İlk zamanlarda pusetli olan bebek arabalar çok işe yarıyo biraz hantal oluyolar ama kullanışlı ve rahat oluyor. Ben chicco duo love up arabasını kullanıyorum şimdi hamile olduğum için kaldırıp indirirken zorlanıyorum ama genel olarak memnunum hem oğlum rahat ediyo hemde ben rahat kullanıyorum. Bide bebek nerden baksan 6 ay falan puseti kullanıyor istersen o tarz bak sonra bastonluya geçersin.
Ben çok memnunum canım bastonlu almayı da hiç düşünmemiştim ilk çocukta. Şimdi İki çocuk olunca belki büyüğe bastonlu alıp kuçüğe chicco yu kullanırım diyorum. Kapsamlı bir araba almaya şuan bütçemiz yok o yüzden büyük için güzel bir bastonlu alabilirim. Ama bebek için kesinlikle pusetli araba şart yada ana kucağı da olabilir ama ben ufak tefek biri olduğum için sürekli elimde taşıyamam diye onu tercih etmedim.sonradan almak istemiyorm herkes evet bastonlu çok ii diyo ama ben de duo style go ve duo love up arasndayım aslnda
Ben çok memnunum canım bastonlu almayı da hiç düşünmemiştim ilk çocukta. Şimdi İki çocuk olunca belki büyüğe bastonlu alıp kuçüğe chicco yu kullanırım diyorum. Kapsamlı bir araba almaya şuan bütçemiz yok o yüzden büyük için güzel bir bastonlu alabilirim. Ama bebek için kesinlikle pusetli araba şart yada ana kucağı da olabilir ama ben ufak tefek biri olduğum için sürekli elimde taşıyamam diye onu tercih etmedim.
Henüz giden yok bu grupta. 20 haftalık Bi bahar Bi Ayşegül onlarda gitmedilerKızlar İstanbul Avrupa yakasında ayrıntılı ultrasona kime hangi hastaneye gittiniz memnun kaldıgınız yer var mı
Bende öyle düşünerek almıştım hatta rengi de 2.kız olur diye gri seçmiştim. Ama biraz erken oldu ikisi de ortak kullanmış olucakben de ilerde 2. çocuk düşündüğümden o da kullansn die doğru düzgn bişi almak istiyorm açıkçası
E nabızda var cnm risk durumu olarak bak istersen bi arkadaş da kullanıyodu ama onun yoktuMerhaba bunu ilk kez duydum bende oksapar kullaniyorum ama nasil idari izinli sayilacagim kullandigim için
Bnm kizim olcak ama ben tek kiz icin bise almicam hem erkekge hem kiza gidecek birsey alcam sonrasindada kullana bilmem icin kirilmaz hemen ole pek secenegimde yok hangisi uygunuma gelirse o olur bebek elbiselerini bile hala almadim indirimleri bekliyomkızlar günaydın ben benm için en önemli bebek alşverişi konusunda soru işareti olan konuyu sormak istiyorum. "bebek arabası"
deneymli anneler kullandğnz bebek arabalrı nelerdir artı ve eksileri neler
yeni anne olacaklar sıızn seçeneklernz neler ve neden yazarsanz çok sevnrm şimdi almasam bile indrim takip etmeye başlarım en azndan
Bnm kizim olcak ama ben tek kiz icin bise almicam hem erkekge hem kiza gidecek birsey alcam sonrasindada kullana bilmem icin kirilmaz hemen ole pek secenegimde yok hangisi uygunuma gelirse o olur bebek elbiselerini bile hala almadim indirimleri bekliyom
Ya Bayadır göZükmüyor, iyidir inşallah
inşallah bence de.Ya Bayadır göZükmüyor, iyidir inşallah
Hangi ildesiniz acabaAyrıntılı usg için 24 eylüle randevu aldım hadi hayırlısı bakalım :)
Benim arabam var toplu taşıma kullanmıyorum. Bagaja sığabilen aynı zamanda sağlam bişey lazım. Bastonlar kolay ama bebek içinde rahat etmiyor gibi geliyor bana ama tecrübem yok tabiUrban ben kullandım çok ağır ve hiç kullanışlı değil. Memnun kalmadım satıp baston aldım.
Normalde doktorun kim canım? bende zeki şahinoğluna 26 eylül e randevu aldım çok iyi bir doktor.Ben de bugün doktora gittim ve sonunda cinsiyeti öğrendim bir oğlum olacakmış. Bir sonraki ay da detaylı ultrasona giricem. Bana doktorum zeki şahinoğlunu önerdi zaten ben de onu düşünüyordum. Devlette de üsküdar devleti ve Zeynep kamili önerdi. Ayrıca bugün afp testi için kan verdim. Nöral tüp içinmiş. Onun dışında herşey yolunda çok şükür
Sedan araba bagajında bile çok yer kaplıyor. Urban şikayet yaz benzer sikayetleri okursun nette. Ben sezeryan olduğumdan kesinlikle indirip kaldıramadım, eşimde her defasında söylendi... Ön tekerlekler avm zemininde bile zor gidiyordu... Arkadaşım kullanıyordu benim de, hantal alma dedi ama dinlemedim, deneyimleyip gördümBenim arabam var toplu taşıma kullanmıyorum. Bagaja sığabilen aynı zamanda sağlam bişey lazım. Bastonlar kolay ama bebek içinde rahat etmiyor gibi geliyor bana ama tecrübem yok tabi
Gidip mağazada görmek denemek lazım sanırımSedan araba bagajında bile çok yer kaplıyor. Urban şikayet yaz benzer sikayetleri okursun nette. Ben sezeryan olduğumdan kesinlikle indirip kaldıramadım, eşimde her defasında söylendi... Ön tekerlekler avm zemininde bile zor gidiyordu... Arkadaşım kullanıyordu benim de, hantal alma dedi ama dinlemedim, deneyimleyip gördümsiz gibi çok beğenip aldım ama benim için göründüğü gibi rahat çıkmadı, duo alsaydım keşke demiştim. Bunda ortalığın düzeleceğine zerre inanmadığımdan hiç bebek arabası almayı düşünmüyorum. Sling anakucağıyla aşıya kontrole götürür gelirim.
Normalde pendik medipol saadet ünsal a gidiyorum. Daha doğrusu bugün ilk kez gittim. Hala netleşmedi benim doktor işi ama saadet hanım iyi diye duydumNormalde doktorun kim canım? bende zeki şahinoğluna 26 eylül e randevu aldım çok iyi bir doktor.
Nasıldı ilk izlenim saaadet hanımla ilgiliGidip mağazada görmek denemek lazım sanırım
Normalde pendik medipol saadet ünsal a gidiyorum. Daha doğrusu bugün ilk kez gittim. Hala netleşmedi benim doktor işi ama saadet hanım iyi diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?