Benimde gobegim top gibi yaygin bi gobegim yok geneldede boleydi deyisen bise olmadi olan gobegim daha belirgin oldu bende 50 kiloda basladim siz ne kadar zayiflikda basladiniz16. Hafta dayım karnımda hiç bişey yok gibi asırı zayıfım sadece kasık bölgemde küçük top gibi hissediyorum bebegi normal mi acaba hala asagıda ve küçük olması
İlk zamanlar 59 a kadar cıkmısım ama 7.haftadan sonra hiç bişey yiyemedim taki bu haftaya kadar suan 54Benimde gobegim top gibi yaygin bi gobegim yok geneldede boleydi deyisen bise olmadi olan gobegim daha belirgin oldu bende 50 kiloda basladim siz ne kadar zayiflikda basladiniz
Birde benim göbek yok alt kasık bölgemde hissediyorum bebegi sertlik var avuc içi kadarBenimde gobegim top gibi yaygin bi gobegim yok geneldede boleydi deyisen bise olmadi olan gobegim daha belirgin oldu bende 50 kiloda basladim siz ne kadar zayiflikda basladiniz
Bebegin tekmelerini hafifden bende alt kasik bolgemde hissediyorum ama benim baya gobek oldu belki yapinizdandir bazi insanlar fazla belli etmeden doguma biel gidiyolarBirde benim göbek yok alt kasık bölgemde hissediyorum bebegi sertlik var avuc içi kadar
Cok garip geldi bana ilkinde de gec cıkmıs tı karnım ama böyle en altta hissetmiyorum. Haftaya hastaneye gideceğim İnş Bi sorun yoktur ve tabiki cinsiyet te belli olcak İnşBebegin tekmelerini hafifden bende alt kasik bolgemde hissediyorum ama benim baya gobek oldu belki yapinizdandir bazi insanlar fazla belli etmeden doguma biel gidiyolar
Insallah cnm bi sorun cikmaz bende persmbe gunu gitcem benmki kiz ama doktor yinede kanunlara gore onaylayamadi persembe gunu onaylaaya bilirim dediCok garip geldi bana ilkinde de gec cıkmıs tı karnım ama böyle en altta hissetmiyorum. Haftaya hastaneye gideceğim İnş Bi sorun yoktur ve tabiki cinsiyet te belli olcak İnş
Progestan kullanmiyorsun dimi sadece haftada bir prolutonEdiyorum kuzum doktor 22. Haftaya kadar devam edicex dedi. Aağlık ocağındaki hemşire sen niye kullanıyon bunu dedi düşük riskine karşı dedim. Erkek olacaksa benek pipisi kısa olur dedi. Yok dedim kız bebek he ozaman çok kadınsı olacak dedi . O ne demekse. Doktora sorucam bakalım
Allah im ya beni de deli Ediyorlar arkadaşım 7. Aya kadar kullandı tüp bebekte de kullanıyorlar Dr un kimdi seninEdiyorum kuzum doktor 22. Haftaya kadar devam edicex dedi. Aağlık ocağındaki hemşire sen niye kullanıyon bunu dedi düşük riskine karşı dedim. Erkek olacaksa benek pipisi kısa olur dedi. Yok dedim kız bebek he ozaman çok kadınsı olacak dedi . O ne demekse. Doktora sorucam bakalım
Evet canım 13+4 gibi bişey olması lazım. İki dıktorda kıza benzetti ama göremedi hayırlısı artık ne cıkarsa :)Canım sağdaki 12. Hafta civarı mı? Bence erkek bu arada
Ayyyy beni çok güldürdün yaaaBende kullandım 5 kere o prolutonu. Erkek bebeğim pipisi kısa mı olcakgerçi babasının da pek uzun sayılmaz
Evet kuzum sadece haftada 1 pruluton ve hibor işte hergünProgestan kullanmiyorsun dimi sadece haftada bir proluton
İstanbul anadolu yakası Bülent Kars a gidiyorum canım perinatologAllah im ya beni de deli Ediyorlar arkadaşım 7. Aya kadar kullandı tüp bebekte de kullanıyorlar Dr un kimdi senin
Bendede 3 doktor kiz dedi ama habire ailem erkek diye tutdurdu persembe gunu kesinlestirceklerEvet canım 13+4 gibi bişey olması lazım. İki dıktorda kıza benzetti ama göremedi hayırlısı artık ne cıkarsa :)
Eşim hariç erkek hisseden kimse yok herkes kız diyo :) ben hissetmiyorum hiç :)Bendede 3 doktor kiz dedi ama habire ailem erkek diye tutdurdu persembe gunu kesinlestircekler
Ben ilk gebeliğimde 19. haftada hissetmiştim çok kuvvetli bi hareketti evde yalnızdım çok duygulanmistimBen hissetmiyorumm ya 17. Haftadayım doktor 20de hissedersin diyor
Progestana bende hala devam ediyorum 15 haftalik olduk, hic kanamada olmadi cok sukur, bir dusugum olmustu, progestanin zarari yok, rahmini rahatlatir dediDiğer Dr lar progestani bile biraktiriyordu bu Dr yine iyi bakalım ins bişey olmaz en azından iki haftada bir vurunurum
Acikcasi ben hep kizim olsun derdim bebegim olunca simdi kiz diyolar ama hic konduramiyom kiz olduguna bnmde icimden hep erkek diye geciyo nedense yada ailem ole diye diye banada baski edildiEşim hariç erkek hisseden kimse yok herkes kız diyo :) ben hissetmiyorum hiç :)
Sağlıkla gelsinlerde en önemlisiAcikcasi ben hep kizim olsun derdim bebegim olunca simdi kiz diyolar ama hic konduramiyom kiz olduguna bnmde icimden hep erkek diye geciyo nedense yada ailem ole diye diye banada baski edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?