2021 Şubat Anneleri

Bende baktım şimdi ve karar verdim Chicco Lite way 3 alacağım
[/QUOTE]
Chicco duoya da bak O da kullanışlı. Gibi...

Bi uyuyorum valla en az 10 saat uyku deposu yapıyorum çocuk doğana kadar. İşten de ayrılmıştım hamilelik öncesi tamamen hazırım zombiliğe
Ne güzel deliksiz uykuya 3 yıldır hasretim bebeyi memeden kesince uyurum yaa diyordum ama öyle olmuyormuş nostop da devam edicez bu duruma. Bi 3 yıl sonraya kısmet Rabbim ömür verirse inşallah, uyurum bende 10 saat

Ne güzel deliksiz uykuya 3 yıldır hasretim bebeyi memeden kesince uyurum yaa diyordum ama öyle olmuyormuş nostop da devam edicez bu duruma. Bi 3 yıl sonraya kısmet Rabbim ömür verirse inşallah, uyurum bende 10 saat
Senin 3 yılın kalmış 2. Yapmaya kalkarsam benim 6 senem var deliksiz uykulara

Kızlar bugün kızımın suyunun bittiğini öğrendim kalp atışları da düzensiz l. Doktorum kurtaj olmam gerektiğini söyledi. Kromozom anormalligi var doğsa da engelli olur dedi canım cok yanıyo.. Ins siz sağlıkla kavuşursunuz meleklerinize..

Kizlar gunaydin ben bebek arabasına karar verdim paylaşayım sizle Chicco Trio Sprint Travel Sistem Bebek Arabası / Sandshell
Canım aldınız mı bilmiyorum ama sen modeli paylaşımcı merak edip baktım önü çift tekerlekli sürüşü çok zor oluyor tekli olunca acayip fark ediyor

Aa deneyimli birisi süper bu travel bebek arabaları 3 4 yaşına kadar kullanılıyor mu ya bence 1.5 yıl kullanıp herkes bastona geçiyo bir daha kullanmıyor gibi geldi bana. Kışın kullanmak istersek napıcaz ama o bastonlar çok yazlık gibi. Ayy ben hiç bir şey bilmiyorum ya
[/QUOTE]
Oğlumdan kalma casual quantum var süper memnunum ama puset kullanımı bittikkeh sonra satıp chicco liteway almayı düşünüyorum

Cok gecmis olsun sikayetiniz var miydi nasil cikti ortaya

Rabbim sabır versin, hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

Aaa cok gecmis olsun arkadasim yaa üzüldüm Allah yardimcin olsun..Bi belirti falan olmadı mi suyu bitmiş diyosun akıntı vs oldu mu şu mu tüketmedin

Neden canim aniden mi olmuş ikili test yaptırmış miydin

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm tek doktorla kalmasanız başka doktora da gitseniz inşallah hayırlı haberler alırsınız Rabbim yardımcınız olsun

Canım çok üzüldüm, Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Allah yardımcınız olsun

Neden canim aniden mi olmuş ikili test yaptırmış miydin
İkili testi normaldi ama 14. HAFTADA ense ölçmüş doktoru yüksek çıkmış, ödem oluşmuş demiş Dru. Bir enfeksiyon geçirdiysen ondan olmuş olabilir demiştiya çok üzüldüm daha iki gün önce konuşmuştuk bu mevzuyu.

Cok üzüldüm cok gecmiş olsun. Allah yardımcın olsun canım

Aa deneyimli birisi süper bu travel bebek arabaları 3 4 yaşına kadar kullanılıyor mu ya bence 1.5 yıl kullanıp herkes bastona geçiyo bir daha kullanmıyor gibi geldi bana. Kışın kullanmak istersek napıcaz ama o bastonlar çok yazlık gibi. Ayy ben hiç bir şey bilmiyorum ya
[/QUOTE]
3-4 yaşı bastonda dahi kullanmadım o yaşlarında araba kullanmadım ama evet bastona geçiş yaptık 2-2.5yaslardaydi onu da sonlandırdık

[/QUOTE]
3-4 yaşı bastonda dahi kullanmadım o yaşlarında araba kullanmadım ama evet bastona geçiş yaptık 2-2.5yaslardaydi onu da sonlandırdık Yaşını doldurun a kızımın odasını almıştık bir de klasik anakucagi almıştım sallama taraftarı değilim çünkü kızımı ayağımda dahil hiç sallayarak uyutmadim

kızlar ferro sanol kullanmaya başladım gece yatmadan önce içtim ve sabaha kadar kustum. hala midem rahatlamadı. bunu yaşayan var mı? demir için ne kullaniyorsunuz

Canım çok geçmiş olsun inşallah diğer alemde yavrun seni karşılayıp şefaatcin olucaktir. Rabbim sabrını versin inşallah yakın zamanda sağlıkla kucağına yavrunu verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…