Onlar gidince her yeri silseydin cnm dus falan alsaydınKızlar Bugün bir arkadaşım ailesiyle çoluk çocuk bize çat kapı geldiler Girmeyin diyemedik. Ama aşırı stresliyim korona yüzünden kimseyle görüşmüyorum ben eşim yine Güvendiği arkadaşlarıyla görüşüyordu. Ama eve kimseyi almamıştık. Çok korkuyorum inş bişey olmaz. Kendimden başka kimseye güvenemiyorum korona konusunda. Dışarı çıkıp hiç bir şeye dokunmasam bile eve gelip mutlaka dezenfekte olurum. Nasıl geçecek şimdi 14 gün mü beklicem
Tuzlu su çektim burnuma ağzıma. Kolonyalı sprey sıktım her tarafa. Çok sinirliyim kendime. Kocama. Bişey olursa bebeğime.Onlar gidince her yeri silseydin cnm dus falan alsaydın
Ben aynı sorunu yaşıyorum şu an. Ocak annelrnde de bayağı var. Çoğu Dr 24ten önce bu durumu söylemiyor, demek için o haftaları bekliyormuş. İlişki dışında uyabildiğim bir şey yok. Ne işte ne de evde dinlenebiliyorum. kızım 2 yaş sendromunu ağır bir şekilde yaşıyor, sürekli kucağımda ağlamaklı. Bilmiyorum yavaş yavaş ağır bir depresyona doğru ilerliyorum. Hayırlısı bakalım...
Kızlar doktordan yeni geldim biraz moralim bozuldu
Plesenta rahim ağzına yakın dedi buda risk oluşturuyırmuş
Çok ayakta kalma sıcak duş alma ve cinsel ilişki sıklığından kaçın dedi
Kanama olabilir dedi d
Ben de daha sonra yukarı çıkarmı peki dedim
İlerleyen aylarda çıkabilir dedi
Bunu yaşayan varmı
Korkma cnm. Biz 15 gündür evde karantinadayiz eşimle. Abimin testi pozitif çıktı ve biz temas halindeydik cok şükür bizim negatif çıktı. Abimin pozitif yengemin negatif ti cok değişik bi hastalık buTuzlu su çektim burnuma ağzıma. Kolonyalı sprey sıktım her tarafa. Çok sinirliyim kendime. Kocama. Bişey olursa bebeğime.
Kesinlikle temas kişiden kişiye değişiyor.Korkma cnm. Biz 15 gündür evde karantinadayiz eşimle. Abimin testi pozitif çıktı ve biz temas halindeydik cok şükür bizim negatif çıktı. Abimin pozitif yengemin negatif ti cok değişik bi hastalık bu
Aynen öyle cnm bide onlardan başka kimseyle görüşmüyoduk onlarda çıktı iste nolcağı belli dğeil cok dikkat etmek lazim bu süreçte.Kesinlikle temas kişiden kişiye değişiyor.
Maalesef ne olacağı belirsiz bir ortam kimseye tam güvenemiyorsunuzAynen öyle cnm bide onlardan başka kimseyle görüşmüyoduk onlarda çıktı iste nolcağı belli dğeil cok dikkat etmek lazim bu süreçte.
