- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Evine yakın mı hastane canım çünkü zeki bey bağdat caddesinde ikisinin arası biraz uzak gibi geldi. Eğer hastane evine yakınsa doktor da içine sindiyse devam et sonra doktor değişikliği kafa karışıklığı oluyor tam güvenemiyosun kmseye.Gidip mağazada görmek denemek lazım sanırım
Normalde pendik medipol saadet ünsal a gidiyorum. Daha doğrusu bugün ilk kez gittim. Hala netleşmedi benim doktor işi ama saadet hanım iyi diye duydum
Öğrendin miiiiiii canımYarın gidicem belki öğrenebilirim
4 kere baktı erkek dedi hepsindeÖğrendin miiiiiii canım
Ben hiç uyuyamıyorum. Önceden çok severdim uykuyu. Gece 2 saat uyuyup uyanıyorum ondan sonra zınk diye kalkıyorum ve mümkün değil uyuyamıyorum. Sonuç kız bebişHamilelikte insanlar ikiye ayrılıyor artık eminim cok uyuyanlar uykuyu daha cok sevenler ve uyuyamanlar uyumamak için bahane üretip boşzaman geçirenler.. Kızlar gördüm ki duydum ki bu uyuyamayanların bebeklerinin cinsiyeti genelde erkek oluyormuş . Uyumak isteyen uyuyanlarında kızları.. evet dogru yada hayır hiçde değil diyenlergöreyim elleri
Ilk hamileligimde decav it ve ı mom kullanıyodum doktorum 1 gün decavit 1 gün ı mom iç demişti. Şimdi de zade vital omega kullanıyorum decav it ve kan ilacıyla beraberKızlar imom omega 3 kullanan varsa bişey sorucam? Decavit ve imom içinde bazı vitaminler aynı yani fazladan vitamin almış olmuyor musunuz? Zararı olmaz mi? Sadece omega 3 içeren bir hap yok mu?
Yaaa gerçekten miiikızımı onda doğurdum çok iyi dr dur ama artık sıra beklemek istemedim central fatmanur hocadayım bu sefer :)
Bana Dr um ya decavit ya ımom al dedi decavit yutamadıgım için imom kullanıyorum suanKızlar imom omega 3 kullanan varsa bişey sorucam? Decavit ve imom içinde bazı vitaminler aynı yani fazladan vitamin almış olmuyor musunuz? Zararı olmaz mi? Sadece omega 3 içeren bir hap yok mu?
İkisine de her renk olur da kıyafet çok ayırıcı oluyo :) sağlıklı olsunlar da her renk giysinler inşallah
Ben aynı sorunu yaşıyorum şu an. Ocak annelrnde de bayağı var. Çoğu Dr 24ten önce bu durumu söylemiyor, demek için o haftaları bekliyormuş. İlişki dışında uyabildiğim bir şey yok. Ne işte ne de evde dinlenebiliyorum. kızım 2 yaş sendromunu ağır bir şekilde yaşıyor, sürekli kucağımda ağlamaklı. Bilmiyorum yavaş yavaş ağır bir depresyona doğru ilerliyorum. Hayırlısı bakalım...Kızlar doktordan yeni geldim biraz moralim bozuldu
Plesenta rahim ağzına yakın dedi buda risk oluşturuyırmuş
Çok ayakta kalma sıcak duş alma ve cinsel ilişki sıklığından kaçın dedi
Kanama olabilir dedi d
Ben de daha sonra yukarı çıkarmı peki dedim
İlerleyen aylarda çıkabilir dedi
Bunu yaşayan varmı
Amin inşallah canım gittin mi doktora
Bizim yine netleşmedi %95 erkek ama yanıltabilir belki dedi
[/QUOTEbana kıza benzettiler deyince 4 kere baktı yanılıyo olamam dedi erkek dedi :)
Ben aynı sorunu yaşıyorum şu an. Ocak annelrnde de bayağı var. Çoğu Dr 24ten önce bu durumu söylemiyor, demek için o haftaları bekliyormuş. İlişki dışında uyabildiğim bir şey yok. Ne işte ne de evde dinlenebiliyorum. kızım 2 yaş sendromunu ağır bir şekilde yaşıyor, sürekli kucağımda ağlamaklı. Bilmiyorum yavaş yavaş ağır bir depresyona doğru ilerliyorum. Hayırlısı bakalım...
Sıkma canını canım herşey olacağına varır öyle olup sonradan düzelen çok kişi gördüm inşallah seninki de düzelir benim nuran hanım da iki doğum arası az zaman olunca plasenta eski ameliyat yerine yakın yerde yer edebiliyo ama zamanla düzelir demişti bende de ilk ona bakmıştı. Kızın için de yardim edebilcek kimse yok mu yakınında annen veya kayinvaliden onlardan yardim istesen seni anlıyorum bu dönemde hem çocukla ilgilenip hemde hamile olmak çok stresli rabbim yardımcımız olsunBen aynı sorunu yaşıyorum şu an. Ocak annelrnde de bayağı var. Çoğu Dr 24ten önce bu durumu söylemiyor, demek için o haftaları bekliyormuş. İlişki dışında uyabildiğim bir şey yok. Ne işte ne de evde dinlenebiliyorum. kızım 2 yaş sendromunu ağır bir şekilde yaşıyor, sürekli kucağımda ağlamaklı. Bilmiyorum yavaş yavaş ağır bir depresyona doğru ilerliyorum. Hayırlısı bakalım...
Ama erken söylese daha isabetli degilmi? Arkadaşın öyleydi erken söyledi doktor, kız dikkat etti ve durum düzeldi. 24 den sonra bebek zaten ağırlaşıyor??? Bilemedim 20 de detaylida sorsak mi acaba?Ben aynı sorunu yaşıyorum şu an. Ocak annelrnde de bayağı var. Çoğu Dr 24ten önce bu durumu söylemiyor, demek için o haftaları bekliyormuş. İlişki dışında uyabildiğim bir şey yok. Ne işte ne de evde dinlenebiliyorum. kızım 2 yaş sendromunu ağır bir şekilde yaşıyor, sürekli kucağımda ağlamaklı. Bilmiyorum yavaş yavaş ağır bir depresyona doğru ilerliyorum. Hayırlısı bakalım...
Sağol canım hepimiz inşallahHayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?