Peki şimdi bebeğinin ense kalınlığı kac cnmHamd olsun bir şeyi yok
Baktim da orada çıkmadı cnmE nabiza baktın mı cnm igne kronik hastalık olabilir benimki öyle çıktı öğretmenim idari izinliyim şuan
2.3 dar alandan ölçtü, geniş alandan bakınca 3ün üstünde dedi. Kızımın 2.8di. Genetik olabilir dediPeki şimdi bebeğinin ense kalınlığı kac cnm
Kan durumunuz nasıl tahlilde? demir eksikliği de kramp yapıyor. Kansızlık arttığında benimde bacaklarıma kramp giriyor.Bende gece krampla uyanıyorum ve resmen acıdan ağlıyorum ya.Böyle bir kramp yok. Gündüzleri ayak ağrısı yaşamıyorum gece uykumdan uyandıracak ve beni ağlatacak kadar 4 kez kramp yaşadım. Kan tahlilimi de yeni yaptırdım. Magnezyum eksikliğm yok vitamin ve dmeir ilaçlarımı içiyorum. Anlamadım niye
Benim 12.haftada normal demişti 14 haftalik kontrolde 3 çıktı ödem oluşmuş dedi üzüldüm baya ama baktım genelde geçiyormuş diye ins sıkıntı cikmaz. Rahatladım şimdi yazdıklarını okuyunca2.3 dar alandan ölçtü, geniş alandan bakınca 3ün üstünde dedi. Kızımın 2.8di. Genetik olabilir dedi
14. Hafta da gününe uyumlu muydun? Önde gidiyorsan o yüzden de yüksek çıkmış olmasın.. Hiç üzülme drlar ikili test konusunda ikiye ayrıldı mantıklı bulan, bulmayan.. Benim sadece ense değil kimyasal değerlerim yüksekti, yaş da var tabi o yüzden riskli Bi sonuç çıkmıştı. Türk genetik yapısına uygun olmayan Bi analiz yöntemiBenim 12.haftada normal demişti 14 haftalik kontrolde 3 çıktı ödem oluşmuş dedi üzüldüm baya ama baktım genelde geçiyormuş diye ins sıkıntı cikmaz. Rahatladım şimdi yazdıklarını okuyunca
Önde değildi cnm ama bi enfeksiyon hastalık atlamışsın dedi belki ondan olabilir mi dedim kendi kendime. Pzts kontrolüm var ins geçmiştir de rahatlarım. Benim yeğenimin de cok yüksek çıkmıştı kızın gibi tombis şişkin doğmuştu ensesi maşallah şimdi onun da sıkıntısı yok14. Hafta da gününe uyumlu muydun? Önde gidiyorsan o yüzden de yüksek çıkmış olmasın.. Hiç üzülme drlar ikili test konusunda ikiye ayrıldı mantıklı bulan, bulmayan.. Benim sadece ense değil kimyasal değerlerim yüksekti, yaş da var tabi o yüzden riskli Bi sonuç çıkmıştı. Türk genetik yapısına uygun olmayan Bi analiz yöntemiDr bana kızımın da öyleydi dediğimde direk enseyi sordu doğduğunda yumuk yumuk şişkin miydi dedi. Aynen öyleydi, elle tutup sıkılıcak gibi şişti
Maden suyu içmeyi denediniz mi? Hamilelere öneriliyor kalsiyum ve diger mineraller acisindan bu takviyeden daha hizli etki edebilir. Ben günde 2-3 tane içiyorum hic agrim olmadi şimdiye kadar.16.haftadayiz ama dayanamiyorum bazen agrilara, gunduz yok bisey ama gece yatinca basliyor agrilar, soguk su tutuyorum bacaklarima onunla yatiyorum uyuyorum, yarim saat 1 saat sonra agriyla uyaniyorum, dr cok erken dedi magnezyum verdi ama faydasi olmadi 10 gundur iciyorum, degisiklik yok, dun gecede oyleydi uykudan kapaniyor gozlerim ama agridan uyuyamadim yineberbat bisey
Demiştimmmm sanaaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallahh4 kere baktı erkek dedi hepsinde
