almadm cnm yok zaten şmdi almam sadece bakıyormCanım aldınız mı bilmiyorum ama sen modeli paylaşımcı merak edip baktım önü çift tekerlekli sürüşü çok zor oluyor tekli olunca acayip fark ediyor
Bana doktor yarım saat sonra ye dedi.aslında ben de sizin yaptığınız gibi denemeyi düşündüm ama beş dk sonra yemek yiyince ilacın etkisi çok azalıyormuş denildi. ama çok ağır bir ilaç beni mahvetti. doktor da değiştirdi hemen.
Canimmm olmaz mı? Her şerde vardır bir hayır hep bunu düşün olur mu?Kızlar malesef su bitmesini falan hic anlamadım gelmedi suyum belirtisiz oldu hersey.. Cok sağolun dualarınız için kötüyüm şimdi canım cok yanıyo ama kızım cennette şefaatçi olucak inş bana inanıyorum.. Doktorumla konuştum yarın olucak kürtajım.
Valla ben baya hissediyorum kipir kipir resmen karnimin icinde. Esimde hissetti napiyor bu dönüyor mu karninda dediUfak tefek biseyler hissediyorum ama tam anlam veremiyorum şimdi hareketleri de çok hafif olduğu için gaz hareketleriyle baya karışıyo :)
çok geçmiş olsun canım.Allah ım sağlıklı gebelik tekrar nasip eder inşallahKızlar bugün kızımın suyunun bittiğini öğrendim kalp atışları da düzensiz l. Doktorum kurtaj olmam gerektiğini söyledi. Kromozom anormalligi var doğsa da engelli olur dedi canım cok yanıyo.. Ins siz sağlıkla kavuşursunuz meleklerinize..
Ben kullandım ama enfeksiyon gene tekrarladı 1 gün ise yaradı sadeceKızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu için üromisin şaşe kullanan oldu mu?
Rabbim gönlüne ferahlık ve sabır versinKızlar malesef su bitmesini falan hic anlamadım gelmedi suyum belirtisiz oldu hersey.. Cok sağolun dualarınız için kötüyüm şimdi canım cok yanıyo ama kızım cennette şefaatçi olucak inş bana inanıyorum.. Doktorumla konuştum yarın olucak kürtajım.
Canım ev sirkesi varsa onunla silebilirsin iyi geliyor.Ben kullandım ama enfeksiyon gene tekrarladı 1 gün ise yaradı sadece
Dimi dün döndü bende anladımValla ben baya hissediyorum kipir kipir resmen karnimin icinde. Esimde hissetti napiyor bu dönüyor mu karninda dedi
Erkek canim senin?Dimi dün döndü bende anladımcinsiyeti ne?
%80 erkek demişti 13. Haftada ... Kızım böyle değildi çok sakindi resmen bu bebeğimin dün takla attığını hissettimErkek canim senin?
Kuzum ev sirkesi yok bol su içiyorum hep dikkat ediyorum ama kronik artık benim ki gene fitil kullanmam gerekecek 2 hafta sonra randevum varCanım ev sirkesi varsa onunla silebilirsin iyi geliyor.
Gerçekten benimde kizim cok sakindi bide gunduz daha cok hareket ederdi. Kizim dogdu gece guzel uyudu. Bunda korkuyorum valla sipa geceleri basliyor hareketlere sanirim dogunca uyutmayacak%80 erkek demişti 13. Haftada ... Kızım böyle değildi çok sakindi resmen bu bebeğimin dün takla attığını hissettim
Bir arkadaşımda da tekrar eden bir durumdu sirkeyle hep siliyordu baya iyi gelmişti. Allah şifa versinKuzum ev sirkesi yok bol su içiyorum hep dikkat ediyorum ama kronik artık benim ki gene fitil kullanmam gerekecek 2 hafta sonra randevum var
Kesinlikle ya bende öyle düşünüyorumGerçekten benimde kizim cok sakindi bide gunduz daha cok hareket ederdi. Kizim dogdu gece guzel uyudu. Bunda korkuyorum valla sipa geceleri basliyor hareketlere sanirim dogunca uyutmayacak
Ev sirkesi satın alicaz aldigimiz zaman kullaniyim en güzeli burada üzüm hasatı yeni yapıldı sirke işlemine gecmediler ondan bulamadım :)Bir arkadaşımda da tekrar eden bir durumdu sirkeyle hep siliyordu baya iyi gelmişti. Allah şifa versin
Farkinda degilim canim bilmem kiKesinlikle ya bende öyle düşünüyorumpeki arada sendede karnında kabarma gibi his oluyor mu?
Herhangi bir yan etkiniz oldu mu peki sabahtan beri tuvaletten çıkamıyorum ve istifrarda ettim.Ben kullandım ama enfeksiyon gene tekrarladı 1 gün ise yaradı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?