2021 Şubat Anneleri

Bnde çok üzüldüm ya yeni konusmustuk bizde İnşallah bir an önce atlatir bu durumu..bazı şeyler bizim elimizde değil ne yazık ki Allah yardımcısı olsun

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Allah sabır versin

çok üzüldüm canım toparlanırsın inşallah yakın zamanda allahın taktiri işte ama bu daha önce farkedilmedi mi ikili falan yaptırmışmıydınız? tekrardan geçmiş olsun.

Bnde çok üzüldüm ya yeni konusmustuk bizde İnşallah bir an önce atlatir bu durumu..bazı şeyler bizim elimizde değil ne yazık ki Allah yardımcısı olsun
ense ölçümü çok önemli kızlar ense kalınsa muhakkak birşey çıkıyor işte rabbim tekrarını yaşatmasın.

kızlar ferro sanol kullanmaya başladım gece yatmadan önce içtim ve sabaha kadar kustum. hala midem rahatlamadı. bunu yaşayan var mı? demir için ne kullaniyorsunuz
Ben de gyno ferro sanol kullanıyorum sabah ac karnına içiyorum 2saat çay yok üstüne çok şükür sıkıntı olmuyor. Gece süreç uzuyor belki ondan olabilir.

burcusami çok üzüldüm bende bir düşük yapmıştım 6.haftada kalp atımı durmuştu araştırma yapmamışlardı ilk gebelik olduğu için normal karşılanmıştı. Sonrasında nifty testi araştırıp kendim yaptırdım ikili vs gerek kalmıyor keşke biraz uygun olsada ücret herkese her koşulda yapılabilse..ama süreç çok zor sağlıkla gelsin inşallah bebeğin en kısa zamanda en hayırlı zamanda..

Arkadaşlar aranızda istanbul avrasya hastanesi atilla okura muayeneye giden var mı belki denk gelir diye yazdım detaylı ultrasonu kendi yapıyormuş perinatoloji yapsa daha uygun gibi ama kendisi yapmazsa da ne düşünür nasıl bir iletişim olur bilemiyorum şu doktora soru soramama korkusu ne menem bişeydir

Kızlar tek tek alıntı yapamıyorum k bakmayin. 12.haftada herşey normaldi 14 de odem oluşmuştu ensesinde bu bi hastalık belirtisi olabilir demişti doktorum. Dun gittigimizde 15.haftada kalmis kızım ödemi de 2 ye düşmüştü ama kalbi su toplamış tamam en bitmiş suyu malesef baska doktorlara da gittik çaresi yok alınıcak sana zararı olur dediler. Hic farketmedim malesef belirti falan ama basindan beri hep sıkıntılar vardi kesesi küçüktu bu yüzden suyu az demişti doktorum ama hep buyucek cogalicak diye moral vermişti ama olmadi bu kadarmış ömrü.
2li test yaptirmamistim o yuzden kromozom anormalligibi bilmiyodum bilsem de aldirmazdim zate. Suan tek duam ins duzensiz olan kalp atışları durur ben durdurmak zorunda kalmam..

Allah sabır versin, yardımcınız olsun. Çok zor bir durum. İnşallah acısını en kısa zamanda unutursunuz

Rabbim acınızı dındırsın insallah en kısa surede tekrar saglıkla nasip etsin bebegin sana ahirette cennet kapısı acsın insallah

Allah’ım sabır versin. İnşallah tez zamanda bu durumdan çıkarsın ferahlığa erersin.

Ya kuzum benim çok üzüldüm rabbim sana en sağlıklısından en kısa zamanda hayırlı bi evlat versin. Suyun azalırken senden akıntı gelmişmiydi ve kaçıncı haftadaydın

kızlar ferro sanol kullanmaya başladım gece yatmadan önce içtim ve sabaha kadar kustum. hala midem rahatlamadı. bunu yaşayan var mı? demir için ne kullaniyorsunuz
bende gyne ferro sanol kullanıyorum normalde sabah aç karnına içip 5 dk sonra yemek yiyorum eğer yemek yemek için bekleyip sonra yersem benimde mideme ağır gelip kusturuyor.Bu sabah ilaç içtikten yarım saat sonra yemek yedim bende hep kustum hala da toparlayamadım.

Kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu için üromisin şaşe kullanan oldu mu?

Allah sabır versin Rabbim cennetinde şefaatçi eylesin inşallah tez zamanda sağlıklı bebeğin olur üzülmemek elde değil

Canım Allah sabır versin Vardır muhakkak bir hayır, Allah güç versin inşallah

Canım benim çok üzüldüm Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm bundan sonra herşey gönlünce olur inşallah

aslında ben de sizin yaptığınız gibi denemeyi düşündüm ama beş dk sonra yemek yiyince ilacın etkisi çok azalıyormuş denildi. ama çok ağır bir ilaç beni mahvetti. doktor da değiştirdi hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…