2021 Şubat Anneleri

Gidip mağazada görmek denemek lazım sanırım
Normalde pendik medipol saadet ünsal a gidiyorum. Daha doğrusu bugün ilk kez gittim. Hala netleşmedi benim doktor işi ama saadet hanım iyi diye duydum
Evine yakın mı hastane canım çünkü zeki bey bağdat caddesinde ikisinin arası biraz uzak gibi geldi. Eğer hastane evine yakınsa doktor da içine sindiyse devam et sonra doktor değişikliği kafa karışıklığı oluyor tam güvenemiyosun kmseye.

Ben hiç uyuyamıyorum. Önceden çok severdim uykuyu. Gece 2 saat uyuyup uyanıyorum ondan sonra zınk diye kalkıyorum ve mümkün değil uyuyamıyorum. Sonuç kız bebiş

Kızlar imom omega 3 kullanan varsa bişey sorucam? Decavit ve imom içinde bazı vitaminler aynı yani fazladan vitamin almış olmuyor musunuz? Zararı olmaz mi? Sadece omega 3 içeren bir hap yok mu?

Kızlar imom omega 3 kullanan varsa bişey sorucam? Decavit ve imom içinde bazı vitaminler aynı yani fazladan vitamin almış olmuyor musunuz? Zararı olmaz mi? Sadece omega 3 içeren bir hap yok mu?
Ilk hamileligimde decav it ve ı mom kullanıyodum doktorum 1 gün decavit 1 gün ı mom iç demişti. Şimdi de zade vital omega kullanıyorum decav it ve kan ilacıyla beraber

Kızlar doktordan yeni geldim biraz moralim bozuldu
Plesenta rahim ağzına yakın dedi buda risk oluşturuyırmuş
Çok ayakta kalma sıcak duş alma ve cinsel ilişki sıklığından kaçın dedi
Kanama olabilir dedi d
Ben de daha sonra yukarı çıkarmı peki dedim
İlerleyen aylarda çıkabilir dedi

Bunu yaşayan varmı

Ben aynı sorunu yaşıyorum şu an. Ocak annelrnde de bayağı var. Çoğu Dr 24ten önce bu durumu söylemiyor, demek için o haftaları bekliyormuş. İlişki dışında uyabildiğim bir şey yok. Ne işte ne de evde dinlenebiliyorum. kızım 2 yaş sendromunu ağır bir şekilde yaşıyor, sürekli kucağımda ağlamaklı. Bilmiyorum yavaş yavaş ağır bir depresyona doğru ilerliyorum. Hayırlısı bakalım...

Öğrendim kızlar bugün bir öğretmen arkdaş gelmişti 33.haftasıymış .. 24-32 arası idari iznini kullanmış. Şimdide beş haftayı altarmak için okula gelıyormuş.. yani idari izin değil yine 32.den sonrası aktarılıyormuş

Güzel anneler yardımcı olur muyum bilmiyorum ama ben kızımda 4 aylıkke chıcconun baston modelli olanını almıştım. Cok pratik kızım 5 yaşımda yoruldugunda halen biner.. şimdide yeni gelecek bebişimiz kullanacak inşşalah. Pratik kullanışlı ve hafif olması ayrıca cocugu da rahatlıgı önemli. İhtiyaclarıma cevap vermişti..

Ah canım Allah yardımcın olsun ben bu aralar pek dikkat etmedim yürüyüş falan baya yaptım uzun süre ayakta kaldım onlar mı etkiledi bilmiyorum 3 aylık dönem bitince bi rahatlama geldi heralde ama dikkat etmek lazım inşallah zamanla yukarı çıkarlar dua edelim canım
Senin kanaman oldu mu hiç

Sıkma canını canım herşey olacağına varır öyle olup sonradan düzelen çok kişi gördüm inşallah seninki de düzelir benim nuran hanım da iki doğum arası az zaman olunca plasenta eski ameliyat yerine yakın yerde yer edebiliyo ama zamanla düzelir demişti bende de ilk ona bakmıştı. Kızın için de yardim edebilcek kimse yok mu yakınında annen veya kayinvaliden onlardan yardim istesen seni anlıyorum bu dönemde hem çocukla ilgilenip hemde hamile olmak çok stresli rabbim yardımcımız olsun

Bide kistik bi yapı olduğunu söyledi doktor
Belki geçirdiğin bi enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedi
Belki yumurtalık baskı yapıyor olabilir
Belki de zamanla kaybolan kistlerdendir dedi

Baya modum düştü Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤

Ama erken söylese daha isabetli degilmi? Arkadaşın öyleydi erken söyledi doktor, kız dikkat etti ve durum düzeldi. 24 den sonra bebek zaten ağırlaşıyor??? Bilemedim 20 de detaylida sorsak mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…