- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.318
- 598
Bende cinsiyetsiz şeyler aldım ama hiç kıyafete girişmedm sadece bi battaniye ve yelek ördüm oda yeşil ikisinede gitsin diye :)
Uykuyu çok seviyorum gerçekten :) hamileliğimden beri öğle vakti dahi uyuyorumHamilelikte insanlar ikiye ayrılıyor artık eminim cok uyuyanlar uykuyu daha cok sevenler ve uyuyamanlar uyumamak için bahane üretip boşzaman geçirenler.. Kızlar gördüm ki duydum ki bu uyuyamayanların bebeklerinin cinsiyeti genelde erkek oluyormuş . Uyumak isteyen uyuyanlarında kızları.. evet dogru yada hayır hiçde değil diyenlergöreyim elleri
Evet ilk bebeğim kızdı ve hep uyuyordum inanılmaz. Şimdiki erkek ve inanın uyumak istediğim halde uyuyamıyorumUykuyu çok seviyorum gerçekten :) hamileliğimden beri öğle vakti dahi uyuyorumdoktor da kıza benziyor demişti bakalım net öğrenince anlarız doğru mu değil mi diye :)))
Benim de ara ara bel ağrıları özellikle akşamları migde yanmalari arada sancilarla oyle gidiyoruz iste cnm meleklerimiz iyi olsun napalım..İyi çok şükür ama çok halsizim çabuk yoruluyorum
Bide baş ağrısı çok sık yaşıyırum gerçi doktor vitamin verdi bunun için ama inşallah fayda eder
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Aslında az yada cok yemek cok onemli degil bence sağlıklı şeylerden bol bol Yemeliyiz. Kötüymüş benim bi arkadaşımın eşi de öyle seninki gibi kiz bişey yerken adamin gözünün icine bakıyordu resmenSaol cnm zaten burdaki surecdede yaziyo kilosu boyu ona bakilincada gayet iyi gozukuyo bide benim esim kiloya takintiliya biraz fazla yesem saniyo olcam 100kilo korkudan az ye diye beni sabahdan aksama kadar deli ediyo
İkisine de her renk olur da kıyafet çok ayırıcı oluyo :) sağlıklı olsunlar da her renk giysinler inşallahBen bi kaç parça kıyafet aldım onlarda erkek kıyafeti dediğin gibi battaniye falan dikti annem müslini de mavi ponponlu dikti hayırlısı artık kız olursa espirisini yaparız
Evet malesefki ole oluyo esler kilo takintisi yapinca olan bize oluyo bazen esim diyo sabahdan aksama kadar habire yiyosun nere gidiyo o kilolar diye ben tek bogaz deilim sen kendine bak 100kiloyu devirdin diye kiziyorum biraz ole sesi cikmiyoAslında az yada cok yemek cok onemli degil bence sağlıklı şeylerden bol bol Yemeliyiz. Kötüymüş benim bi arkadaşımın eşi de öyle seninki gibi kiz bişey yerken adamin gözünün icine bakıyordu resmen
Merhaba bunu ilk kez duydum bende oksapar kullaniyorum ama nasil idari izinli sayilacagim kullandigim içinBenim kan pıhtılaşmasi icin igne kullandığımdan dolayı idari iznim var suan ama olmasa doktorum heyet vericek ti bana da acaba doğumdan sonra da verebiliyorlar ni
Ben chicconun urban modelini beğeniyorum ama hiç tecrübem yok ilk gebeliğim. Sadece bir arkadaşım tekerlekleri büyük olanlar daha az sarsıyor dedi. Hep düz zemin olmuyor arnavut kaldırımı tarzı sokakta bile rahat edersin dedikızlar günaydın ben benm için en önemli bebek alşverişi konusunda soru işareti olan konuyu sormak istiyorum. "bebek arabası"
deneymli anneler kullandğnz bebek arabalrı nelerdir artı ve eksileri neler
yeni anne olacaklar sıızn seçeneklernz neler ve neden yazarsanz çok sevnrm şimdi almasam bile indrim takip etmeye başlarım en azndan
benim de 1 haftadır ara ara oluyor sürekli bir kıpırtı yok şu an.16+3 olduk her gün kıpırtı bekliyorum ama henüz yok
kızımı onda doğurdum çok iyi dr dur ama artık sıra beklemek istemedim central fatmanur hocadayım bu sefer :)İstanbul anadolu yakası Bülent Kars a gidiyorum canım perinatolog
fatmnur hoca da çok yoğun oluyokızımı onda doğurdum çok iyi dr dur ama artık sıra beklemek istemedim central fatmanur hocadayım bu sefer :)
Ben chicconun urban modelini beğeniyorum ama hiç tecrübem yok ilk gebeliğim. Sadece bir arkadaşım tekerlekleri büyük olanlar daha az sarsıyor dedi. Hep düz zemin olmuyor arnavut kaldırımı tarzı sokakta bile rahat edersin dedi
benim kalçalar ağrıyor uzun süre ayakta kalamıyorum mesela uzun süreli oturamıyorum ama benimkisi hamilelikten öncede vardı emara gidicem doğumdan sonra inşallah.Beeen belim ortadan ikiye ayrılacakmış gibi ağrıyor yorulmasam bile
yoo ben yarım saatte giriyorum bülent hocada 3 saat beklediğimi biliyorum yoğunluk yok centralde yada bana denk gelmedi.fatmnur hoca da çok yoğun oluyo
tam tersi diye biliyorum erkekte daha çok uyku basıyor diye duydum.Hamilelikte insanlar ikiye ayrılıyor artık eminim cok uyuyanlar uykuyu daha cok sevenler ve uyuyamanlar uyumamak için bahane üretip boşzaman geçirenler.. Kızlar gördüm ki duydum ki bu uyuyamayanların bebeklerinin cinsiyeti genelde erkek oluyormuş . Uyumak isteyen uyuyanlarında kızları.. evet dogru yada hayır hiçde değil diyenlergöreyim elleri
Urban ben kullandım çok ağır ve hiç kullanışlı değil. Memnun kalmadım satıp baston aldım.Ben chicconun urban modelini beğeniyorum ama hiç tecrübem yok ilk gebeliğim. Sadece bir arkadaşım tekerlekleri büyük olanlar daha az sarsıyor dedi. Hep düz zemin olmuyor arnavut kaldırımı tarzı sokakta bile rahat edersin dedi
İlk zamanlarda pusetli olan bebek arabalar çok işe yarıyo biraz hantal oluyolar ama kullanışlı ve rahat oluyor. Ben chicco duo love up arabasını kullanıyorum şimdi hamile olduğum için kaldırıp indirirken zorlanıyorum ama genel olarak memnunum hem oğlum rahat ediyo hemde ben rahat kullanıyorum. Bide bebek nerden baksan 6 ay falan puseti kullanıyor istersen o tarz bak sonra bastonluya geçersin.kızlar günaydın ben benm için en önemli bebek alşverişi konusunda soru işareti olan konuyu sormak istiyorum. "bebek arabası"
deneymli anneler kullandğnz bebek arabalrı nelerdir artı ve eksileri neler
yeni anne olacaklar sıızn seçeneklernz neler ve neden yazarsanz çok sevnrm şimdi almasam bile indrim takip etmeye başlarım en azndan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?