Aynen ben de uyuyamıyorum defalarca uyanıp bir o yana bir bu yana bazen sırt üstü sonra tuvalete kalk sonra boğazım kurudu su iç. Daha başındayız ama inşallah ilerisi daha kolay olurValla bende bu aralar hic doğru düzgün uyuyamıyorum saga don sola don rahat edemiyorum bende diyorum daha simdiden boyleysem yandim ilerleyen haftalarda.. Agri gibi dğeil de rahatsızlık hissi oluşuyor cnm bende de
Benim dünden beri bacak ve karın ağrım var. Karın ağrım yine bugün iyi de sol bacağım baya ağrıyor. Ama kas ağrısı gibiKızlar bacak ağrısı oluyor mu sizde de
Resmen sakat gibi dolaşıyorum sol bacağım bu iki gündür çok ağrıyor
Zor dostum zorrAynen ben de uyuyamıyorum defalarca uyanıp bir o yana bir bu yana bazen sırt üstü sonra tuvalete kalk sonra boğazım kurudu su iç. Daha başındayız ama inşallah ilerisi daha kolay olur
Magnezyum kullanıyomusun Magnezyum eksikliği yapıyor ağrıKızlar bacak ağrısı oluyor mu sizde de
Resmen sakat gibi dolaşıyorum sol bacağım bu iki gündür çok ağrıyor
Aynen senin gibiyim bi saga bi sola bi yüzüstüAynen ben de uyuyamıyorum defalarca uyanıp bir o yana bir bu yana bazen sırt üstü sonra tuvalete kalk sonra boğazım kurudu su iç. Daha başındayız ama inşallah ilerisi daha kolay olur
Normal kan tahlili de çıkıyor kan pıhtılaşmasi ile ilgili PLTO ne canım hiç duymadım daha önce
Normal kan sayımında çıkıyor kan pıhtılaşmasi ile alakalı PLTNe değeri cnm o hic duymadim
Baktım cnm 285 cikmis benim sonucum 150yle 400 arası olmasi gerekmiş sağlık ocağı laboratuvarındaNormal kan sayımında çıkıyor kan pıhtılaşmasi ile alakalı PLT
Yok kuzum hiç baktırmadım kimse de istemedi sen ne durumdasın prulutonu falan sordun neler olduNormal kan tahlili de çıkıyor kan pıhtılaşmasi ile ilgili PLT
Bakılmış kuzum şimdi baktım 303 görünüyor normal değer aralığındaNormal kan tahlili de çıkıyor kan pıhtılaşmasi ile ilgili PLT
Ayni seyleri yasiyoruz, burun tikanikligi, sabaha karsi hapsurarak uyanma gebeligin basindan beri var, simdide bacak agrilarimdan duramiyorum, drum cok erken daha dedi magnezyum verdi, gecmedi ama, nefes darligi , birde mide bulantilarim artti yeniden, birde gece cok uyaniyorum, yuzustu yatmayi cok severdim uyanip yan yatiyorum ama farketmeden yine yuzustu olmusum , ins bisey olmazKızlar benmde burnumda kuruluk ve sildigimde kan görülüyordu burda okuyunca sizdende duyumca normal dedim. Ama şimdi de yatınca bacak ağrısı bel ağrısı nefes nefes kalma zorlanıyorum. Daha 4.ayda zorlanıyorsam ben ileriki aylarda neyapacamkızımda spinal sezeryan olmuştum normal varken sezeryanı seçmiştim çok kızgınım kendime sonradan da bel agrısı çek dur işte. Hergün kaç artı kaç ız diye bakıyorum zaman geçmiyor gibi
Brnim duştan sonra göğüs ucunda beyaz bişey oluyo canım 17+ 5 şuanKızlar bu aylardan göğüsten sıvı gelmesi normal mi benim gibi olan var mı
Evet benim de ucunu hafif sıkınca şeffaf olarak geliyor doktor normal dediBrnim duştan sonra göğüs ucunda beyaz bişey oluyo canım 17+ 5 şuan
Ben yaşamıştım canim şu an daha iyim şükürkızlar şiddetli bel ağırısı yaşayan var mı
Proluton u Dr kanaman oldukça vurun dedi bnde bu hafta bıraktım bakalım nasıl olcak ins kanama falan olmazYok kuzum hiç baktırmadım kimse de istemedi sen ne durumdasın prulutonu falan sordun neler oldu
Hayır canım sadece vitamin vermşti doktor.Magnezyum kullanıyomusun Magnezyum eksikliği yapıyor ağrı
Normal aralığı kaçtı hatırlamıyorum ama benim normalde görünüyo doktor da bişey demedi ama sen de takılma bence hamilelikte her değer değişken olabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?