Kandaki magnezyumu vücut hep ayni aralikta tutmasi gerektiği icin eksikliğini hücre içi magnezyuma bakarak anlıyor doktorlar çoğu doktor böyle yapmıyor tabi kandaki normal çıkınca insanlarda eksiklik yok saniyor ama cok yaygin bir eksiklik magnezyum eksikliğiBende gece krampla uyanıyorum ve resmen acıdan ağlıyorum ya.Böyle bir kramp yok. Gündüzleri ayak ağrısı yaşamıyorum gece uykumdan uyandıracak ve beni ağlatacak kadar 4 kez kramp yaşadım. Kan tahlilimi de yeni yaptırdım. Magnezyum eksikliğm yok vitamin ve dmeir ilaçlarımı içiyorum. Anlamadım niye
Ben bunu kullanıyorum canim sadece omega 3 ama omega 3 ü herzaman bir antioksidan ile alınmasını istiyorlar o yüzden antioksidan olarakta Ayni markanin Q10 kullanıyorum.Kızlar imom omega 3 kullanan varsa bişey sorucam? Decavit ve imom içinde bazı vitaminler aynı yani fazladan vitamin almış olmuyor musunuz? Zararı olmaz mi? Sadece omega 3 içeren bir hap yok mu?
İnşallah canım :) hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrucaklarımıza :)Demiştimmmm sanaaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallahh
Banada artar gibi geliyor maalesef ama ücretsiz izin şansım yokÇok geçmiş olsun canım eşin o zaman yardim edebildiği kadar yardim etsin sana tek başına çok zor olur bide daha agirlasmadik. Benimki de tam tersi tam babacı ben evden gidiyorum bay bay yapiyo babası gidiyo ağlıyo gece baba diye kalķiyo
İyiymiş canım aslında salgın durulmuş olursa çalışılabilir ama daha da artar gibime geliyo o zamanlar
Aslinda cok sevmem ve icmem de, deneyim ama ins bi faydasi olur,Maden suyu içmeyi denediniz mi? Hamilelere öneriliyor kalsiyum ve diger mineraller acisindan bu takviyeden daha hizli etki edebilir. Ben günde 2-3 tane içiyorum hic agrim olmadi şimdiye kadar.
Benim kuzenim sepet beşik verecek onun dışında park yatak almaya karar verdim yazın yazlığa da götürmesi kolay olur diye. Bebek arabası internetten baktım ama görüp deneyip almak laızm bence. Katlanması, ağırlığı falan anlamak için o yüzden o kaldı. Bence modeli belirledikten sonra internetten takip edilebilirSelam arkadaşlar bebek arabası beşik vs. Araştırdınız mı? Ne zaman alınmalı bu zımbırtılar indirim oluyor mu hiç sizce?
Kansızlık çıktı ama tahlilden bi kaö gün önce demir hapı başlatmıştı doktorum.Kan durumunuz nasıl tahlilde? demir eksikliği de kramp yapıyor. Kansızlık arttığında benimde bacaklarıma kramp giriyor.
Dut kurusu, kuru üzüm yiyin.. Pekmezde o kadar demir yok.. . Eczaneye sorun hapı gece almanıza sıkıntı yoksa uyumadan önce için ben öyle yapıyorum.Kansızlık çıktı ama tahlilden bi kaö gün önce demir hapı başlatmıştı doktorum.
Biraz aksarmak zorunda kalıyorum. Süt ürünleriyle birlikte içilmemesi den dolayı
Pekmeze yönelim ben en iyisi
Kasımda efsane günlerde Bayaa güzel indirimler oluyor..cihocco Lite way3 1000tl iken 750ye düşmüştü takip ettiğim Bi süreçte. Ebebek jokerde ara ara güzel indirimler olur ama ay boyunca indirim şubat ayında oluyor.Selam arkadaşlar bebek arabası beşik vs. Araştırdınız mı? Ne zaman alınmalı bu zımbırtılar indirim oluyor mu hiç sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?