Bol bol istirahat lazım başka da yok gibiHanımlar selamlar günaydın. Aramızda bel fıtığı problemi olan var mı? Benim hamilelik öncesi çıktı, 5 aydır h yoktu ağrı falan,15 gündür canımdan bezdim ayakta duramıyorum yürüyemiyorum oturamıyorum. Çok zorlanıyorum kas gevşetici vurdur dedi dr , parl içmeyen ben onu bile vurdurdum yok hiç fayda etmiyor. Ne yapmalı bilemedim. Sizlere danışmak istedim. 2 yaşında kızım var ilgi bekliyor oyun istiyor haliyle. Devamlı istiraht etme durumum da yok
İstemsiz güldüm şu ara tedirgin olanların başta ben hepsinin baş ağrısı oluyor. Yani tabii koronada olabilir ama genel olarak stresten başa vuruyor benceKızlar daha önce başı ağrımayıp şimdi ağrıyan varmı ? 4-5 gündür baş ağrısı çekiyorum , eşimin ofisteki arkdasının testi pozitif cıkmış ayrıca aynı arabayla gidip geldiler üç gün inşşalah geçmemiştir eşime. Çünkü evde pekte korunmadık mesafe olarak. Bu baş ağrısı hamililekte olur diyen de var koronaya yormak istemıyorum sadece
Benim yaklasik 7 yildir falan Bel fitigim var, benim fitigima sicak iyi geliyor, sicak su torbasi koyuyorum, sirt ustu uzanmak iyi geliyor, bide yatagimi degistirmistim ben, onun da faydasini cok gordumHanımlar selamlar günaydın. Aramızda bel fıtığı problemi olan var mı? Benim hamilelik öncesi çıktı, 5 aydır h yoktu ağrı falan,15 gündür canımdan bezdim ayakta duramıyorum yürüyemiyorum oturamıyorum. Çok zorlanıyorum kas gevşetici vurdur dedi dr , parl içmeyen ben onu bile vurdurdum yok hiç fayda etmiyor. Ne yapmalı bilemedim. Sizlere danışmak istedim. 2 yaşında kızım var ilgi bekliyor oyun istiyor haliyle. Devamlı istiraht etme durumum da yok
Bebeği büyüdü sırt üstü yatması iyi değil.Benim yaklasik 7 yildir falan Bel fitigim var, benim fitigima sicak iyi geliyor, sicak su torbasi koyuyorum, sirt ustu uzanmak iyi geliyor, bide yatagimi degistirmistim ben, onun da faydasini cok gordumama ilk ciktigi zaman ilac tedavisi gormustum yaklasik 1 ay cok gecmis olsun arkadasim insallah gecer
Ben sirt ustu yatsin demedim zaten, bana iyi gelenleri soyledim, tabi ki herkes kendi fiziksel durumuna gore hareket etmeli..Bebeği büyüdü sırt üstü yatması iyi değil.
Günaydın canım ben varım maalesef bnm zaten vardı fitigim hamilelikte daha da şiddetlendi hatta ameliyat olmayı bile düşündüm ama daha çok dinleniyorum yattigin yatak falan rahat olsun ayakta çok kalma aynı günde birden fazla iş yapma merdiven çok inip çıkma şükür benim azaldı kayınvalide de kaldık 3 hafta öldüm resmen o zaman çok zor ayağımın üstüne basamiyordum bnde Dr parol dışında bı ilaç daha demişti bana da adını unuttum yaHanımlar selamlar günaydın. Aramızda bel fıtığı problemi olan var mı? Benim hamilelik öncesi çıktı, 5 aydır h yoktu ağrı falan,15 gündür canımdan bezdim ayakta duramıyorum yürüyemiyorum oturamıyorum. Çok zorlanıyorum kas gevşetici vurdur dedi dr , parl içmeyen ben onu bile vurdurdum yok hiç fayda etmiyor. Ne yapmalı bilemedim. Sizlere danışmak istedim. 2 yaşında kızım var ilgi bekliyor oyun istiyor haliyle. Devamlı istiraht etme durumum da yok
Bı de Dr ,5. Ayda ağrılar pik yapicak sonra azalacak demiştiHanımlar selamlar günaydın. Aramızda bel fıtığı problemi olan var mı? Benim hamilelik öncesi çıktı, 5 aydır h yoktu ağrı falan,15 gündür canımdan bezdim ayakta duramıyorum yürüyemiyorum oturamıyorum. Çok zorlanıyorum kas gevşetici vurdur dedi dr , parl içmeyen ben onu bile vurdurdum yok hiç fayda etmiyor. Ne yapmalı bilemedim. Sizlere danışmak istedim. 2 yaşında kızım var ilgi bekliyor oyun istiyor haliyle. Devamlı istiraht etme durumum da yok
Kacinci hafta oldu hala hareket hiç hissetmiyorum bu normal mi ya. Haftaya cuma detaylıca gidicem orda sorucam ama endişeleniyorum ister istemezBugün bebeğim çok hareketli maşallah ilk defa bugün bu kadar çok hissettim pıt pıtlarını20 40 sn de bir atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?