2021 Şubat Anneleri

Benim kan pıhtılaşmasi icin igne kullandığımdan dolayı idari iznim var suan ama olmasa doktorum heyet vericek ti bana da acaba doğumdan sonra da verebiliyorlar ni
Benim eltim doğum yaptıktan sonra doktor bir ay rapor yazdı. Şu an ben de eşim sağlıkçı olduğu için idari izinliyim. Özeldeki doktorlar rapor verir bence.

Benim eltim doğum yaptıktan sonra doktor bir ay rapor yazdı. Şu an ben de eşim sağlıkçı olduğu için idari izinliyim. Özeldeki doktorlar rapor verir bence.
Bu kontrolde konuşayım o zaman bakalım ne dicek doktorumun kendi muayanesi var ve özel hastanede çalışıyo cnm verir o zaman heralde

Doğru 4 aydır uyuyorum kız

Normal yedigim seyleri yiyorum hergun internette bakinca haftama gore kilosu boyu gayet iyi nirmal yani ama filmi ceken doktor beyimiz kilosu biraz dedi sonra normal dedi ayina gore findik yiyorum aklima geldikce avukado dut kurusu getirdi esim ondan yemeye calisiyorum

Benim abim ve ailesi kayinvalidemler vs salgın atlattilar. Ağır geçti biraz serum verdiler abime covid testi de yapıldı iki kez negatif çıktı. Kayinvalideme de test yapıldı o da negatifti. Bununla birlikte yalnızca ishal belirtisiyle covid pozitif olanlar da var. Umarım yalnızca ishaldir çok geçmiş olsun..
[/QUOTE]
ay canım inşallah, hala aynıyım... bugün bi arkadaş da salgın var dedi, trabzondan yeğenlerim aradı hala biz de öyle olduk dediler... hiçbir halsizliğim de yok... ben artık hastanelerden istanbulda ürküyorum. çünkü gözümle de gördüm. gatada(pandemi hastanesi değil) , covid şüphesi olan da yeşil alanda bekletiliyor, aynı tiriajdan geçiyor.

annesi minyonsan minyondur ya, bir de kız.. bazı şeyler genetik oluyor. benim eşim 1.90, ben 1.76, yapılıyız da. bizden minik bir kız olması imkansızdı olmadı da... ilerleyen zamanda farkını kapatır kilosu. kaşar peyniri ve meyveler bebeğe kilo alıdıran şeyler. ilerde ehvamlanırsan onları fazla tüket. ama bence gerek yok, onu bir de doğurması var

Kasari yiyorum kahvaltilarda.Ben minyon tipliyim ama baba hic deil baya kaba insan 190 boyunda yapili bi adam ben ise 160 boyundayim belkide anneye benzemisdir

Kizlar merhaba bugun film cekildim bebisimin boyu 21 cm dedi doktor kilosuda 339gr dedi kilosu biraz az dedi ama bu aylarina normal dedi sizlerinki kac bebislerinizin kilosu
Canım bence endişelencek hiç bişey yok daha bu zamanlarda çocuğun zayıf yada kilolu olması diye bişey yoktur doktorun biraz yanlış konuşmuş. Asıl kilo almalar 30.haftalardan sonra başlıyor o zaman arkadaşların da dediği gibi kilo aldıran yiyecekler yersin. Şimdi fazla fazla beslenmen sana kilo olarak gelir, sağlıklı ve dengeli beslenelim onlar alıcaklarını alır zaten.

Ben de öğretmenim ekim gibi izne ayrılıyorum 32 den sonra devlet çalışmamıza izin vermez tabiki doğuma kadar izinliyiz şu süreçte, ikinci dönem dönemi kapatmak için rapor alınabilir ama biraz vicdan işi açıkçası birkaç ay maaş için hakka girilmesi bana göre uygun değil

Ozamn benim kizim anneye benzicek kemik diye bise yok bende yapilida deilim minyonum baya saglikla gelsinde yeterki bise olmaz kemik vs olmasin annesi gibi lop et olsun

14 ekime aldık bizde ayrıntılı ultrason günümüzü radyoloji doktoruna 28 eylülde de tetonoz aşısı son dozu vurulacak bakalım hayırlısı

O zaman hic üzülme cnm benim doktorum da aynısını yapıyo bazen bana normal değerlere az diyo ama bakıyorum nete normal yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…