Olmaz allahın izniyle. Bana da 22 ye kadar devam edicez dedi niye öyle dedi anlamadımProluton u Dr kanaman oldukça vurun dedi bnde bu hafta bıraktım bakalım nasıl olcak ins kanama falan olmaz
Araştırdim cnm bnmki gerçekten düşük o da kan ilacına geç başladım zaten kanım sinirdaydi şimdi kan ilacı kullanıyorum bı de kan yapan şeylere ağırlık vereceğim Dr kan bankası olan bı yerde doğum yapmalısın demişti az olunca bu değer 2 3 ünite kan veriliyorNormal aralığı kaçtı hatırlamıyorum ama benim normalde görünüyo doktor da bişey demedi ama sen de takılma bence hamilelikte her değer değişken olabiliyo
Kuru üzüm çekirdekli olanından, keçiboynuzu pekmezi, domates falan kan yapar derler ama doktoruna bi danış sen kuzumAraştırdim cnm bnmki gerçekten düşük o da kan ilacına geç başladım zaten kanım sinirdaydi şimdi kan ilacı kullanıyorum bı de kan yapan şeylere ağırlık vereceğim Dr kan bankası olan bı yerde doğum yapmalısın demişti az olunca bu değer 2 3 ünite kan veriliyor
Tmm cnm sağolasınKuru üzüm çekirdekli olanından, keçiboynuzu pekmezi, domates falan kan yapar derler ama doktoruna bi danış sen kuzum
Doğru değil canim bünye ile alakalı bnm ikisinde kız ikisinde de cikarmadimbenimki kızmış bugün netleştine gelse aynı mutluluğu yaşardım ama içime kız doğuyordu tahminlerim tuttu (bu arada bir kez bile midem bulanmadı bunu hep erkek bebeğe yoruyorlar ya , ya istisnayım yada bu doğru değil)
Anca alirsin canm benim bizde daha yeni yeni almaya basladik mide bulantilarimizda yeni yeni bitti zamanla sende alirsin bende 50kiloyla basladim hamilelige ma benim boy 160 suanda 55 kilo oldumBen akşam saat ona doğru hissediyorum başka gün içinde hiç hissetmiyorum bide ben çok zayıfım oyuzden hissetmeye başladım heralde 170 52 kilo hiç kilo almadım hamileliğin başından bu yana zaten o kdr az yiyorumki çok bulantım oluyo resmen aç aç dolaşıyorum
Benim hep düşük gidiyor tansiyonumKizlar bugün tansiyoum düşüyor ve çok bulantım var sizde böyle olan var mı?
Peki bulantı oluyor mu?Benim hep düşük gidiyor tansiyonum
Bende de var 1 haftadır ama idrar yerinden geldiğini düşünüyorum. Belki de normaldir Bu haftalarda, 16. Hafta civarı benim, kaçıncı haftadasın?Kizlar benim akintim artti ben gibi akintisi artan var mi? Islaniyor baya çamaşırm gunde 2 kez degistiriyorum. Hafif kivamli gibu bazen su gibi usuttum mu acaba diyorun yoksa normal mi bu aylarda
Doktoruna söyle gittiğin zaman Magnezyum başlayacaktır ben kullanıyorum toz suya karıştırılıyor iyiyim çok şükürHayır canım sadece vitamin vermşti doktor.
Beeen belim ortadan ikiye ayrılacakmış gibi ağrıyor yorulmasam bilekızlar şiddetli bel ağırısı yaşayan var mı
Gözün aydın canım kaçıncı bebeğin olacak...Bence de bünye ile alakalı... hayirla ve sağlıkla kavuş bebeğine insallahbenimki kızmış bugün netleştine gelse aynı mutluluğu yaşardım ama içime kız doğuyordu tahminlerim tuttu (bu arada bir kez bile midem bulanmadı bunu hep erkek bebeğe yoruyorlar ya , ya istisnayım yada bu doğru değil)
Ben gittim dr.a perinatolog çok şükür beyinde gelişimde herhangi bir sorun yok küçülmeye gidiyor tekrar gelmene bile gerek yok21.haftada dedi. Iyi bor hocaydı. Bilginlerdi epey. D vitamini önerdi bu corana süreci icn bir de bebe aspirin iyi geliyormuş 1tane içilebilir dedi inşallah tam olarak kaybolduğunu yasmak da kısmet olur burada:)Hadi inşşalah güzel haberlermizi alalım her zaman birbirimizin sağlıkla doğuralım inşşalah. Şu korona süreciyle yeterince psklojk yıpranma stres yaşıyoruz ve hamileliğin malesef tadını cıkaramıyoruz başka stresler de eklemeyelim hiç oyuzden ve inşşalah hepimiz sağlıcakla kucaklayalım bebeklerimizi ☺
Güzel haber almana sevindim... Onu yazdığını da okuruz Allahın izniyle...Ben gittim dr.a perinatolog çok şükür beyinde gelişimde herhangi bir sorun yok küçülmeye gidiyor tekrar gelmene bile gerek yok21.haftada dedi. Iyi bor hocaydı. Bilginlerdi epey. D vitamini önerdi bu corana süreci icn bir de bebe aspirin iyi geliyormuş 1tane içilebilir dedi inşallah tam olarak kaybolduğunu yasmak da kısmet olur burada:)
Aynen bende yüzüstü yatarım herzaman kızımda da cok zorlanmıştım bundada erkenden başladım zorlanmaya gece bende sürekli uyanıyorum ya bi su içiyorum ya lavabo yada boşboş bakınıp tekrar ıykuya dalmaya calışıyorum. Yüzüstü yatmamak için her yolu deniyorum ama sadece öyle yatınca rahatlıylrum bişey olmaz henüz tabiki 20.haftaya dek. en sağlıklısı sol tarafa yatmak ama gel gör yapabiliyor muyum hayırAyni seyleri yasiyoruz, burun tikanikligi, sabaha karsi hapsurarak uyanma gebeligin basindan beri var, simdide bacak agrilarimdan duramiyorum, drum cok erken daha dedi magnezyum verdi, gecmedi ama, nefes darligi , birde mide bulantilarim artti yeniden, birde gece cok uyaniyorum, yuzustu yatmayi cok severdim uyanip yan yatiyorum ama farketmeden yine yuzustu olmusum , ins bisey olmaz
Çok sevindim onu yazmanda yakındır inşşalahBen gittim dr.a perinatolog çok şükür beyinde gelişimde herhangi bir sorun yok küçülmeye gidiyor tekrar gelmene bile gerek yok21.haftada dedi. Iyi bor hocaydı. Bilginlerdi epey. D vitamini önerdi bu corana süreci icn bir de bebe aspirin iyi geliyormuş 1tane içilebilir dedi inşallah tam olarak kaybolduğunu yasmak da kısmet olur burada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?