçmiyorum ama ordaki radyasyonun zarar vermedigi soyleniyor siz ne dusunuyorsunuz?
15 +0Kaçıncı haftadasın
Sizdede sertlik oluyor muBenim de baskı hissim var bugünlerde heralde meleklerimiz büyüyo ondan. Arada da kasiliyo karnım
Bazı anneler erken hissedebilirmiş Bi arkadaşım demişti 15. Haftada hissettim ama bidaha 18.haftada hissetmiştim diye olabilir bence yapıylada alakalı
Bizimki de öyle oldu valla kaç kere gittim geldim ama yok, uyandiramadik gitti..Ayy hadi guzel haberler ins, dun bizimki uyuyordu, uyandiramadi dr
AYnen öyle diyorlar canımTelefondaki radyasyonun daha fazla oldugunu söylüyorlar hatta.
Ama hepimizin gün boyu elinde değil miAYnen öyle diyorlar canım
Benim oluyo 3 4 gündür l. Değişik ağrılarım var. Heralde rahim büyüyo ondan da olabilirKızlar benim de iğne batması gibi sancım oluyor ara sıra göbek deliğimden aşağı bölgede. İnternette normal diyo ama yaşayan var mı
Evet ama o sanırım gazdan. Özellikle aksam yemeği sonrası davul gibi sisiyo karnım.Sizdede sertlik oluyor mu
9/5 bilgisayar geri kalande telefonAma hepimizin gün boyu elinde değil mi
Bana tam tersi idrariniz olursa daha iyi demisti eski doktorumun sekreteri hangisi dogru acabaGunaydin herkese, biz bu gun dra gidicez, her gittigimde sekreter bi lavaboya gidin diyor, bebek daha rahat gorunur, idrar keseniz bos olsun diyor, acikcasi hastane wc sine hic girmek istemiyorum ama mecburen giriyorum, sizde de oluyor mu bu uygulama?
Yaptırmayan olucağını zannetmiyorum canım çok da gerekli bişey hatta o ikili üçlü testlerden çok daha gerekli.Çünkü uzman bir doktor tarafından daha ayrıntılı ultrason makinesiyle bebeğin en ufak organına, damarına,kan akışına kadar herşeyi inceliyorlar. Herhangi bir sorun görülmesinde eğer anne karnında müdahale edilcek bişeyse anne karnında , yada doğumdan sonra müdahale etme şansları oluyor. Benim sana tavsiyem mutlaka ama mutlaka yaptırman. Ücreti de gidiceğinden yere göre değişir eğer doktorun devletteyse seni perinatolog a yönlendirir. Eğer özele gidiyosan da araştırıp perinatolog yada radyolog a gitmen gerekir. Benim gideceğim doktorun muayene ücreti 600 tl nereye gideceğine göre değişir.
evt bende vurdurucam ekim kasim gibi gelir desi eczane adimi yazdirdim liste yapiyolar yogunluk var cunkuherkese merhaba, ben de 14. haftadayım. doktorum 14.haftadan sonra grip aşısı vurulmami önerdi. ben de daha önce hiç grip aşısı vurdurmamistim. sizin doktorlarinizdan da öneren oldu mu , ne dusunuyorsunuz?
ben de emzirmeyi bıraktım ondan herhalde diyordum, geçenlerde sordum cvp alamadım kimseden. bende de kabuk kabuk ve çok acıyor.Gogus ucunuz farklılastı mı hanımlar kabuk kabuk benimki ve acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?