2021 Şubat Anneleri

Kızlar şişkinliğe çare bulanınız oldumu iki gündür karnım 6 aylık kadar oldu birde bebeğin resmen sağ tarafa geçtiğini karnımın yamukluğundan anlıyorum ve baskı yapıyor 16+5 teyim
Benim de baskı hissim var bugünlerde heralde meleklerimiz büyüyo ondan. Arada da kasiliyo karnım

yapmayn hayallerm yıkılır inşallah bana bnzer ya
Benim için önemli olan zeka. Bana zekası benzesin görüntüsü babasına da benzese de olur. Zaten yakışklı kocam

Kizlar sizler guvenlik kapılarından geciyor musunuz.? Ben geçmiyorum ama ordaki radyasyonun zarar vermedigi soyleniyor siz ne dusunuyorsunuz?

De Banu çiftçinin bu konuda yazısı ve videosu var. Hiçbir zararı olmadığını söylüyor. Bir bakın isterseniz.
Ona bakarsınız her ay gittiğimiz Dr kontrollerind eyağılan ultrasyonlarında zararı var. Elimizdeki telefonlarında

Kızlar benim de iğne batması gibi sancım oluyor ara sıra göbek deliğimden aşağı bölgede. İnternette normal diyo ama yaşayan var mı

Kızlar benim de iğne batması gibi sancım oluyor ara sıra göbek deliğimden aşağı bölgede. İnternette normal diyo ama yaşayan var mı
Benim oluyo 3 4 gündür l. Değişik ağrılarım var. Heralde rahim büyüyo ondan da olabilir

Bana tam tersi idrariniz olursa daha iyi demisti eski doktorumun sekreteri hangisi dogru acaba

Anladım canım çok sağol çevremde biraz daha araştırıcam şu ana kadar kime sorduysam yaptırma diyor çünkü yanlış bilgi verilebiliyormuş
Ve çoğunda da anne karnında müdahale edilemiyor diye biliyorum
Haftaya doktoruma tekrar danışıcam
Eğer çok gerekli derse yaptırırım yoksa yaptırmıcam son ayaları stresle geçirmek istrmem açıkçası :)
daha yakınlarda bi arkadaşımın bebeği için down sendromlu dediler doğdu gayet sağlıklı
Yine bi tanıdığım kaç usg ye girmiş ve bacakları yok demişler doğdu gayet sağlıklı
Dediğin gibi.bi sorun karşısında müdahele edilecekse yaptırılabilir Allaha emanet yavrularımız güzel güzel büyüsünler ❤

herkese merhaba, ben de 14. haftadayım. doktorum 14.haftadan sonra grip aşısı vurulmami önerdi. ben de daha önce hiç grip aşısı vurdurmamistim. sizin doktorlarinizdan da öneren oldu mu , ne dusunuyorsunuz?
evt bende vurdurucam ekim kasim gibi gelir desi eczane adimi yazdirdim liste yapiyolar yogunluk var cunku

Grip aşısı
Daha önceden yaptırmışmıydınız ? bi olumlu bi olumsuz görüş var ya bu konuda. benim alerjik rinitim var ve grip olduğumda hiç nefes alamıcak konuma geliyorum.doktorların coğu sadece grip diyo alerji ilacı vermiyo kimi sadece alerji diyo grip için ilaç vermiyodu bide yeni şehir değiştirdim sürekli gittiğim doktorlar artık biliyodu ama burda bi derdimi anlatamadım ben inanıyorum geçicek diyen doktor bile vardı geçmediği için gittiğimde.ben bunu 6 yıldır çekiyorum.hem hamileyken hem virüs varken yaptırmak istiyorum aşı ama daha kötü ediyo insanı diyende var fikrinizi almak istedim

Ayrıntılı usg ücreti ne kadar oluyo kızlar bide çok gerekli mi
Aranızda yaptırmayan varmı ?
Tecrübeli anneler
[/QUOTE]
Ben de Ankara’da yaptırmayı düşünüyorum Prof. Dr Ali Ergün’e aldım randevu muayene ücreti 500₺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…