2021 Şubat Anneleri

Kan durumunuz nasıl tahlilde? demir eksikliği de kramp yapıyor. Kansızlık arttığında benimde bacaklarıma kramp giriyor.

2.3 dar alandan ölçtü, geniş alandan bakınca 3ün üstünde dedi. Kızımın 2.8di. Genetik olabilir dedi
Benim 12.haftada normal demişti 14 haftalik kontrolde 3 çıktı ödem oluşmuş dedi üzüldüm baya ama baktım genelde geçiyormuş diye ins sıkıntı cikmaz. Rahatladım şimdi yazdıklarını okuyunca

Benim 12.haftada normal demişti 14 haftalik kontrolde 3 çıktı ödem oluşmuş dedi üzüldüm baya ama baktım genelde geçiyormuş diye ins sıkıntı cikmaz. Rahatladım şimdi yazdıklarını okuyunca
14. Hafta da gününe uyumlu muydun? Önde gidiyorsan o yüzden de yüksek çıkmış olmasın.. Hiç üzülme drlar ikili test konusunda ikiye ayrıldı mantıklı bulan, bulmayan.. Benim sadece ense değil kimyasal değerlerim yüksekti, yaş da var tabi o yüzden riskli Bi sonuç çıkmıştı. Türk genetik yapısına uygun olmayan Bi analiz yöntemi Dr bana kızımın da öyleydi dediğimde direk enseyi sordu doğduğunda yumuk yumuk şişkin miydi dedi. Aynen öyleydi, elle tutup sıkılıcak gibi şişti

Önde değildi cnm ama bi enfeksiyon hastalık atlamışsın dedi belki ondan olabilir mi dedim kendi kendime. Pzts kontrolüm var ins geçmiştir de rahatlarım. Benim yeğenimin de cok yüksek çıkmıştı kızın gibi tombis şişkin doğmuştu ensesi maşallah şimdi onun da sıkıntısı yok

Maden suyu içmeyi denediniz mi? Hamilelere öneriliyor kalsiyum ve diger mineraller acisindan bu takviyeden daha hizli etki edebilir. Ben günde 2-3 tane içiyorum hic agrim olmadi şimdiye kadar.

Kandaki magnezyumu vücut hep ayni aralikta tutmasi gerektiği icin eksikliğini hücre içi magnezyuma bakarak anlıyor doktorlar çoğu doktor böyle yapmıyor tabi kandaki normal çıkınca insanlarda eksiklik yok saniyor ama cok yaygin bir eksiklik magnezyum eksikliği

Kızlar imom omega 3 kullanan varsa bişey sorucam? Decavit ve imom içinde bazı vitaminler aynı yani fazladan vitamin almış olmuyor musunuz? Zararı olmaz mi? Sadece omega 3 içeren bir hap yok mu?
Ben bunu kullanıyorum canim sadece omega 3 ama omega 3 ü herzaman bir antioksidan ile alınmasını istiyorlar o yüzden antioksidan olarakta Ayni markanin Q10 kullanıyorum.

Eklentiler

• 7354B9E0-C1C2-48BD-B67E-64B0751D6DBC.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 25
  • 975827C9-3BE4-4C92-9B7A-1B0F7B8FE075.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 25
Banada artar gibi geliyor maalesef ama ücretsiz izin şansım yok evden çalışma olsa keşke

Selam arkadaşlar bebek arabası beşik vs. Araştırdınız mı? Ne zaman alınmalı bu zımbırtılar indirim oluyor mu hiç sizce?
Benim kuzenim sepet beşik verecek onun dışında park yatak almaya karar verdim yazın yazlığa da götürmesi kolay olur diye. Bebek arabası internetten baktım ama görüp deneyip almak laızm bence. Katlanması, ağırlığı falan anlamak için o yüzden o kaldı. Bence modeli belirledikten sonra internetten takip edilebilir

Kan durumunuz nasıl tahlilde? demir eksikliği de kramp yapıyor. Kansızlık arttığında benimde bacaklarıma kramp giriyor.
Kansızlık çıktı ama tahlilden bi kaö gün önce demir hapı başlatmıştı doktorum.
Biraz aksarmak zorunda kalıyorum. Süt ürünleriyle birlikte içilmemesi den dolayı
Pekmeze yönelim ben en iyisi

Kansızlık çıktı ama tahlilden bi kaö gün önce demir hapı başlatmıştı doktorum.
Biraz aksarmak zorunda kalıyorum. Süt ürünleriyle birlikte içilmemesi den dolayı
Pekmeze yönelim ben en iyisi
Dut kurusu, kuru üzüm yiyin.. Pekmezde o kadar demir yok.. . Eczaneye sorun hapı gece almanıza sıkıntı yoksa uyumadan önce için ben öyle yapıyorum.

Selam arkadaşlar bebek arabası beşik vs. Araştırdınız mı? Ne zaman alınmalı bu zımbırtılar indirim oluyor mu hiç sizce?
Kasımda efsane günlerde Bayaa güzel indirimler oluyor..cihocco Lite way3 1000tl iken 750ye düşmüştü takip ettiğim Bi süreçte. Ebebek jokerde ara ara güzel indirimler olur ama ay boyunca indirim şubat ayında oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…