- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.318
- 598
bende oldu, yarım saat öncesi yiyip gittiğimde hep uyanık ve hareketliydi.
Ben iki kere yiyip gittim hiç etkili olmadı yarın gidicem doktora portakal suyu iç dediler bu sefer onu denicem :)
Ben bi kez yemiştim cnm hareketlenmisti boyunu zor ölçmustu doktorum. Ne zaman kontrolün cnm
Ins netleşir cnm benimkine de kiz buyuk ihtimalle dedi ama yine de sorcam Pzts benim de randevum. Naısl gidiyo cnmYarın gidicem inşallah
Geçen hafta gittim ama net demedi doktor bacaklarını tam açmadığı için bidr çikolata yiyerek deniyim bu sefer
Ins netleşir cnm benimkine de kiz buyuk ihtimalle dedi ama yine de sorcam Pzts benim de randevum. Naısl gidiyo cnm
Bende de bacaklar çarprazdı diğerindede sırtı dönüktü iki farklı doktordu kıza benzetti ikiside ama emin olamayınca inşallah belli olur ikimizinde yarın çok merak ediyorum :)Bende yarın gidicem canım erkek bebeğe benziyor dedi geçen hafta ama bacaklarını tam açmadı o yüzden netleşmedi bir çikolata deniyim bende
Bende de bacaklar çarprazdı diğerindede sırtı dönüktü iki farklı doktordu kıza benzetti ikiside ama emin olamayınca inşallah belli olur ikimizinde yarın çok merak ediyorum :)
Bende cinsiyetsiz şeyler aldım ama hiç kıyafete girişmedm sadece bi battaniye ve yelek ördüm oda yeşil ikisinede gitsin diye :)İnşallah canım ben ufak tefek şeylerde aldımartık olmadı değiştiririm diye düşündüm
Usuttuk galiba ...bende dün öyleydim nane limon kaynattim birde sıcak Su torbası ayaklarıma koydum soğuyunca mide ve bobreklerime koydum. Hamdolsun iyi geldi....Ya kızlar Bugün Karnım ağrıdı baya o geçti şimdi de böbreklerim ağrıyor. Yani sırtımın altı.Karnım da davul gibi şişti neden olabilir acaba? Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Vaktiyle sağlıcakla gelsin evladınız inşallah, hoşgeldinizMerhabalar, ben hersey normal gider diye martta doguracagimi dusunuyordum ama doktorum pandemi devam ederse normal doguma cok sicak bakmam dedi, yani bizim sipa subat ayinda da gelebiliro yuzden size de merhaba demek istedik biz bugun tam 14 hafta 4 gunluk olduk ve cinsiyetimiz erkek :) insallah saglikla kucagimiza alalim❤
Usutmus olabilirsin, sicak su torbasi degilde uzan pikeyide sar karnina, ben oyle yapiyorum rahatlatiyor biraz isininca terleyinceSıcak su torbası koysam böbreklerime iyi gelir mi?
Saol cnm zaten burdaki surecdede yaziyo kilosu boyu ona bakilincada gayet iyi gozukuyo bide benim esim kiloya takintiliya biraz fazla yesem saniyo olcam 100kilo korkudan az ye diye beni sabahdan aksama kadar deli ediyoO zaman hic üzülme cnm benim doktorum da aynısını yapıyo bazen bana normal değerlere az diyo ama bakıyorum nete normal yazıyo
Aynen canım kontrole gittiğimde bir söyliyim. Teşekkür ederimDoktoruna söyle gittiğin zaman Magnezyum başlayacaktır ben kullanıyorum toz suya karıştırılıyor iyiyim çok şükür
Havalar az soğudu ondan mı oldu çok dikkat etmek lazım çorapsız gezmeyelim artık.Usuttuk galiba ...bende dün öyleydim nane limon kaynattim birde sıcak Su torbası ayaklarıma koydum soğuyunca mide ve bobreklerime koydum. Hamdolsun iyi geldi....
Ama ben ikinci dönemin sonuna dpgru okula gittigimde bana herhangi bir snıf verilmez boşboş oturacam okulda artı benğm demek istedigim idari iznimizi kullanmazsak eğer aktarabiliyormuyuz yani 24-29 arası ben okulda değil evden canlı derslerimi verirsem çalışır raporu alıp o beş hafta aktarılmış olur mu?Ben de öğretmenim ekim gibi izne ayrılıyorum 32 den sonra devlet çalışmamıza izin vermez tabiki doğuma kadar izinliyiz şu süreçte, ikinci dönem dönemi kapatmak için rapor alınabilir ama biraz vicdan işi açıkçası birkaç ay maaş için hakka girilmesi bana göre uygun değil
Hayır canım 24 den 32 ye kadar olan idari izin aktarılmiyor bu devletin pandemide verdiği ek bi hizmet aktarma yokAma ben ikinci dönemin sonuna dpgru okula gittigimde bana herhangi bir snıf verilmez boşboş oturacam okulda artı benğm demek istedigim idari iznimizi kullanmazsak eğer aktarabiliyormuyuz yani 24-29 arası ben okulda değil evden canlı derslerimi verirsem çalışır raporu alıp o beş hafta aktarılmış olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?