2021 Şubat Anneleri

Kızlar imom omega 3 kullanan varsa bişey sorucam? Decavit ve imom içinde bazı vitaminler aynı yani fazladan vitamin almış olmuyor musunuz? Zararı olmaz mi? Sadece omega 3 içeren bir hap yok mu?
Bende baska bi marka omega 3 kullaniyorum doktorum demir ilaci verdi balik yagi bitince basla buna dedi. Cunku ondada var ayni vitaminler

Kizlar merhaba insallah herkes iyidir. Bir sorum olacak çalışan annelere. Kamuda 24. haftadan sonra idari izne ayrılabiliyorsun ya benim çalıştığım yer kamu bankası ve insan kaynaklarını arayinca idari izin yok sadece evden çalışma talep edebilirsiniz. dediler. O da üst yöneticinin onayına bağlıymış. İzin vereceğini sanmıyorum. Bulunduğum ilde de vaka sayıları çok artti. Yakin arkadaslarda pozitif çıkmaya basladi.Korkuyorum. 24. haftaya kadar sabredip direkt rapor mu alsam acaba? Şimdi bana izin vermez ve ardından rapor alirsam misilleme gibi olur. 32. haftaya kadar çalışacak mecalim ise yok. Yaşım 40, bir düşüğüm var ve raporlu iğne de kullaniyorum.

E nabiza baktın mı cnm igne kronik hastalık olabilir benimki öyle çıktı öğretmenim idari izinliyim şuan

Kızlar bacak ağrısı oluyor mu sizde de
Resmen sakat gibi dolaşıyorum sol bacağım bu iki gündür çok ağrıyor
Umarım gorursun msjimi bnimde cok agriyo 23 haftalik gebeyim ve yatakda dökerken bile cok agrim oluyo seninkide oylemi

Umarım gorursun msjimi bnimde cok agriyo 23 haftalik gebeyim ve yatakda dökerken bile cok agrim oluyo seninkide oylemi
16.haftadayiz ama dayanamiyorum bazen agrilara, gunduz yok bisey ama gece yatinca basliyor agrilar, soguk su tutuyorum bacaklarima onunla yatiyorum uyuyorum, yarim saat 1 saat sonra agriyla uyaniyorum, dr cok erken dedi magnezyum verdi ama faydasi olmadi 10 gundur iciyorum, degisiklik yok, dun gecede oyleydi uykudan kapaniyor gozlerim ama agridan uyuyamadim yine berbat bisey

Bende gece krampla uyanıyorum ve resmen acıdan ağlıyorum ya. Böyle bir kramp yok. Gündüzleri ayak ağrısı yaşamıyorum gece uykumdan uyandıracak ve beni ağlatacak kadar 4 kez kramp yaşadım. Kan tahlilimi de yeni yaptırdım. Magnezyum eksikliğm yok vitamin ve dmeir ilaçlarımı içiyorum. Anlamadım niye

Ben yinede magnezyum kullanıyorum ağrılar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…