2021 Şubat Anneleri

Sıcak koymaktan çekiniyorum ya, hamilelikte iyi değil ya çok sıcak duş almak vs. Sıcak tutuyorum hep sarılı belim.
Dinlenmekte 2. Yaşındaki bebekle imkansız. Kas gevşetici vurdur dedi dr um musco*il vurdurdum iki defa hiç fayda etmedi. Bugün vurdursam mi vurdurmasam mı bilemiyorum çekiniyorum ilaç kullanmak normal hayatta benlik bişey değilken hamilelikte kullanmak tribe sokuyor beni sanki bebeğime kötülük ediyormuşum gibi.

Kacinci hafta oldu hala hareket hiç hissetmiyorum bu normal mi ya. Haftaya cuma detaylıca gidicem orda sorucam ama endişeleniyorum ister istemez
Bende öyle hissetmiyorum canım ve endişeleniyorum bide 2.gebelik de daha erken hissedilir diyorlardı oğlumda bu haftalarda hissetmistim daha detaylima da 2 hafta var

Bn hiç vurdurmadim içmedim de ilaç hep idare ettim canim ama çocuğun küçükmüş Allah yardımcın olsun

Arkadaşlar esim kalp atışlarını dinlemek icin stetoskop aldi. 2 defa denk geldik kalp atımına su sesleri falanda duyuluyor büyüdükçe daha iyi duyacagiz sanırım
Eminmisiniz 25 haftalıkken duyamamistik doktor bunun için sadece doppler güvenilirdir demişti. Steteskop yakın sesler için vardır demişti.

Eminmisiniz 25 haftalıkken duyamamistik doktor bunun için sadece doppler güvenilirdir demişti. Steteskop yakın sesler için vardır demişti.
Çoğu zaman duyulmuyor sanirim o duyduklarimizda sırtına denk geldik sırta denk gelince cok sessiz bir ortamda böyle yastigin altina saat koymuş gibi geliyor.

Bende öyle hissetmiyorum canım ve endişeleniyorum bide 2.gebelik de daha erken hissedilir diyorlardı oğlumda bu haftalarda hissetmistim daha detaylima da 2 hafta var
Bende daha erken hissedilir diye duymuştum hergun bekliyorum . Acaba bende baya kilo var karnında kocaman oldu hareket alanı fazla diyemi hissetmiyorum acaba bilmiyorum:) inşallah biran önce hissederiz. Valla hala hamil e olduğumu anlayamıyorum koşturmacadan hareketlerini duysak da anlasam hamile oldugumu

Benim çok kilom da yok ama bende hissedemiyorum baya kafama takılıyo inşallah iyilerdir yakında hissederiz :)

Bel fıtığı var ama hamileliğimde sıkıntı olmadı hiç. alabalık yağı kremi kullanmıştım. Masajla ağrılara iyi geliyordu. Hamilelikte yan etkisi olur mu bilmiyorum... Bir de b vitamini takviyelerini sorsanız doktorunuza, sinir uclarına iyi geliyor b12 vitamini takyesi. Apikoral, osende gibi...

b12 vitamin takviyesi benexol alıyordum aşırı mide bulantısı yağtı bıraktım. Şimsi regenesis max içiyorum ve baktımda b vitaminlerinin çoğu var.Fizyoterapiste gideceğim bakalım.Çnkü yatıp bekleyecek durumda değilim 15 gün oldu, bir nebzeolsun iyileşmedim

Selam arkadaşlar bebek arabası beşik vs. Araştırdınız mı? Ne zaman alınmalı bu zımbırtılar indirim oluyor mu hiç sizce?
Selam arkadaşlar bebek arabası beşik vs. Araştırdınız mı? Ne zaman alınmalı bu zımbırtılar indirim oluyor mu hiç sizce?
[/QUOTE]
Ben park yatak alacam ilk etapta katlanıp taşınıyor olması kızıma çok işe yaratmıştı. Şehirler arası yolculuklarda yanımızda götürmüştük kızım 3.5 yaşına kadar kullandı. Bebek arabası da piare carden kullanmıştım memnundum

Kacinci hafta oldu hala hareket hiç hissetmiyorum bu normal mi ya. Haftaya cuma detaylıca gidicem orda sorucam ama endişeleniyorum ister istemez
Kızımda 19. Haftada hissetmiştim hissetmemis olmak normal bence iyi düşünün endişe etmeyin 17-20. Haftalar arası hissedilmeye başlanıyor

Ya sorma çok afedersin tuvalete sahi oturamadım zorda kalmasam asla kullanmazdım zaten . Normalde de ilaç hiç içmem
Allah yardımcın olsun cnm bnde o zmn çok yazdım buraya çok zor bilirim ama mümkün olduğunca dinlen eşin yardımcı olsun bu konuda

Merhaba kızlar, 19 haftalık hamileyim özellikle sabah kalkınca bazen de gün içinde ayaklarımın üzerine basamıyorum. Böyle bir acı yok resmen. Aynı durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…