2021 Şubat Anneleri

16. Hafta dayım karnımda hiç bişey yok gibi asırı zayıfım sadece kasık bölgemde küçük top gibi hissediyorum bebegi normal mi acaba hala asagıda ve küçük olması

16. Hafta dayım karnımda hiç bişey yok gibi asırı zayıfım sadece kasık bölgemde küçük top gibi hissediyorum bebegi normal mi acaba hala asagıda ve küçük olması
Benimde gobegim top gibi yaygin bi gobegim yok geneldede boleydi deyisen bise olmadi olan gobegim daha belirgin oldu bende 50 kiloda basladim siz ne kadar zayiflikda basladiniz

Birde benim göbek yok alt kasık bölgemde hissediyorum bebegi sertlik var avuc içi kadar
Bebegin tekmelerini hafifden bende alt kasik bolgemde hissediyorum ama benim baya gobek oldu belki yapinizdandir bazi insanlar fazla belli etmeden doguma biel gidiyolar

Bebegin tekmelerini hafifden bende alt kasik bolgemde hissediyorum ama benim baya gobek oldu belki yapinizdandir bazi insanlar fazla belli etmeden doguma biel gidiyolar
Cok garip geldi bana ilkinde de gec cıkmıs tı karnım ama böyle en altta hissetmiyorum. Haftaya hastaneye gideceğim İnş Bi sorun yoktur ve tabiki cinsiyet te belli olcak İnş

Cok garip geldi bana ilkinde de gec cıkmıs tı karnım ama böyle en altta hissetmiyorum. Haftaya hastaneye gideceğim İnş Bi sorun yoktur ve tabiki cinsiyet te belli olcak İnş
Insallah cnm bi sorun cikmaz bende persmbe gunu gitcem benmki kiz ama doktor yinede kanunlara gore onaylayamadi persembe gunu onaylaaya bilirim dedi

Progestan kullanmiyorsun dimi sadece haftada bir proluton

Allah im ya beni de deli Ediyorlar arkadaşım 7. Aya kadar kullandı tüp bebekte de kullanıyorlar Dr un kimdi senin

Evet canım 13+4 gibi bişey olması lazım. İki dıktorda kıza benzetti ama göremedi hayırlısı artık ne cıkarsa :)
Bendede 3 doktor kiz dedi ama habire ailem erkek diye tutdurdu persembe gunu kesinlestircekler

Eşim hariç erkek hisseden kimse yok herkes kız diyo :) ben hissetmiyorum hiç :)
Acikcasi ben hep kizim olsun derdim bebegim olunca simdi kiz diyolar ama hic konduramiyom kiz olduguna bnmde icimden hep erkek diye geciyo nedense yada ailem ole diye diye banada baski edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…