- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
Sıcak koymaktan çekiniyorum ya, hamilelikte iyi değil ya çok sıcak duş almak vs. Sıcak tutuyorum hep sarılı belim.Benim yaklasik 7 yildir falan Bel fitigim var, benim fitigima sicak iyi geliyor, sicak su torbasi koyuyorum, sirt ustu uzanmak iyi geliyor, bide yatagimi degistirmistim ben, onun da faydasini cok gordumama ilk ciktigi zaman ilac tedavisi gormustum yaklasik 1 ay cok gecmis olsun arkadasim insallah gecer
Dinlenmekte 2. Yaşındaki bebekle imkansız. Kas gevşetici vurdur dedi dr um musco*il vurdurdum iki defa hiç fayda etmedi. Bugün vurdursam mi vurdurmasam mı bilemiyorum çekiniyorum ilaç kullanmak normal hayatta benlik bişey değilken hamilelikte kullanmak tribe sokuyor beni sanki bebeğime kötülük ediyormuşum gibi.Günaydın canım ben varım maalesef bnm zaten vardı fitigim hamilelikte daha da şiddetlendi hatta ameliyat olmayı bile düşündüm ama daha çok dinleniyorum yattigin yatak falan rahat olsun ayakta çok kalma aynı günde birden fazla iş yapma merdiven çok inip çıkma şükür benim azaldı kayınvalide de kaldık 3 hafta öldüm resmen o zaman çok zor ayağımın üstüne basamiyordum bnde Dr parol dışında bı ilaç daha demişti bana da adını unuttum ya
Sen bursadanmıydın canımBı de Dr ,5. Ayda ağrılar pik yapicak sonra azalacak demişti
Bende öyle hissetmiyorum canım ve endişeleniyorum bide 2.gebelik de daha erken hissedilir diyorlardı oğlumda bu haftalarda hissetmistim daha detaylima da 2 hafta varKacinci hafta oldu hala hareket hiç hissetmiyorum bu normal mi ya. Haftaya cuma detaylıca gidicem orda sorucam ama endişeleniyorum ister istemez
Bn hiç vurdurmadim içmedim de ilaç hep idare ettim canim ama çocuğun küçükmüş Allah yardımcın olsunSıcak koymaktan çekiniyorum ya, hamilelikte iyi değil ya çok sıcak duş almak vs. Sıcak tutuyorum hep sarılı belim.
Dinlenmekte 2. Yaşındaki bebekle imkansız. Kas gevşetici vurdur dedi dr um musco*il vurdurdum iki defa hiç fayda etmedi. Bugün vurdursam mi vurdurmasam mı bilemiyorum çekiniyorum ilaç kullanmak normal hayatta benlik bişey değilken hamilelikte kullanmak tribe sokuyor beni sanki bebeğime kötülük ediyormuşum gibi.
Yok canım Çorum dayımSen bursadanmıydın canım
Ya sorma çok afedersin tuvalete sahi oturamadım zorda kalmasam asla kullanmazdım zaten . Normalde de ilaç hiç içmemBn hiç vurdurmadim içmedim de ilaç hep idare ettim canim ama çocuğun küçükmüş Allah yardımcın olsun
Eminmisiniz 25 haftalıkken duyamamistik doktor bunun için sadece doppler güvenilirdir demişti. Steteskop yakın sesler için vardır demişti.Arkadaşlar esim kalp atışlarını dinlemek icin stetoskop aldi. 2 defa denk geldik kalp atımınasu sesleri falanda duyuluyor büyüdükçe daha iyi duyacagiz sanırım
Çoğu zaman duyulmuyor sanirim o duyduklarimizda sırtına denk geldik sırta denk gelince cok sessiz bir ortamda böyle yastigin altina saat koymuş gibi geliyor.Eminmisiniz 25 haftalıkken duyamamistik doktor bunun için sadece doppler güvenilirdir demişti. Steteskop yakın sesler için vardır demişti.
