2021 Şubat Anneleri

Valla bende bu aralar hic doğru düzgün uyuyamıyorum saga don sola don rahat edemiyorum bende diyorum daha simdiden boyleysem yandim ilerleyen haftalarda.. Agri gibi dğeil de rahatsızlık hissi oluşuyor cnm bende de
Aynen ben de uyuyamıyorum defalarca uyanıp bir o yana bir bu yana bazen sırt üstü sonra tuvalete kalk sonra boğazım kurudu su iç. Daha başındayız ama inşallah ilerisi daha kolay olur

Aynen ben de uyuyamıyorum defalarca uyanıp bir o yana bir bu yana bazen sırt üstü sonra tuvalete kalk sonra boğazım kurudu su iç. Daha başındayız ama inşallah ilerisi daha kolay olur
Zor dostum zorr
Çok umut yok bence. Şimdiden gözüm korktu benim

Aynen senin gibiyim bi saga bi sola bi yüzüstü tuvalete de kalkıyorum su da içmeye.. Napalım Meleklerimiz iyi olsun da..

Ayni seyleri yasiyoruz, burun tikanikligi, sabaha karsi hapsurarak uyanma gebeligin basindan beri var, simdide bacak agrilarimdan duramiyorum, drum cok erken daha dedi magnezyum verdi, gecmedi ama, nefes darligi , birde mide bulantilarim artti yeniden, birde gece cok uyaniyorum, yuzustu yatmayi cok severdim uyanip yan yatiyorum ama farketmeden yine yuzustu olmusum , ins bisey olmaz

S Storycan , burcusami Ya bnm PLT değerim 100 cikmisti en son Dr takip edicez dedi dedim acaba kan sulandirici kullandığım için mi böyle düşük cikiyor ondan size sordum ama sizinkiler normal

S Storycan , burcusami Ya bnm PLT değerim 100 cikmisti en son Dr takip edicez dedi dedim acaba kan sulandirici kullandığım için mi böyle düşük cikiyor ondan size sordum ama sizinkiler normal
Normal aralığı kaçtı hatırlamıyorum ama benim normalde görünüyo doktor da bişey demedi ama sen de takılma bence hamilelikte her değer değişken olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…