2021 Şubat Anneleri

Amiinn inşallah

Evet doktorum benden de istedi inşallah sağlıkla gelir yavrularımız

Kızlar yazdıklarınızı okudum da aynı şeyleri yaşıyorum bende göğüs ucunun kabuk kabul olması ve acıması
Geceleri uyanma ve boğaz ağrısı
2 gece alerjik gibi öksürdüm baya bi sanki göğüsüm tıkanmıştı şükür bu gece olmadı
Her sabahda grip gibi burnum akıyor ama sonradan duruyor
Vee baş ağrısı doktoruma sordum demir kan magnezyum içeren vitaminler verdi bunlar düştüğü için başın ağrıyodur dedi
Dün yine bi baş ağrısı girdi hala geçemdi
Parol içebilirsin dedi doktorum ama yinede içme taraftarı değilim hatta günde 4 tanrye kadar içebilirsin bebeğe hiç.bir zararı yok dedi ama ne bileyim

Kızlar duvarinda yeni çağıl kullanan var mı evi boyatcaz da hangi rengi önerirsiniz

Ama decavit ile devit3 içerikleri aynı değil ki acaca değerlerin iyiyse kullanmasanda olur diye mi düşündü
Haklısın devit3 ü Magnezyum eksikliğinden dolayı verdi sanırım kramp giriyordu bacağıma Magnezyum ilacıyla birlikte yazdı içemiyorum vitamini kusuyorum dedim tahlil yapmadı şu ilacı iç bunu içme gibi de bir şey demedi ama bilemiyorum

Kızlar 16.haftamdayım toplamda beş kilo almışım. Kızım da bir belki iki kilo almıştım bukadar hızlı kilo almam beni korkutuyor. Şimdiden hiç bir kuyafetim olmuyor

Vee 19 haftalık olduk bıle cok sukur rabbıme, once erkk denıldı ama bı kızım olcak evdede bı kızım bı oglum var çok şükür, hersey yolunda, cok degısık sekılde yatıyoruz yuzumuzu gostermıyoruz adeta guz gorumlugu ıster gıbı10 gun sonra ayrıntılıya gıdıcem hayrlısyla, ıns herskes ıyıdır

Bende 16+1 haftalık gittim ultrasonda 17+5 gözüküyordu ilerde olması sorun mu ki doktor bir şey demedi ama

Devit3 ü rutin başlıyorlar canım d vitamini için, yutabileceğin nir multivitamin bulursun inşallah canım

Kızlar 16.haftamdayım toplamda beş kilo almışım. Kızım da bir belki iki kilo almıştım bukadar hızlı kilo almam beni korkutuyor. Şimdiden hiç bir kuyafetim olmuyor
diyetisyenim bu bilgileri paylaştı. Bu trimesterde ekstra sadece bir öğün çoğaltabiliriz yoksa çok fazla kalori almamıza gerek yok. Beslenme ile ayarlayabilirsin kilo alımını

Bende 16+1 haftalık gittim ultrasonda 17+5 gözüküyordu ilerde olması sorun mu ki doktor bir şey demedi ama
Canım onu takip edeceksin. Her gittiğinde değişebilir. Ben 3 haftada 1 gidyorum. 13 haftalıkken 1 hafta öndeydi. Şekerden ama benim ki. İnsülin vuruluyorum 3 gün oynuyor en fazla. Sende takip et bebeğin boyu kilosu. Her gittiğinde yaz bir yere

Yaa gözün aydın kaç haftalıkken erkek dedi şimdi kız dedi?

Şekerden sebep mi 1 hafta öndeydi bebeğiniz anlayamadım

Kızlar bu aralar akşamları acaip gazim var ne yesem gaz yapıyo anlamiyorum. Napmam lazım özellikle tecrübeli annelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…