2021 Şubat Anneleri

Normal aralığı kaçtı hatırlamıyorum ama benim normalde görünüyo doktor da bişey demedi ama sen de takılma bence hamilelikte her değer değişken olabiliyo
Araştırdim cnm bnmki gerçekten düşük o da kan ilacına geç başladım zaten kanım sinirdaydi şimdi kan ilacı kullanıyorum bı de kan yapan şeylere ağırlık vereceğim Dr kan bankası olan bı yerde doğum yapmalısın demişti az olunca bu değer 2 3 ünite kan veriliyor

Kuru üzüm çekirdekli olanından, keçiboynuzu pekmezi, domates falan kan yapar derler ama doktoruna bi danış sen kuzum

benimki kızmış bugün netleşti ne gelse aynı mutluluğu yaşardım ama içime kız doğuyordu tahminlerim tuttu (bu arada bir kez bile midem bulanmadı bunu hep erkek bebeğe yoruyorlar ya , ya istisnayım yada bu doğru değil)

Kizlar bugün tansiyoum düşüyor ve çok bulantım var sizde böyle olan var mı?

Doğru değil canim bünye ile alakalı bnm ikisinde kız ikisinde de cikarmadim

Anca alirsin canm benim bizde daha yeni yeni almaya basladik mide bulantilarimizda yeni yeni bitti zamanla sende alirsin bende 50kiloyla basladim hamilelige ma benim boy 160 suanda 55 kilo oldum

Kizlar benim akintim artti ben gibi akintisi artan var mi? Islaniyor baya çamaşırm gunde 2 kez degistiriyorum. Hafif kivamli gibu bazen su gibi usuttum mu acaba diyorun yoksa normal mi bu aylarda

Kizlar benim akintim artti ben gibi akintisi artan var mi? Islaniyor baya çamaşırm gunde 2 kez degistiriyorum. Hafif kivamli gibu bazen su gibi usuttum mu acaba diyorun yoksa normal mi bu aylarda
Bende de var 1 haftadır ama idrar yerinden geldiğini düşünüyorum. Belki de normaldir Bu haftalarda, 16. Hafta civarı benim, kaçıncı haftadasın?

Gözün aydın canım kaçıncı bebeğin olacak...Bence de bünye ile alakalı... hayirla ve sağlıkla kavuş bebeğine insallah

Ben gittim dr.a perinatolog çok şükür beyinde gelişimde herhangi bir sorun yok küçülmeye gidiyor tekrar gelmene bile gerek yok21.haftada dedi. Iyi bor hocaydı. Bilginlerdi epey. D vitamini önerdi bu corana süreci icn bir de bebe aspirin iyi geliyormuş 1tane içilebilir dedi inşallah tam olarak kaybolduğunu yasmak da kısmet olur burada:)

Güzel haber almana sevindim... Onu yazdığını da okuruz Allahın izniyle...

Kızlar ben hala aynıyım ishalde 5. gün. Yazılan her şeyi denedim bugün kahve limon, midem mahvoldu ama yok. dün Dru da aradım patetes haşla ye 20. Hafta na kadar dayan dedi... Zorla wcye yetişiyorum, Allahtan dönüşümlü çalışıyorum rezillik işyerinde vitamin kan ilacı da almıyorum iki gündür başka belirti de yok covid mi acaba diye gelgit yaşıyorum sürekli. Hiç etrafınızda ishal salgını VS duydunuz mu ya:

Aynen bende yüzüstü yatarım herzaman kızımda da cok zorlanmıştım bundada erkenden başladım zorlanmaya gece bende sürekli uyanıyorum ya bi su içiyorum ya lavabo yada boşboş bakınıp tekrar ıykuya dalmaya calışıyorum. Yüzüstü yatmamak için her yolu deniyorum ama sadece öyle yatınca rahatlıylrum bişey olmaz henüz tabiki 20.haftaya dek. en sağlıklısı sol tarafa yatmak ama gel gör yapabiliyor muyum hayır

Çok sevindim onu yazmanda yakındır inşşalah eşim her gün işe gidip geliyor bende nezaman korona olacaz diye bekliyorum sanki çember daraldı gibi Allahım korusun hepimizi sag salim dogrup büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…