Evett internetten bakıp karar verdiğüm modellerden gidince vazgeçtim bende kesinlikle denenmelii. Ben de öyle yapmayı düiünüyorum Şimdiden karar verip indirim yakalamayı çok pahalı şu an her şey çünkü.Benim kuzenim sepet beşik verecek onun dışında park yatak almaya karar verdim yazın yazlığa da götürmesi kolay olur diye. Bebek arabası internetten baktım ama görüp deneyip almak laızm bence. Katlanması, ağırlığı falan anlamak için o yüzden o kaldı. Bence modeli belirledikten sonra internetten takip edilebilir
Aaa şubatı mı beklemeliyiz büyük parçalar için o zaman? Ay şu pandemiden de bıktım hiç bir yere gidemiyoruz yaKasımda efsane günlerde Bayaa güzel indirimler oluyor..cihocco Lite way3 1000tl iken 750ye düşmüştü takip ettiğim Bi süreçte. Ebebek jokerde ara ara güzel indirimler olur ama ay boyunca indirim şubat ayında oluyor.
Ben park yatak alacam ilk etapta katlanıp taşınıyor olması kızıma çok işe yaratmıştı. Şehirler arası yolculuklarda yanımızda götürmüştük kızım 3.5 yaşına kadar kullandı. Bebek arabası da piare carden kullanmıştım memnundumSelam arkadaşlar bebek arabası beşik vs. Araştırdınız mı? Ne zaman alınmalı bu zımbırtılar indirim oluyor mu hiç sizce?
Çok teşekkür ederim gereksiz telaşlar yaptığım için çok fazla okuyup arastırmıyorum ben ama bundan sonra arastırayım bazı şeyleri kaçırmışımİsterseniz nette bakın sol tarafa yatmak önerilir. Sırt üstü iyi bir tercih değildir.
Ben de muhtemelen chıcco duo kwik alacagımKizlar gunaydin ben bebek arabasına karar verdim paylaşayım sizle Chicco Trio Sprint Travel Sistem Bebek Arabası / Sandshell
İnceledim siz atınca ben de beğendim ama bazı yorumlarda araba koltuğunu beğenmemişlrr kararsız kaldımKizlar gunaydin ben bebek arabasına karar verdim paylaşayım sizle Chicco Trio Sprint Travel Sistem Bebek Arabası / Sandshell
Şubatta hergün bir kaç ürüne yüzde 28 indirim yapılıyor. Acil olmayan süt sağma makinası vs kasımda güzel bir indirim olmazsa beklenebilir. Ya da bebek arabası örnek Bi katalog ekledim daha önceki şubattan...Aaa şubatı mı beklemeliyiz büyük parçalar için o zaman? Ay şu pandemiden de bıktım hiç bir yere gidemiyoruz ya
Kızımda 19. Haftada hissetmiştim hissetmemis olmak normal bence iyi düşünün endişe etmeyin 17-20. Haftalar arası hissedilmeye başlanıyor
Çarşamba günü 18 olucaz. 20ye kadar hissetmemen normal diye biliyorum. Kilon varsa etkilidir
valla kızlar 20. Haftaya kadar normal diyosunuz:) ama ben 22 yim daha çok mu endişeleneyim bilemedim . Tatlı yiyorum sırt üstü uzanıyorum ama tık yok . 86 kıloyum karnım da bu hamilelikte daha çok cıktı. Yeri mi geniş hissetmiyorum bilmiyorum.şekerli birşeyler yiyip yatarak dinle kendini bence mutlaka birşeyler hissedersin gaz hareketi gibi kalp atışı gibi ya da seyirme gibi.
Aa deneyimli birisi süperBen park yatak alacam ilk etapta katlanıp taşınıyor olması kızıma çok işe yaratmıştı. Şehirler arası yolculuklarda yanımızda götürmüştük kızım 3.5 yaşına kadar kullandı. Bebek arabası da piare carden kullanmıştım memnundum
herkeste olan bir şey de değil canını sıkma durduk yere doktorların çoğu da diyor zaten. Su bitti, Bi de bunu dertlenme şimdi, sahi noldu şu su meselesiBana doktor hiçbişi söylemedi yeriyle ilgili 16+6 da gittim en son. Bununla ilgili konuşmam mı lazım sizce
Aa deneyimli birisi süperBen park yatak alacam ilk etapta katlanıp taşınıyor olması kızıma çok işe yaratmıştı. Şehirler arası yolculuklarda yanımızda götürmüştük kızım 3.5 yaşına kadar kullandı. Bebek arabası da piare carden kullanmıştım memnundum
Gebeligin ozellikle 20. Haftasindan sonra bazi yerlerde 25. Hafta da yaziyo, bebek icin zararli. Damarlarin sikismasindan kaynakli Yeterince oksijen gitmiyormus. Bilginiz olsun.Ben hep sırt üstü yatıyorum hamilelikte zararlı mı
olmazzzzz kanama baslayinca ben senden.destek aldim moral verdin birakamazsin tablo falanMerhaba hanımlar.Umarım herkes çok iyidir. Çok sayfa birikmiş. Uzun süredir yazamıyorum. Hem tatil, hem dönüşte çocukların hastalıkları, hem kendi şikayetlerimden dolayı. Tablo için beni etiketleyen arkadaşlarım olmuş. Layıkıyla ilgilenecek olursa devredilebiliyor ise devredebilirim :) ben İlgilenemiyorum maalesef
Gebeligin ozellikle 20. Haftasindan sonra bazi yerlerde 25. Hafta da yaziyo, bebek icin zararli. Damarlarin sikismasindan kaynakli Yeterince oksijen gitmiyormus. Bilginiz olsun.
Su yerinde duruyormuş ya boşuna panik yapmışım. Panik olcam diye bişi okumanaya çalışıyorum sonra güncel olayları kaçırıyorumherkeste olan bir şey de değil canını sıkma durduk yere doktorların çoğu da diyor zaten. Su bitti, Bi de bunu dertlenme şimdi, sahi noldu şu su meselesi
Chicco Lite way 3 baston, hem düz pozisyon yatıyor hem kışlık bacak örtüsü var hem de yağmurluğu.. Benim arkadaşım hiç travel kullanmadan onu kullandı... Ben de 4. Ay Urbanı satıp joie nin muadil bastonunu aldım. Bu pandemi kolay kolay bitmeyecek hiç acele etme bebek arabası konusunda indirim kovalaAa deneyimli birisi süperbu travel bebek arabaları 3 4 yaşına kadar kullanılıyor mu ya bence 1.5 yıl kullanıp herkes bastona geçiyo bir daha kullanmıyor gibi geldi bana. Kışın kullanmak istersek napıcaz ama o bastonlar çok yazlık gibi. Ayy ben hiç bir şey bilmiyorum ya
Aynen Türk milleti olarak "o bende de var sendromu" muz varSu yerinde duruyormuş ya boşuna panik yapmışım. Panik olcam diye bişi okumanaya çalışıyorum sonra güncel olayları kaçırıyorum
Bi uyuyorum valla en az 10 saatAynen Türk milleti olarak "o bende de var sendromu" muz varaman dikkat şu sırt üstü yatma konusunda da Alper Kapan Mumcuyu dinle olabildiğince soluna yat, kalbin altta kalsın kan pompalamak için. Ama bu bilhassa gelişim geriliği olan bebeklerde anneye Dr tavsiyesi oluyor, ki Peygamber Efendimizin(sav) de sünnetidir. Gece uyandın sırt üstüsün yalandan dertlenme, zaten Bi kaç aya sık uyanmaya başlıcaz... Zombilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?