2021 Şubat Anneleri

Kızlar malesef su bitmesini falan hic anlamadım gelmedi suyum belirtisiz oldu hersey.. Cok sağolun dualarınız için kötüyüm şimdi canım cok yanıyo ama kızım cennette şefaatçi olucak inş bana inanıyorum.. Doktorumla konuştum yarın olucak kürtajım.

aslında ben de sizin yaptığınız gibi denemeyi düşündüm ama beş dk sonra yemek yiyince ilacın etkisi çok azalıyormuş denildi. ama çok ağır bir ilaç beni mahvetti. doktor da değiştirdi hemen.
Bana doktor yarım saat sonra ye dedi.

Canimmm olmaz mı? Her şerde vardır bir hayır hep bunu düşün olur mu?
Olabilir ki siz, bir şeyden hoşlanmazsınız; oysa ki o sizin için bir hayırdır. Yine olabilir ki, siz bir şeyi seversiniz, oysaki o sizin için bir kötülüktür. Allah bilir, siz bilmezsiniz. Bakara

Ufak tefek biseyler hissediyorum ama tam anlam veremiyorum şimdi hareketleri de çok hafif olduğu için gaz hareketleriyle baya karışıyo :)
Valla ben baya hissediyorum kipir kipir resmen karnimin icinde. Esimde hissetti napiyor bu dönüyor mu karninda dedi

çok geçmiş olsun canım.Allah ım sağlıklı gebelik tekrar nasip eder inşallah

Rabbim gönlüne ferahlık ve sabır versin
Evlat acısı en zor imtihanlardan biri inşallah bunu sabirla güzel bir şekilde atlatirsiniz .

%80 erkek demişti 13. Haftada ... Kızım böyle değildi çok sakindi resmen bu bebeğimin dün takla attığını hissettim
Gerçekten benimde kizim cok sakindi bide gunduz daha cok hareket ederdi. Kizim dogdu gece guzel uyudu. Bunda korkuyorum valla sipa geceleri basliyor hareketlere sanirim dogunca uyutmayacak

Kuzum ev sirkesi yok bol su içiyorum hep dikkat ediyorum ama kronik artık benim ki gene fitil kullanmam gerekecek 2 hafta sonra randevum var
Bir arkadaşımda da tekrar eden bir durumdu sirkeyle hep siliyordu baya iyi gelmişti. Allah şifa versin

Gerçekten benimde kizim cok sakindi bide gunduz daha cok hareket ederdi. Kizim dogdu gece guzel uyudu. Bunda korkuyorum valla sipa geceleri basliyor hareketlere sanirim dogunca uyutmayacak
Kesinlikle ya bende öyle düşünüyorum peki arada sendede karnında kabarma gibi his oluyor mu?

Bir arkadaşımda da tekrar eden bir durumdu sirkeyle hep siliyordu baya iyi gelmişti. Allah şifa versin
Ev sirkesi satın alicaz aldigimiz zaman kullaniyim en güzeli burada üzüm hasatı yeni yapıldı sirke işlemine gecmediler ondan bulamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…