2021 Şubat Anneleri

Ama erken söylese daha isabetli degilmi? Arkadaşın öyleydi erken söyledi doktor, kız dikkat etti ve durum düzeldi. 24 den sonra bebek zaten ağırlaşıyor??? Bilemedim 20 de detaylida sorsak mi acaba?

Bencede neden 24 te söylüyorlar acaba her türlü sezeryan olsun diye mi
Çünkü o saatten sonra yukarı çıkması zormuş

İnşallah detaylıya kadr.yukarı çıkar
Bide mesela.geçen hafta hiç.böyle.bişey söylememişti.
Bi haftada değişebilir mi bu durum

Ama erken söylese daha isabetli degilmi? Arkadaşın öyleydi erken söyledi doktor, kız dikkat etti ve durum düzeldi. 24 den sonra bebek zaten ağırlaşıyor??? Bilemedim 20 de detaylida sorsak mi acaba?
Eğer kanama yoksa belki de stres yapmasın diye söylenmiyor olabilir canım tabiki doğru değil ama doktordan doktora değişiyo demekki benim doktorum ilk gittiğimde hemen ona bakmıştı beni de bilgilendirmisti .

1. Yok canım yürüyüşle aşağıya inmez boşuna heder etme kendini. ilk keseye tutunurken yanlış yere konumlanıyor işte eşin.(düşük kürtaj sezeryan sigara ileri yaş riski arttıran şeyler) canını sıkma kese yukarı çıktıkça eşin de çıkıyormuş, plasenta privia demek için daha 5 6 haftamız var, bol bol dinlen:) . 36 da çıkan var yani yukarı. Kötüyü çağırma.. Bende kanama olmadı sadece vajina kemiği çatı denilen yerde çok ağrı var bazen yürüyemiyorum.

Kizlar merhaba bugun film cekildim bebisimin boyu 21 cm dedi doktor kilosuda 339gr dedi kilosu biraz az dedi ama bu aylarina normal dedi sizlerinki kac bebislerinizin kilosu
bene en son 19 . Haftada gittim 310 gr dedi az veya çok demedi doktor erkek benim kide
Benim ki kraft london hem travel alıp sonra bastona geçme şansım yoktu. Oyuzden hafif ve toplu taşıma kullanacağım için hafif bir araba seçtim . Ama tek ekşi noktası iki taraflı kullanılmıyordu. Kızım bizi göremediği için arabada çok ağlıyordu. Valla 1 yaşını geçti daha yeni yeni severek biniyor

İnşallah canım sağolasın benimde bugün doktorum baya bastırdı kasıklarıma ara ara sancı giriyor
İnşallah detaylıda yukarı çıkmış olurlar..

Maalesef annem 4 yıldır yatağa bağımlı, kayınvalidem rahmetli. İstanbulda kimse yok ailemden zaten o yüzden kreşe yolluyorum mecbur. Galiba bu yaşta anneye bağımlılık fazlalaşıyor. Memeden kes, kardeş geliyor, ee Bi de kreş kök söktürüyor tanıyamıyorum kızımı Bazen dedesine götürmek istiyor babası annemde gelsin diyip gitmiyor, akşam uyuturken eşim sallardı 2 haftadır onu da annesi yapacak dönüşümlü çalıştığımdan evde olduğum gün onu da kreşe yollamıyorum hasret giderelim diyorum ama nerde

Ben 13. Haftada öğrendim iyi ki de söyledi ama burda 27de 30 da plasenta totalis olduğunu öğrenenleri Bile okudum. Alper kağan mumcu iyi bir Dr, videosu da var bununla alakalı. Kimi doktor ilişki yasaklar kimi Yasaklamaz diyor. Kimi söyler kimi Söylemez.. kese yukarı çıktığından ve plasenta da yukarı ilerleyebildiğinden söylemeyen panik yaptırmayan doktorlar da var. Kesin bunun varlığından bahsetmek için 24. Hafta deniyor... Bana da doktorum 24e kadar yukarı çıkma ihtimali yüksek, ilişkiye girme ayakları uzat yat, kızını kucağına alma kanaman olursa hemen gel dedi... Tercih meselesi

Cnm dikkat et kendine boşver temizliği falan yapabildiği kadae yapsın eşin hafta sonu. Yemek de bi gün yaparsın 2 gün yersiniz sonuçta 2 kişisiniz. İlişki konusunda da dikkat et bence sonuçta bu surecte bebeğin herşeyden önemli..

