Bende dün hissetttim çok şükürBende öyle hissetmiyorum canım ve endişeleniyorum bide 2.gebelik de daha erken hissedilir diyorlardı oğlumda bu haftalarda hissetmistim daha detaylima da 2 hafta var
Ya biz nerdeyse ultrasyon cihazı alacağız. Bende eşimde taktik bunaralar. Ama stetoskopta bizim için güzel bir başlangıç olabilir.Arkadaşlar esim kalp atışlarını dinlemek icin stetoskop aldi. 2 defa denk geldik kalp atımınasu sesleri falanda duyuluyor büyüdükçe daha iyi duyacagiz sanırım
Ufak tefek biseyler hissediyorum ama tam anlam veremiyorum şimdi hareketleri de çok hafif olduğu için gaz hareketleriyle baya karışıyo :)Bende dün hissetttim çok şükürilk gebeliğim. Aslında hissediyordum ama sanki bağırsak hareketleri,gaz gibi ya bu bebeğim değil diyordum. Ama dün emin oldum. Sizde hissediyorsunuzdur.. elinizi koymuştum eşimi çağırdım o da hissetti
istanbuldayım.Hangi ildesiniz acaba
evet sezeryan oldum ben hiç sıkıntı yaşamadım 10.gün yere çok fazla eğilmeden herşeyimi yapabiliyordum ağrım sancım olmadı çok şükür.Yaaa gerçekten miii ☺ Doğumu sezaryen mi yaptın ben de çok memnunum ama doğumu nasıl olur merak ediyorum ☺
Hangi hastaneye gidiyorsunuz ayrıntılı ultrason için nerene randevu aldınızistanbuldayım.
Benim hamileligin başından beri nerdeyse oluyor cogunlukla üç gün açıyorsa bı gün acımıyor ara ara bacaklarımda ağrıyorMerhaba kızlar, 19 haftalık hamileyim özellikle sabah kalkınca bazen de gün içinde ayaklarımın üzerine basamıyorum. Böyle bir acı yok resmen. Aynı durumu yaşayan var mı
Ayyy çok şükür inşallah darısı başımaevet sezeryan oldum ben hiç sıkıntı yaşamadım 10.gün yere çok fazla eğilmeden herşeyimi yapabiliyordum ağrım sancım olmadı çok şükür.
central hospital perinatolog mustafa kır hocadan aldım canım ikiliyi de o yapmıştı.Hangi hastaneye gidiyorsunuz ayrıntılı ultrason için nerene randevu aldınız
çok geçmiş olsunGunaydin kizlar, gece esim yorganla yatmisti sabaha karsi birde baktim battaniyede almis ve atesler icinde adam, islak havlu falan yaptim, ustune pike verdim, yatiyor cok korkuyorum nolur dua edin bize
Dun hicbiseysi yoktu, aniden ateslenmesi cok tedirgin etti beni
şekerli birşeyler yiyip yatarak dinle kendini bence mutlaka birşeyler hissedersin gaz hareketi gibi kalp atışı gibi ya da seyirme gibi.Bende daha erken hissedilir diye duymuştum hergun bekliyorum . Acaba bende baya kilo var karnında kocaman oldu hareket alanı fazla diyemi hissetmiyorum acaba bilmiyorum:) inşallah biran önce hissederiz. Valla hala hamil e olduğumu anlayamıyorum koşturmacadan hareketlerini duysak da anlasam hamile oldugumu
Aa ocaktan şubata çok aralık var değişik geldi. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah zamanı mühim değil tabi. Detaylı ultrason yaptırdınız mı?Merhabalar, benim tahmini doğum tarihim 5 ocak. Ama dokorum büyük ihtimalle şubat da olabilir dedi. Umarım hepimiz aynı zamanlarda meleklerimizi kucağımıza alırız
Bana doktor hiçbişi söylemedi yeriyle ilgili 16+6 da gittim en son. Bununla ilgili konuşmam mı lazım sizceBen 13. Haftada öğrendim iyi ki de söyledi ama burda 27de 30 da plasenta totalis olduğunu öğrenenleri Bile okudum. Alper kağan mumcu iyi bir Dr, videosu da var bununla alakalı. Kimi doktor ilişki yasaklar kimi Yasaklamaz diyor. Kimi söyler kimi Söylemez.. kese yukarı çıktığından ve plasenta da yukarı ilerleyebildiğinden söylemeyen panik yaptırmayan doktorlar da var. Kesin bunun varlığından bahsetmek için 24. Hafta deniyor... Bana da doktorum 24e kadar yukarı çıkma ihtimali yüksek, ilişkiye girme ayakları uzat yat, kızını kucağına alma kanaman olursa hemen gel dedi... Tercih meselesi
Ben hep sırt üstü yatıyorum hamilelikte zararlı mıBebeği büyüdü sırt üstü yatması iyi değil.
İsterseniz nette bakın sol tarafa yatmak önerilir. Sırt üstü iyi bir tercih değildir.Ben hep sırt üstü yatıyorum hamilelikte zararlı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?