19 benimde. 16 haftada da vardi ama daha azBende de var 1 haftadır ama idrar yerinden geldiğini düşünüyorum. Belki de normaldir Bu haftalarda, 16. Hafta civarı benim, kaçıncı haftadasın?
Ayyy heyecanla bekliyorum o zamannEvet canım 13+4 gibi bişey olması lazım. İki dıktorda kıza benzetti ama göremedi hayırlısı artık ne cıkarsa :)
Ben gece uykuyu hic sevmem cok gec uyurum gunduz uyurum ' kızHamilelikte insanlar ikiye ayrılıyor artık eminim cok uyuyanlar uykuyu daha cok sevenler ve uyuyamanlar uyumamak için bahane üretip boşzaman geçirenler.. Kızlar gördüm ki duydum ki bu uyuyamayanların bebeklerinin cinsiyeti genelde erkek oluyormuş . Uyumak isteyen uyuyanlarında kızları.. evet dogru yada hayır hiçde değil diyenlergöreyim elleri
Yarın gidicem belki öğrenebilirimAyyy heyecanla bekliyorum o zamann
Uyuyamayan bir erkek annesiyimHamilelikte insanlar ikiye ayrılıyor artık eminim cok uyuyanlar uykuyu daha cok sevenler ve uyuyamanlar uyumamak için bahane üretip boşzaman geçirenler.. Kızlar gördüm ki duydum ki bu uyuyamayanların bebeklerinin cinsiyeti genelde erkek oluyormuş . Uyumak isteyen uyuyanlarında kızları.. evet dogru yada hayır hiçde değil diyenlergöreyim elleri
Ama en azından gündüz uyuyorsun ben uykusuz elimde fırsatta var yinede uyumuyorum . Bugünleri çok arayacağıma emini.Ben gece uykuyu hic sevmem cok gec uyurum gunduz uyurum ' kız
Halsizlik var bulantı yokPeki bulantı oluyor mu?
Çok şükür inşallah tamamen geçerBen gittim dr.a perinatolog çok şükür beyinde gelişimde herhangi bir sorun yok küçülmeye gidiyor tekrar gelmene bile gerek yok21.haftada dedi. Iyi bor hocaydı. Bilginlerdi epey. D vitamini önerdi bu corana süreci icn bir de bebe aspirin iyi geliyormuş 1tane içilebilir dedi inşallah tam olarak kaybolduğunu yasmak da kısmet olur burada:)
Canım bildiğim kadarıyla 24-32 hafta arası olan idari izin aktarılmıyor ama istersen kullanmayabilirmişsin ki bu hiçbirimizin işine gelmez. Ama 24 de başlayan idari izni kullanıp daha sonrasında 32.haftada çalışabilir alabiliyo musun bilmiyorum.Mantıken izin verilmemesi gerekir çünkü devlet zorunlu idari izin verip sonrasında çalış der mi muamma.Eğer ki çalışabilir alırsak da bütün sorumluluk bizde olur çünkü o riski almış oluruz.Çalışan anne adayları buraya.
Kızlar ben sınıf öğretmeniyim ekimin sonunda da idari iznim başlıyor. Merak ettiğim şu. Biz idari izni kullanmazsak aktarabiliyormuyuz . Yoksa 32.haftada mı çalışabilir raporu alacaz.. malum dönemi kapatmak için o beş haftyaa ihtiyacımız var
benÇalışan anne adayları buraya.
Kızlar ben sınıf öğretmeniyim ekimin sonunda da idari iznim başlıyor. Merak ettiğim şu. Biz idari izni kullanmazsak aktarabiliyormuyuz . Yoksa 32.haftada mı çalışabilir raporu alacaz.. malum dönemi kapatmak için o beş haftyaa ihtiyacımız var
Ben uyuyamıyorum ve kızım olcakHamilelikte insanlar ikiye ayrılıyor artık eminim cok uyuyanlar uykuyu daha cok sevenler ve uyuyamanlar uyumamak için bahane üretip boşzaman geçirenler.. Kızlar gördüm ki duydum ki bu uyuyamayanların bebeklerinin cinsiyeti genelde erkek oluyormuş . Uyumak isteyen uyuyanlarında kızları.. evet dogru yada hayır hiçde değil diyenlergöreyim elleri
Dönemi kapatmak için kendi doktorun yazabilir sanırım 10 - 10ar günlük rapor. 32. Haftadan sonra gidilmez belki sonrasında da izinli olunabilir.Çalışan anne adayları buraya.
Beeen belim ortadan ikiye ayrılacakmış gibi ağrıyor yorulmasam bile
Cnm senin haftanda olan cok az kişi vardır sanırım bu topik te. Mesela ben en son 14.haftada gitmiştim senden 1 ay once yani. Ah su doktorlar ah strese sokuyor bizi takma dmeicem takılıyor kafaya ama için rahat olsun zamanla alır kilo biraz daha bebeği besleyici şeyler yemeye çalışKizlar merhaba bugun film cekildim bebisimin boyu 21 cm dedi doktor kilosuda 339gr dedi kilosu biraz az dedi ama bu aylarina normal dedi sizlerinki kac bebislerinizin kilosu
Çalışan anne adayları buraya.
Ben de Türkçe öğretmeniyim benim de iznim ekimin sonu başlayacak. Ama idari izin sonraya aktarılmıyor. Dönemi kapatmak için heyet raporu alacağım benÇalışan anne adayları buraya.
Benim kan pıhtılaşmasi icin igne kullandığımdan dolayı idari iznim var suan ama olmasa doktorum heyet vericek ti bana da acaba doğumdan sonra da verebiliyorlar niBen de Türkçe ogretmrnitim
Ben de Türkçe öğretmeniyim benim de iznim ekimin sonu başlayacak. Ama idari izin sonraya aktarılmıyor. Dönemi kapatmak için heyet raporu alacağım ben
Benim abim ve ailesi kayinvalidemler vs salgın atlattilar. Ağır geçti biraz serum verdiler abime covid testi de yapıldı iki kez negatif çıktı. Kayinvalideme de test yapıldı o da negatifti. Bununla birlikte yalnızca ishal belirtisiyle covid pozitif olanlar da var. Umarım yalnızca ishaldir çok geçmiş olsun..Kızlar ben hala aynıyım ishalde 5. gün. Yazılan her şeyi denedim bugün kahve limon, midem mahvoldu ama yok. dün Dru da aradım patetes haşla ye 20. Hafta na kadar dayan dedi... Zorla wcye yetişiyorum, Allahtan dönüşümlü çalışıyorum rezillik işyerindevitamin kan ilacı da almıyorum iki gündür başka belirti de yok covid mi acaba diye gelgit yaşıyorum sürekli. Hiç etrafınızda ishal salgını VS duydunuz mu ya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?