2021 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlar, gece esim yorganla yatmisti sabaha karsi birde baktim battaniyede almis ve atesler icinde adam, islak havlu falan yaptim, ustune pike verdim, yatiyor cok korkuyorum nolur dua edin bize
Dun hicbiseysi yoktu, aniden ateslenmesi cok tedirgin etti beni

Bende öyle hissetmiyorum canım ve endişeleniyorum bide 2.gebelik de daha erken hissedilir diyorlardı oğlumda bu haftalarda hissetmistim daha detaylima da 2 hafta var
Bende dün hissetttim çok şükür ilk gebeliğim. Aslında hissediyordum ama sanki bağırsak hareketleri,gaz gibi ya bu bebeğim değil diyordum. Ama dün emin oldum. Sizde hissediyorsunuzdur.. elinizi koymuştum eşimi çağırdım o da hissetti

Arkadaşlar esim kalp atışlarını dinlemek icin stetoskop aldi. 2 defa denk geldik kalp atımına su sesleri falanda duyuluyor büyüdükçe daha iyi duyacagiz sanırım
Ya biz nerdeyse ultrasyon cihazı alacağız. Bende eşimde taktik bunaralar. Ama stetoskopta bizim için güzel bir başlangıç olabilir.
Bazen keşke karnınız şeffaf olsa da görsel diyorum

Ufak tefek biseyler hissediyorum ama tam anlam veremiyorum şimdi hareketleri de çok hafif olduğu için gaz hareketleriyle baya karışıyo :)

Yaaa gerçekten miii ☺ Doğumu sezaryen mi yaptın ben de çok memnunum ama doğumu nasıl olur merak ediyorum ☺
evet sezeryan oldum ben hiç sıkıntı yaşamadım 10.gün yere çok fazla eğilmeden herşeyimi yapabiliyordum ağrım sancım olmadı çok şükür.

Ben 10 gündür arada seyirme kalp atması gibi hissediyorum yatar pozisyondayken daha çok hissediyorum gün içinde çok olmuyor ama yemeklerden sonra daha fazla oluyor sanırım ikinci hamileliğim benim de 20.haftadan sonra daha net hissedilir diye biliyorum.

Ben de göbek deliğime yakın pıt pıt kalp atması gibi bişey hissettim ama bebek daha aşağıda sanırım bilmiyorum ilk gebelik benimki. Ama hissetmek istiyorum artık

Merhaba kızlar, 19 haftalık hamileyim özellikle sabah kalkınca bazen de gün içinde ayaklarımın üzerine basamıyorum. Böyle bir acı yok resmen. Aynı durumu yaşayan var mı
Benim hamileligin başından beri nerdeyse oluyor cogunlukla üç gün açıyorsa bı gün acımıyor ara ara bacaklarımda ağrıyor

çok geçmiş olsun

şekerli birşeyler yiyip yatarak dinle kendini bence mutlaka birşeyler hissedersin gaz hareketi gibi kalp atışı gibi ya da seyirme gibi.

Merhabalar, benim tahmini doğum tarihim 5 ocak. Ama dokorum büyük ihtimalle şubat da olabilir dedi. Umarım hepimiz aynı zamanlarda meleklerimizi kucağımıza alırız
Aa ocaktan şubata çok aralık var değişik geldi. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah zamanı mühim değil tabi. Detaylı ultrason yaptırdınız mı?

Bana doktor hiçbişi söylemedi yeriyle ilgili 16+6 da gittim en son. Bununla ilgili konuşmam mı lazım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…