2021 Şubat Anneleri

Ayrıntılı usg ücreti ne kadar oluyo kızlar bide çok gerekli mi
Aranızda yaptırmayan varmı ?
Tecrübeli anneler
Ben de Ankara’da yaptırmayı düşünüyorum Prof. Dr Ali Ergün’e aldım randevu muayene ücreti 500₺
[/QUOTE]
Ben kızımda yaptırdım bu bebekte de yaptırcam sonuçta herşeyine bakılıyor önemli bence

Kizlarrrrrrrrrrr boğazı aşırı kuruyan var mı kaç gündür çok kuruyor öksürük tutuyor sırf bu yüzden su da içiyorum neden acaba
Merhaba biz evde mecburen klima calistiriyoruz, antalya çok sıcak ve nemli. Bende de oldu bogaz kuruluğu hemen bir çorba yaptim sicak sicak icince gecti. Ayrica camları actim nemli hava iceri girince rahatladim. Dus almak da iyi geliyor. Cok rahatsiz isen doktoruna boğaz spreyini sorabilirsin. Geçmiş olsun....

Merhaba bende de aynı sorun var içemiyorum decavit Dr imom alabilirsin onun yerine dedi ona gececegim

Kizlar bebisine orgu oren var mi? Bi battaniye basliycam bi turlu cozemedim modeli, anlayan var mi tig isinden ?

Merhaba bende de aynı sorun var içemiyorum decavit Dr imom alabilirsin onun yerine dedi ona gececegim
Bana Dr um ilk decavit yazmıştı çok büyük dedim. Diofol yazmıştı. Onu kullandım 2 ay yeni doktorum artık multivitamin ve demir hapı yazdı. Gynoferon u içebiliyorum 3 e bölüp, ama multivitaminsiz kaldım resmen.
Dediğiniz ilaç nasıl ,küçük mü?

Kizlar bebisine orgu oren var mi? Bi battaniye basliycam bi turlu cozemedim modeli, anlayan var mi tig isinden ?
Tığ işi bilmiyorum da parmakla örülen battaniye var iki arkadaşıma ördüm çok güzel yumuşacık oluyor başına oturursan iki üç saatte biter en fazla ondan orucem ben renge karar veremedim bakalim

Tığ işi bilmiyorum da parmakla örülen battaniye var iki arkadaşıma ördüm çok güzel yumuşacık oluyor başına oturursan iki üç saatte biter en fazla ondan orucem ben renge karar veremedim bakalim
Evet o da guzel olur, onu fortbebe tarzinda orucem, koy icine asiya , dra giderken kullanilir tam kiş bebisi olcaklar

Bu tam olarak öyle değil canim sanırım şeker den dolayı öyle teşekkürler tavsiyelerin için

Decavit ten daha küçük ve kaygan tabi devlet karsılamıyo 65 TL, decavit bende içemiyorum ikiye bölüp içiyorum o da damagıma yapısıyor

Merhaba hamiş anneler. Bizde bugün 17 haftalık olduk. İlk hamileliğim 24 yaşındayım. Mersinden herkese selam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…