2021 Şubat Anneleri

sonradan almak istemiyorm herkes evet bastonlu çok ii diyo ama ben de duo style go ve duo love up arasndayım aslnda

sonradan almak istemiyorm herkes evet bastonlu çok ii diyo ama ben de duo style go ve duo love up arasndayım aslnda
Ben çok memnunum canım bastonlu almayı da hiç düşünmemiştim ilk çocukta. Şimdi İki çocuk olunca belki büyüğe bastonlu alıp kuçüğe chicco yu kullanırım diyorum. Kapsamlı bir araba almaya şuan bütçemiz yok o yüzden büyük için güzel bir bastonlu alabilirim. Ama bebek için kesinlikle pusetli araba şart yada ana kucağı da olabilir ama ben ufak tefek biri olduğum için sürekli elimde taşıyamam diye onu tercih etmedim.

ben de ilerde 2. çocuk düşündüğümden o da kullansn die doğru düzgn bişi almak istiyorm açıkçası

Merhaba bunu ilk kez duydum bende oksapar kullaniyorum ama nasil idari izinli sayilacagim kullandigim için
E nabızda var cnm risk durumu olarak bak istersen bi arkadaş da kullanıyodu ama onun yoktu

Bnm kizim olcak ama ben tek kiz icin bise almicam hem erkekge hem kiza gidecek birsey alcam sonrasindada kullana bilmem icin kirilmaz hemen ole pek secenegimde yok hangisi uygunuma gelirse o olur bebek elbiselerini bile hala almadim indirimleri bekliyom

tamam ama marka yok mu kafanızda? bana marka lazım :)

Urban ben kullandım çok ağır ve hiç kullanışlı değil. Memnun kalmadım satıp baston aldım.
Benim arabam var toplu taşıma kullanmıyorum. Bagaja sığabilen aynı zamanda sağlam bişey lazım. Bastonlar kolay ama bebek içinde rahat etmiyor gibi geliyor bana ama tecrübem yok tabi

Ben de bugün doktora gittim ve sonunda cinsiyeti öğrendim bir oğlum olacakmış. Bir sonraki ay da detaylı ultrasona giricem. Bana doktorum zeki şahinoğlunu önerdi zaten ben de onu düşünüyordum. Devlette de üsküdar devleti ve Zeynep kamili önerdi. Ayrıca bugün afp testi için kan verdim. Nöral tüp içinmiş. Onun dışında herşey yolunda çok şükür

Normalde doktorun kim canım? bende zeki şahinoğluna 26 eylül e randevu aldım çok iyi bir doktor.

Benim arabam var toplu taşıma kullanmıyorum. Bagaja sığabilen aynı zamanda sağlam bişey lazım. Bastonlar kolay ama bebek içinde rahat etmiyor gibi geliyor bana ama tecrübem yok tabi
Sedan araba bagajında bile çok yer kaplıyor. Urban şikayet yaz benzer sikayetleri okursun nette. Ben sezeryan olduğumdan kesinlikle indirip kaldıramadım, eşimde her defasında söylendi... Ön tekerlekler avm zemininde bile zor gidiyordu... Arkadaşım kullanıyordu benim de, hantal alma dedi ama dinlemedim, deneyimleyip gördüm siz gibi çok beğenip aldım ama benim için göründüğü gibi rahat çıkmadı, duo alsaydım keşke demiştim. Bunda ortalığın düzeleceğine zerre inanmadığımdan hiç bebek arabası almayı düşünmüyorum. Sling anakucağıyla aşıya kontrole götürür gelirim.

Gidip mağazada görmek denemek lazım sanırım
Normalde doktorun kim canım? bende zeki şahinoğluna 26 eylül e randevu aldım çok iyi bir doktor.
Normalde pendik medipol saadet ünsal a gidiyorum. Daha doğrusu bugün ilk kez gittim. Hala netleşmedi benim doktor işi ama saadet hanım iyi diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…