2021 Şubat Anneleri

Evett internetten bakıp karar verdiğüm modellerden gidince vazgeçtim bende kesinlikle denenmelii. Ben de öyle yapmayı düiünüyorum Şimdiden karar verip indirim yakalamayı çok pahalı şu an her şey çünkü.

Aaa şubatı mı beklemeliyiz büyük parçalar için o zaman? Ay şu pandemiden de bıktım hiç bir yere gidemiyoruz ya

Selam arkadaşlar bebek arabası beşik vs. Araştırdınız mı? Ne zaman alınmalı bu zımbırtılar indirim oluyor mu hiç sizce?
Ben park yatak alacam ilk etapta katlanıp taşınıyor olması kızıma çok işe yaratmıştı. Şehirler arası yolculuklarda yanımızda götürmüştük kızım 3.5 yaşına kadar kullandı. Bebek arabası da piare carden kullanmıştım memnundum
[/QUOTE]
Aa deneyimli birisi süper bu travel bebek arabaları 3 4 yaşına kadar kullanılıyor mu ya bence 1.5 yıl kullanıp herkes bastona geçiyo bir daha kullanmıyor gibi geldi bana. Kışın kullanmak istersek napıcaz ama o bastonlar çok yazlık gibi. Ayy ben hiç bir şey bilmiyorum ya

Aaa şubatı mı beklemeliyiz büyük parçalar için o zaman? Ay şu pandemiden de bıktım hiç bir yere gidemiyoruz ya
Şubatta hergün bir kaç ürüne yüzde 28 indirim yapılıyor. Acil olmayan süt sağma makinası vs kasımda güzel bir indirim olmazsa beklenebilir. Ya da bebek arabası örnek Bi katalog ekledim daha önceki şubattan...

Eklentiler

• Screenshot_20200914_174634_com.android.chrome.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 44
Kızımda 19. Haftada hissetmiştim hissetmemis olmak normal bence iyi düşünün endişe etmeyin 17-20. Haftalar arası hissedilmeye başlanıyor
Çarşamba günü 18 olucaz. 20ye kadar hissetmemen normal diye biliyorum. Kilon varsa etkilidir
şekerli birşeyler yiyip yatarak dinle kendini bence mutlaka birşeyler hissedersin gaz hareketi gibi kalp atışı gibi ya da seyirme gibi.
valla kızlar 20. Haftaya kadar normal diyosunuz:) ama ben 22 yim daha çok mu endişeleneyim bilemedim . Tatlı yiyorum sırt üstü uzanıyorum ama tık yok . 86 kıloyum karnım da bu hamilelikte daha çok cıktı. Yeri mi geniş hissetmiyorum bilmiyorum.
Aa deneyimli birisi süper bu travel bebek arabaları 3 4 yaşına kadar kullanılıyor mu ya bence 1.5 yıl kullanıp herkes bastona geçiyo bir daha kullanmıyor gibi geldi bana. Kışın kullanmak istersek napıcaz ama o bastonlar çok yazlık gibi. Ayy ben hiç bir şey bilmiyorum ya
[/QUOTE]
Bence ihtiyaca göre değişiyor. Benim için travel bir seçenek değildi büyük ve ağırlar. Bizim araba yok toplu taşıma kullanıyoruz bazen minübüsler de hemen kapatmanız falan gerekiyor evim de 3. Kat kapının girişinde bırakmam mümkün değil birde onu tasi . O yüzden hafif tam yatan baston seçtim ben dr. Tek hatam çift taraflı kullanılan bir baston secmemem

Merhaba arkadaşlar.Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 4 düşük sonrası haziranda tüp bebeğe başlamak için adeti beklerken hamile olduğumu öğrendimşuan 17.haftamdayim 2 haftadır kızım kasıkta duruyor doktorum dikkat et sadece dedi plesentasi yukarda ondan çok telaşlanma dedi ama sizede sorayim dedim aranızda böyle durum yasayan varmı

Merhaba hanımlar.Umarım herkes çok iyidir. Çok sayfa birikmiş. Uzun süredir yazamıyorum. Hem tatil, hem dönüşte çocukların hastalıkları, hem kendi şikayetlerimden dolayı. Tablo için beni etiketleyen arkadaşlarım olmuş. Layıkıyla ilgilenecek olursa devredilebiliyor ise devredebilirim :) ben İlgilenemiyorum maalesef

Bana doktor hiçbişi söylemedi yeriyle ilgili 16+6 da gittim en son. Bununla ilgili konuşmam mı lazım sizce
herkeste olan bir şey de değil canını sıkma durduk yere doktorların çoğu da diyor zaten. Su bitti, Bi de bunu dertlenme şimdi, sahi noldu şu su meselesi

[/QUOTE]
Chicco Lite way 3 baston, hem düz pozisyon yatıyor hem kışlık bacak örtüsü var hem de yağmurluğu.. Benim arkadaşım hiç travel kullanmadan onu kullandı... Ben de 4. Ay Urbanı satıp joie nin muadil bastonunu aldım. Bu pandemi kolay kolay bitmeyecek hiç acele etme bebek arabası konusunda indirim kovala

olmazzzzz kanama baslayinca ben senden.destek aldim moral verdin birakamazsin tablo falan

Kızlar bebek arabası doona araba koltuğuna dönüşen bebek arabası var çok övgü almış ve pratik bişeye benziyo bilgisi olan var mı. Bide bebek odası takımı alıyo musunuz sonra mı alacaksınız. O kadar çok sorum var ki chicco nun 3 lü kullanım ana kucağı var, kendi kendine sallanan Bi ana kucağı var herkes almış mamaro-4 mom. Tecrübeli arkadaslar bunların hangisi lazom hangisi para tuzağı??

herkeste olan bir şey de değil canını sıkma durduk yere doktorların çoğu da diyor zaten. Su bitti, Bi de bunu dertlenme şimdi, sahi noldu şu su meselesi
Su yerinde duruyormuş ya boşuna panik yapmışım. Panik olcam diye bişi okumanaya çalışıyorum sonra güncel olayları kaçırıyorum

Chicco Lite way 3 baston, hem düz pozisyon yatıyor hem kışlık bacak örtüsü var hem de yağmurluğu.. Benim arkadaşım hiç travel kullanmadan onu kullandı... Ben de 4. Ay Urbanı satıp joie nin muadil bastonunu aldım. Bu pandemi kolay kolay bitmeyecek hiç acele etme bebek arabası konusunda indirim kovala
[/QUOTE]
Bende baktım şimdi ve karar verdim Chicco Lite way 3 alacağım

Su yerinde duruyormuş ya boşuna panik yapmışım. Panik olcam diye bişi okumanaya çalışıyorum sonra güncel olayları kaçırıyorum
Aynen Türk milleti olarak "o bende de var sendromu" muz var aman dikkat şu sırt üstü yatma konusunda da Alper Kapan Mumcuyu dinle olabildiğince soluna yat, kalbin altta kalsın kan pompalamak için. Ama bu bilhassa gelişim geriliği olan bebeklerde anneye Dr tavsiyesi oluyor, ki Peygamber Efendimizin(sav) de sünnetidir. Gece uyandın sırt üstüsün yalandan dertlenme, zaten Bi kaç aya sık uyanmaya başlıcaz... Zombilerr

Bi uyuyorum valla en az 10 saat uyku deposu yapıyorum çocuk doğana kadar. İşten de ayrılmıştım hamilelik öncesi tamamen hazırım zombiliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…