Bende daha erken hissedilir diye duymuştum hergun bekliyorum . Acaba bende baya kilo var karnında kocaman oldu hareket alanı fazla diyemi hissetmiyorum acaba bilmiyorum:) inşallah biran önce hissederiz. Valla hala hamil e olduğumu anlayamıyorum koşturmacadan hareketlerini duysak da anlasam hamile oldugumuBende öyle hissetmiyorum canım ve endişeleniyorum bide 2.gebelik de daha erken hissedilir diyorlardı oğlumda bu haftalarda hissetmistim daha detaylima da 2 hafta var
Benim çok kilom da yok ama bende hissedemiyorum baya kafama takılıyo inşallah iyilerdir yakında hissederiz :)Bende daha erken hissedilir diye duymuştum hergun bekliyorum . Acaba bende baya kilo var karnında kocaman oldu hareket alanı fazla diyemi hissetmiyorum acaba bilmiyorum:) inşallah biran önce hissederiz. Valla hala hamil e olduğumu anlayamıyorum koşturmacadan hareketlerini duysak da anlasam hamile oldugumu
Bel fıtığı var ama hamileliğimde sıkıntı olmadı hiç. alabalık yağı kremi kullanmıştım. Masajla ağrılara iyi geliyordu. Hamilelikte yan etkisi olur mu bilmiyorum... Bir de b vitamini takviyelerini sorsanız doktorunuza, sinir uclarına iyi geliyor b12 vitamini takyesi. Apikoral, osende gibi...Hanımlar selamlar günaydın. Aramızda bel fıtığı problemi olan var mı? Benim hamilelik öncesi çıktı, 5 aydır h yoktu ağrı falan,15 gündür canımdan bezdim ayakta duramıyorum yürüyemiyorum oturamıyorum. Çok zorlanıyorum kas gevşetici vurdur dedi dr , parl içmeyen ben onu bile vurdurdum yok hiç fayda etmiyor. Ne yapmalı bilemedim. Sizlere danışmak istedim. 2 yaşında kızım var ilgi bekliyor oyun istiyor haliyle. Devamlı istiraht etme durumum da yok
b12 vitamin takviyesi benexol alıyordum aşırı mide bulantısı yağtı bıraktım. Şimsi regenesis max içiyorum ve baktımda b vitaminlerinin çoğu var.Fizyoterapiste gideceğim bakalım.Çnkü yatıp bekleyecek durumda değilim 15 gün oldu, bir nebzeolsun iyileşmedimBel fıtığı var ama hamileliğimde sıkıntı olmadı hiç. alabalık yağı kremi kullanmıştım. Masajla ağrılara iyi geliyordu. Hamilelikte yan etkisi olur mu bilmiyorum... Bir de b vitamini takviyelerini sorsanız doktorunuza, sinir uclarına iyi geliyor b12 vitamini takyesi. Apikoral, osende gibi...
Selam arkadaşlar bebek arabası beşik vs. Araştırdınız mı? Ne zaman alınmalı bu zımbırtılar indirim oluyor mu hiç sizce?Selam arkadaşlar bebek arabası beşik vs. Araştırdınız mı? Ne zaman alınmalı bu zımbırtılar indirim oluyor mu hiç sizce?
Kızımda 19. Haftada hissetmiştim hissetmemis olmak normal bence iyi düşünün endişe etmeyin 17-20. Haftalar arası hissedilmeye başlanıyorKacinci hafta oldu hala hareket hiç hissetmiyorum bu normal mi ya. Haftaya cuma detaylıca gidicem orda sorucam ama endişeleniyorum ister istemez
Ben kızıma 19.haftada hissetmiştimBende öyle hissetmiyorum canım ve endişeleniyorum bide 2.gebelik de daha erken hissedilir diyorlardı oğlumda bu haftalarda hissetmistim daha detaylima da 2 hafta var
Allah yardımcın olsun cnm bnde o zmn çok yazdım buraya çok zor bilirim ama mümkün olduğunca dinlen eşin yardımcı olsun bu konudaYa sorma çok afedersin tuvalete sahi oturamadım zorda kalmasam asla kullanmazdım zaten . Normalde de ilaç hiç içmem
Bizim yapmak istediğimizi yapmışsınızArkadaşlar esim kalp atışlarını dinlemek icin stetoskop aldi. 2 defa denk geldik kalp atımınasu sesleri falanda duyuluyor büyüdükçe daha iyi duyacagiz sanırım
Çarşamba günü 18 olucaz. 20ye kadar hissetmemen normal diye biliyorum. Kilon varsa etkilidirKacinci hafta oldu hala hareket hiç hissetmiyorum bu normal mi ya. Haftaya cuma detaylıca gidicem orda sorucam ama endişeleniyorum ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?