- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Kızımda yaptırdım doktorum bunda da ayrıntılı ultrason sonucunu alıp öyle gelirsin bir dahaki kontrole dedi önemli bir şey bu bebeğin kan akışına kadar kalbinde böbreklerinde tüm organlarında sorun var mı yok mu tek tek rapor ediyorlar Rabbim sağlıklı sıhhatli gelmelerini nasip etsin inşallah
açıkcası bunda söylenen şeyler tahmini şeyler olmuyor canım doktor inceleyip söylüyor.Çok çok da önemli bişey omurgadaki kemikleri bile tek tek sayıyorlar sen düşün gerisini. Birkaç istisna olabilir bunun için de işin uzmanına gitmek gerekir diye düşünüyorum o yüzden ben perinatologdan randevu aldım. Tabiki doktor herhangi bir sıkıntı gördüğünde takip öneriyor devam ettiği takdirde doğduktan sonra müdahale etme şansı oluyor. Allah korusun bunu yaptırmayıp bebekte sıkıntı olduğunda doğum esnasında kimse ne olduğunu bilemez ve kötü sonuçları olabilir. Bu ultrasonun hiç bir zararı da yok bence doktorun yaptırmanı isticektir benim doktprum direk ayrıntılıya git o ay bana gelme 6.ay gelirsin dedi. Öyle tabi Rabbim korusun ama tedbir de almak lazım diye düşünüyorum naçizane.
Ama decavit ile devit3 içerikleri aynı değil ki acaca değerlerin iyiyse kullanmasanda olur diye mi düşündüDecavit içemiyorum dedim be doktorum devit damla verdi bunu kullan dedi günde 9 damla içiyorum
Haklısın devit3 ü Magnezyum eksikliğinden dolayı verdi sanırım kramp giriyordu bacağıma Magnezyum ilacıyla birlikte yazdı içemiyorum vitamini kusuyorum dedim tahlil yapmadı şu ilacı iç bunu içme gibi de bir şey demedi ama bilemiyorumAma decavit ile devit3 içerikleri aynı değil ki acaca değerlerin iyiyse kullanmasanda olur diye mi düşündü
Bu battaniye cok hosuma gitti, bulamadim aciklamasini,Ben yardımcı olabilirim belki, ne model düşünüyorsun?
Devit3 ü rutin başlıyorlar canım d vitamini için, yutabileceğin nir multivitamin bulursun inşallah canımHaklısın devit3 ü Magnezyum eksikliğinden dolayı verdi sanırım kramp giriyordu bacağıma Magnezyum ilacıyla birlikte yazdı içemiyorum vitamini kusuyorum dedim tahlil yapmadı şu ilacı iç bunu içme gibi de bir şey demedi ama bilemiyorum
Yeni çağıl dediğiniz güzel bir renge benziyor. Evinizin eşyalarına aldığı ışığa da dikkat ederek kullanabilirsiniz tabi
Benim 2 gün ilerideydi en son doktor 1haftalık ileride veya geride olması sorun değil demiştiBende 16+1 haftalık gittim ultrasonda 17+5 gözüküyordu ilerde olması sorun mu ki doktor bir şey demedi ama
Kızlar 16.haftamdayım toplamda beş kilo almışım. Kızım da bir belki iki kilo almıştım bukadar hızlı kilo almam beni korkutuyor. Şimdiden hiç bir kuyafetim olmuyor
Canım onu takip edeceksin. Her gittiğinde değişebilir. Ben 3 haftada 1 gidyorum. 13 haftalıkken 1 hafta öndeydi. Şekerden ama benim ki. İnsülin vuruluyorum 3 gün oynuyor en fazla. Sende takip et bebeğin boyu kilosu. Her gittiğinde yaz bir yereBende 16+1 haftalık gittim ultrasonda 17+5 gözüküyordu ilerde olması sorun mu ki doktor bir şey demedi ama
Yaa gözün aydınVee 19 haftalık olduk bıle cok sukur rabbıme, once erkk denıldı ama bı kızım olcakevdede bı kızım bı oglum var çok şükür, hersey yolunda, cok degısık sekılde yatıyoruz yuzumuzu gostermıyoruz adeta guz gorumlugu ıster gıbı 10 gun sonra ayrıntılıya gıdıcem hayrlısyla, ıns herskes ıyıdır
Modeli zor görünüyor sanki biraz :/ İlla bu desen mi olsun istiyorsunBu battaniye cok hosuma gitti, bulamadim aciklamasini,
Bu battaniye cok hosuma gitti, bulamadim aciklamasini,
Şekerden sebep mi 1 hafta öndeydi bebeğiniz anlayamadımCanım onu takip edeceksin. Her gittiğinde değişebilir. Ben 3 haftada 1 gidyorum. 13 haftalıkken 1 hafta öndeydi. Şekerden ama benim ki. İnsülin vuruluyorum 3 gün oynuyor en fazla. Sende takip et bebeğin boyu kilosu. Her gittiğinde yaz bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?