Evet benim hassas ağrılı büyüdü ve sertleştiGogus ucunuz farklılastı mı hanımlar kabuk kabuk benimki ve acıyor
Ben de Ankara’da yaptırmayı düşünüyorum Prof. Dr Ali Ergün’e aldım randevu muayene ücreti 500₺Ayrıntılı usg ücreti ne kadar oluyo kızlar bide çok gerekli mi
Aranızda yaptırmayan varmı ?
Tecrübeli anneler
Bence cok uyumlu kulağa güzel geliyoinsanbuL benim kide kesin erkek canım.isimde kararsızım abisinin ismi ayberk bunuda aybars mı koysam kızlar ne dersiniz ?sizce güzel mi tını olarak ?
Merhaba biz evde mecburen klima calistiriyoruz, antalya çok sıcak ve nemli. Bende de oldu bogaz kuruluğu hemen bir çorba yaptim sicak sicak icince gecti. Ayrica camları actim nemli hava iceri girince rahatladim. Dus almak da iyi geliyor. Cok rahatsiz isen doktoruna boğaz spreyini sorabilirsin. Geçmiş olsun....Kizlarrrrrrrrrrr boğazı aşırı kuruyan var mı kaç gündür çok kuruyor öksürük tutuyor sırf bu yüzden su da içiyorum neden acaba
Merhaba bende de aynı sorun var içemiyorum decavit Dr imom alabilirsin onun yerine dedi ona gececegimBende eski doktoruma 3 ay bitince aynı ilaca (diofol) mı devam edeceğim dedim evet dedi.şaşırdım . Çok şükür geçen hafta Dr değiştrdim yeni doktorum hemen multivitamin ve demir ilacı yazdı. Bi dahaki gelişinde sağlık ocağına git bu tahlilleri de yaptr demişti. Dün de sağlık ocağından aradı gelin yaptırmanız gereken t+ahlilleriniz var diye. Bgn gittim kan tahlilleri ne doktorun istediklerini de eklettim, idrar verdim bir de.
İnşallah iyi sonuçlar alırız
Hap yutamadığım için aldığım vitaminleri içemiyorum. Hep balık yağlı ve yumuşak kapsüller. Normalde hapları bölerek içiyordum. Şu antek sıkıntım o. Küçük boyutlu multivitamin tavsiye edecek olan var mı aranızda kızlar?
Bana Dr um ilk decavit yazmıştı çok büyük dedim. Diofol yazmıştı. Onu kullandım 2 ay yeni doktorum artık multivitamin ve demir hapı yazdı. Gynoferon u içebiliyorum 3 e bölüp, ama multivitaminsiz kaldım resmen.Merhaba bende de aynı sorun var içemiyorum decavit Dr imom alabilirsin onun yerine dedi ona gececegim
Tığ işi bilmiyorum da parmakla örülen battaniye var iki arkadaşıma ördüm çok güzel yumuşacık oluyor başına oturursan iki üç saatte biter en fazla ondan orucem ben renge karar veremedim bakalimKizlar bebisine orgu oren var mi? Bi battaniye basliycam bi turlu cozemedim modeli, anlayan var mi tig isinden ?
Evet o da guzel olur, onu fortbebe tarzinda orucem, koy icine asiya , dra giderken kullanilir tam kiş bebisi olcaklarTığ işi bilmiyorum da parmakla örülen battaniye var iki arkadaşıma ördüm çok güzel yumuşacık oluyor başına oturursan iki üç saatte biter en fazla ondan orucem ben renge karar veremedim bakalim
Bu tam olarak öyle değil canim sanırım şeker den dolayı öyle teşekkürler tavsiyelerin içinMerhaba biz evde mecburen klima calistiriyoruz, antalya çok sıcak ve nemli. Bende de oldu bogaz kuruluğu hemen bir çorba yaptim sicak sicak icince gecti. Ayrica camları actim nemli hava iceri girince rahatladim. Dus almak da iyi geliyor. Cok rahatsiz isen doktoruna boğaz spreyini sorabilirsin. Geçmiş olsun....
Decavit ten daha küçük ve kaygan tabi devlet karsılamıyo 65 TL, decavit bende içemiyorum ikiye bölüp içiyorum o da damagıma yapısıyorBana Dr um ilk decavit yazmıştı çok büyük dedim. Diofol yazmıştı. Onu kullandım 2 ay yeni doktorum artık multivitamin ve demir hapı yazdı. Gynoferon u içebiliyorum 3 e bölüp, ama multivitaminsiz kaldım resmen.
Dediğiniz ilaç nasıl ,küçük mü?
Decavit içemiyorum dedim be doktorum devit damla verdi bunu kullan dedi günde 9 damla içiyorumDecavit ten daha küçük ve kaygan tabi devlet karsılamıyo 65 TL, decavit bende içemiyorum ikiye bölüp içiyorum o da damagıma yapısıyor
Bende sordum Dr a hap içemiyorum başka alternatif yok mudur diye hayır ya decavit yada ımom kullanmalısın dedi Dr dan Dr a degişiyo demekki önerilenler.Decavit içemiyorum dedim be doktorum devit damla verdi bunu kullan dedi günde 9 damla içiyorum
Merhaba hamiş anneler. Bizde bugün 17 haftalık olduk. İlk hamileliğim 24 yaşındayım. Mersinden herkese selam olsunMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
@4
Yumuşak kapsül mü peki?Decavit ten daha küçük ve kaygan tabi devlet karsılamıyo 65 TL, decavit bende içemiyorum ikiye bölüp içiyorum o da damagıma yapısıyor
Onu suan bilmiyorum bugun ben alacagım o zaman size bilgi veririm. Keşke şurup olsa bizim gibiler içinYumuşak kapsül mü peki?
Regenesis Max,ocean mommy de aldım içemedim. Boşa giden paralar
Ben yardımcı olabilirim belki, ne model düşünüyorsun?Kizlar bebisine orgu oren var mi? Bi battaniye basliycam bi turlu cozemedim modeli, anlayan var mi tig isinden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?