Sende dikkat etmeye calis elinden geldiğince cnm ya çalışmak da zor bide evde minik de zorlar Allah yardımcın olsun. Esin nasil peki yardımcı oluyo mu

Plesanta yani eş mi aşağıda aşağıda derken rahim ağzında tam benim de öyleydi

Bilemedim mantığında erken söylemeli geliyor ama bilgili arkadaşlar anlatmış durumu. Bir haftada olmuyor canım zamanla ...
Eğer kanama yoksa belki de stres yapmasın diye söylenmiyor olabilir canım tabiki doğru değil ama doktordan doktora değişiyo demekki benim doktorum ilk gittiğimde hemen ona bakmıştı beni de bilgilendirmisti .
Bende öğrenmek isterim özellikle çocuklu annelere söylenmeli bence

Sadece bir arkadaşım da duydum. O yüzden net bilgim yok o arkadaş erken öğrenmişti hele de ilk gebelikti hep dinlendi ve düzeldi. Allah'ım kimseyi bu yolda yanlız bırakmasın

Nasıldı ilk izlenim saaadet hanımla ilgili

Çok ilgili geldi bana. Sıcakkanlıydı. Detaylı baktı bilgi verdi. Sevdim kendisini
Ben tuzladaydım pendikte doktorum. Zeki beye detaylı için gidicem sadece bi seferlik. Yoksa uzak orası evime

Adalet bakanlığındayım canım 32 de çalışabilirde sıkıntı yok başlıyabiliyorsun

Urban kullanımı zor olabilir casual ödül almış bir ürün birde chicco liteway 3 bakılabilir I insaatci

Çok geçmiş olsun canım eşin o zaman yardim edebildiği kadar yardim etsin sana tek başına çok zor olur bide daha agirlasmadik. Benimki de tam tersi tam babacı ben evden gidiyorum bay bay yapiyo babası gidiyo ağlıyo gece baba diye kalķiyo
Adalet bakanlığındayım canım 32 de çalışabilirde sıkıntı yok başlıyabiliyorsun
İyiymiş canım aslında salgın durulmuş olursa çalışılabilir ama daha da artar gibime geliyo o zamanlar

Sende dikkat etmeye calis elinden geldiğince cnm ya çalışmak da zor bide evde minik de zorlar Allah yardımcın olsun. Esin nasil peki yardımcı oluyo mu
Ya ilk çok korktum da şimdi alıştım sadece ruhen çok yorulduğumu hissediyorum. 24. Hafta mı sabırsızlıkla bekliyorum. İlk gebeliğimde ikili testin kötü çıkması ayrıntılıda sonra hidrosefali olabilir falan... Bunda ikili yaptırmadım rahat geçireyim dedim ense yine kalın çıktı kafaya onu takmıcam dedim, bu çıktı. buna da alıştım da evladıma yetememek onunla zıplayamamak her kucak istediğinde alamayaşım beni çok zorluyor. b 2 yaş sendromu + kronik kabızlığı napsamm diyorum. Eşim psikoloğa götürücem seni bugün dedibaba gelince oynuyorlar o uyuturdu ama dediğim gibi bu ara bana sarmış modda ben ayağımda sallıcam illa kucağımda duracak ağlıcak hissediyorlar cidden kardeş olayını çünkü kızınca karnımda zıplıyor

Oy kiyamam küçük ablayaoda ilgi ister cnm normal. Her hamielikte sıkıntılar oluyo cnm ins herşey cok güzel olur. E 2li de sıkıntı çıktı kizin nasıl suan var mi bi sıkıntısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…