2021 Şubat Anneleri

Progestana bende hala devam ediyorum 15 haftalik olduk, hic kanamada olmadi cok sukur, bir dusugum olmustu, progestanin zarari yok, rahmini rahatlatir dedi
Bunu bazı Dr lara anlatamıyorum nedense ya 2 dusugum var ben demeden kullan demesi lazım ama anlamıyor bazıları

Hadi inşşalah güzel haberlermizi alalım her zaman birbirimizin sağlıkla doğuralım inşşalah. Şu korona süreciyle yeterince psklojk yıpranma stres yaşıyoruz ve hamileliğin malesef tadını cıkaramıyoruz başka stresler de eklemeyelim hiç oyuzden ve inşşalah hepimiz sağlıcakla kucaklayalım bebeklerimizi

Kızlar benmde burnumda kuruluk ve sildigimde kan görülüyordu burda okuyunca sizdende duyumca normal dedim. Ama şimdi de yatınca bacak ağrısı bel ağrısı nefes nefes kalma zorlanıyorum. Daha 4.ayda zorlanıyorsam ben ileriki aylarda neyapacam kızımda spinal sezeryan olmuştum normal varken sezeryanı seçmiştim çok kızgınım kendime sonradan da bel agrısı çek dur işte. Hergün kaç artı kaç ız diye bakıyorum zaman geçmiyor gibi

Oğlum beni duyuyormuş
Canım annem 17 haftalık bebeğinden merhaba. En güçlü bağımız bu hafta oldu sanki çünkü seni işitmeye başladım. Seni sesini duydum inanabiliyor musun? İlk duyduğum ses, senin kalbindi. İç organlarının çalışırken çıkardığı sesleri de duyabiliyorum. Hatırlıyor musun, ilk bana dokunduğun zaman, yani karnıma :) İşte, var olduğumu anladım. Senin için tek gerçek, babamdan sonra ben olduğumu anladım. Benim için de gerçek, sen olduğun için dünyaya geleceğim.

Birde tsh (troidmis)biraz dusuk ama genelde hamilelikte olabiliyomus.Varmi aranizda tsh dusuk olan.
beeenn. saglik ocagi buyuk sorun etti kadin doguma sordurdu normal karsiladi bebege zarari yok ama sende carpinti ve halsizlik olur dedi ve dedigi gibi de oldu. 2. ay dahada dustu dahiliyeye yolladilar oda sorun etmedi. memlekete gidince sehir hastanesinde endokoloji sanirim oyle bi bolume gidecektim vaka sayisi tavan yapinca pandemi olmus normal hasta almadilar ama carpintilarim azalmayada basladi

Kızlar bende hala hissedemeyenlerdenim. İlk gebeliğim ve 55 kg oldum. Karnımda bu 2 haftada aşırı büyüdü sanki. Szinde öyle mi ?Şimdiden aşağıya eğilmekte alaturka WC de zorlanıyorum. Kocaman göbişle nasıl yapacağım acaba diye düşünüyorum
Bir de karın ağrısı çekiyorum ben,tüm karnım ağrıyor bir taraf değil. 1 ay önce besin zehirlenmesi yaşamıştım. Korkuyorum her karnım ağrıdığında. Başka karnı ağrıyan var mı?

Bazen benim de ağrıyor. Sanki ishalmişim gibi bir ağrı ama öyle bir durum yok. Benim de son 2 haftadır hızlı bir şekilde karnım çıktı. Hiç kilo almamıştım bikaç günde 800gr aldım. Hızlanmaya başladı süreç korktum

Ya sole pit pit oluyo cok hafif bi sekilde her uzanmamda olan bise sanki kalpi disarda atiyomus ginide bende onu hisseder gibiyim insallah sizinde baslar en kisa zamanda
Bizim yattığımız yöne göre kendine pozisyon buluyormuş. Bulunca rahatlayıp duruyormuş. Yatarken döndüğümüzde pıt pıt hareketlenme hissetmenin nedeni buymuş. Bebek bu pozisyonu beğenmedi anlamına gelmiyormuş. Yön değiştirince bir süre o yönde kalmamız öneriliyor. Ben henüz hissetmedim ama araştırmalarım böyle

Hic duymamisdim bundan sonra bir sure olece yatarim zaten tek bir yonde rahat ediyo galibaki hep sag tarafimin altindan geliyo tekmeler

Ben akşam saat ona doğru hissediyorum başka gün içinde hiç hissetmiyorum bide ben çok zayıfım oyuzden hissetmeye başladım heralde 170 52 kilo hiç kilo almadım hamileliğin başından bu yana zaten o kdr az yiyorumki çok bulantım oluyo resmen aç aç dolaşıyorum

Valla bende bu aralar hic doğru düzgün uyuyamıyorum saga don sola don rahat edemiyorum bende diyorum daha simdiden boyleysem yandim ilerleyen haftalarda.. Agri gibi dğeil de rahatsızlık hissi oluşuyor cnm bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…