Allah'ım yardımcın olsun,sabır versin canım. Kolay değil ama bebek içinde hayırlısı buymuş. Kaderi böyle yazılmış demek ki. Allah'ım sana sağlık bir çocuk nasip etsin istediğin zamandaKızlar bugün kızımın suyunun bittiğini öğrendim kalp atışları da düzensiz l. Doktorum kurtaj olmam gerektiğini söyledi. Kromozom anormalligi var doğsa da engelli olur dedi canım cok yanıyo.. Ins siz sağlıkla kavuşursunuz meleklerinize..
Artık yapıcak bişey yok öbür türlü beni mahvetti bide işyerindeyim zor dayandım.aslında ben de sizin yaptığınız gibi denemeyi düşündüm ama beş dk sonra yemek yiyince ilacın etkisi çok azalıyormuş denildi. ama çok ağır bir ilaç beni mahvetti. doktor da değiştirdi hemen.
Bende dün itibariyle hissettim baya baya vurduValla ben baya hissediyorum kipir kipir resmen karnimin icinde. Esimde hissetti napiyor bu dönüyor mu karninda dedi
Yok canım olmadı ben gece aç karın içtim ve uyudumHerhangi bir yan etkiniz oldu mu peki sabahtan beri tuvaletten çıkamıyorum ve istifrarda ettim.
Bana doktor aynı ilacı tok karnına al dedi tok içiyorum. Hatta eczacı aç der sen tok iç dedi. Öyle yapıyorum herhangi bir kusma olmadıBana doktor yarım saat sonra ye dedi.
Yarın kontrolüm var kızlar 1 aydan fazladır gitmiyorum. Cinsiyet ögrenicez heyecanla bekliyoruz. İnsallah saglıklıdır bebegim
Ben hamile değilken kullanmıştım.Kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu için üromisin şaşe kullanan oldu mu?
Ne yalan söyleyeyim bende öyle korktum bu sefer arası uzun sürdü Allah a sükğr bir sorun yokmus suan tam 4 aylık.elini yüzünde yumruk yapmıstı Dr bebeginizim ayakları kocaman dediİnşallah cnm. Hepsi sağlıkla doğsun
Ya ben hep 3 haftaya bir gidiyordum. Şimdi doktor değiştirdim ve 5 hafta sonraya randevu verdim. Gerçekten çok endişeleniyorum böyle olunca. Ya bi şry olduysa geç kalınmaz mı , erken farkedilse müdahale edilmez mi diye yiyiorum. Aralarda da başka hastane başka doktora mı gitsem diyorumhele ki böyle burcusami'ninki gibi üzücü şeyler duyunca iyice korkuyorum
Ben hamile değilken kullanmıştım.
Benim kızımın kalındı bir şeyi yok. Oğlumun da kalın, rica ediyorum böyle şeyler yazmayın benim gibiler için... Kızımda çok üzüldüm bu defa kafya takmıcam dedim ama böyle şeyler okunca demoralize oluyorum istemsiz..ense ölçümü çok önemli kızlar ense kalınsa muhakkak birşey çıkıyor işte rabbim tekrarını yaşatmasın.
Monurol ürocare kullandım muadilleri.. ikisi de diyare yaptı wcdeydim iki gün boyunca... Kusma yapmadı ya da o dönem kustugumdan ona yormadım...Herhangi bir yan etkiniz oldu mu peki sabahtan beri tuvaletten çıkamıyorum ve istifrarda ettim.
Amin kuzum Allaha emanet ol, her şey imtihan şefaatçi Bi meleğin var onun takdiriyle. Rabbim sabır versin.Sağolun Dualarınız icin hepiniz. Bende size dua edicem ins hepiniz saglikla Kavuşursunuz meleklerinize..
Rabbim sabır versin sağlıkla atlatırsın bu süreci inşallah. Dilediğin zaman da sağlıklı bir bebisin olur inşallah.Kızlar tek tek alıntı yapamıyorum k bakmayin. 12.haftada herşey normaldi 14 de odem oluşmuştu ensesinde bu bi hastalık belirtisi olabilir demişti doktorum. Dun gittigimizde 15.haftada kalmis kızım ödemi de 2 ye düşmüştü ama kalbi su toplamış tamam en bitmiş suyu malesef baska doktorlara da gittik çaresi yok alınıcak sana zararı olur dediler. Hic farketmedim malesef belirti falan ama basindan beri hep sıkıntılar vardi kesesi küçüktu bu yüzden suyu az demişti doktorum ama hep buyucek cogalicak diye moral vermişti ama olmadi bu kadarmış ömrü.
2li test yaptirmamistim o yuzden kromozom anormalligibi bilmiyodum bilsem de aldirmazdim zate. Suan tek duam ins duzensiz olan kalp atışları durur ben durdurmak zorunda kalmam..
Ferro sanol aç karnına kullanılıyor ben sabah uyandığım gibi alıyorum geceden ziyade sabah aç karnına almayı deneyin istersenizkızlar ferro sanol kullanmaya başladım gece yatmadan önce içtim ve sabaha kadar kustum. hala midem rahatlamadı. bunu yaşayan var mı? demir için ne kullaniyorsunuz
Allah sabır versin canımKızlar tek tek alıntı yapamıyorum k bakmayin. 12.haftada herşey normaldi 14 de odem oluşmuştu ensesinde bu bi hastalık belirtisi olabilir demişti doktorum. Dun gittigimizde 15.haftada kalmis kızım ödemi de 2 ye düşmüştü ama kalbi su toplamış tamam en bitmiş suyu malesef baska doktorlara da gittik çaresi yok alınıcak sana zararı olur dediler. Hic farketmedim malesef belirti falan ama basindan beri hep sıkıntılar vardi kesesi küçüktu bu yüzden suyu az demişti doktorum ama hep buyucek cogalicak diye moral vermişti ama olmadi bu kadarmış ömrü.
2li test yaptirmamistim o yuzden kromozom anormalligibi bilmiyodum bilsem de aldirmazdim zate. Suan tek duam ins duzensiz olan kalp atışları durur ben durdurmak zorunda kalmam..
Olur mu canım, can taşıyoruz garanti olarak kimsenin garantisi yok!Tek ense kalınlığından bebegimin suyu bitmedi zaten dün 2ye düşmüştü normaldi yani. Kesesi küçük suyu azdı zaten lütfen sizi de üzüp etkilemek istemiyorum zaten başından beri sıkıntılı gidiyodu. K bakmayın eğer kötü etkilediysem sadeve yaşadıklarımı yazdım
Doktor bana aç iç dedi. Böylece daha etkili oluyormuş ama kusma olursa yemekten sonra al dedi.Bana doktor aynı ilacı tok karnına al dedi tok içiyorum. Hatta eczacı aç der sen tok iç dedi. Öyle yapıyorum herhangi bir kusma olmadı
karnın gazdan ağrıyabilir canım yada vitaminlerde yapabilir ben bugün baya ağırını yaşadım. Ama sertlikle ilgili bişey diyemicem o sertlik olurken sen hissediyo musun yoksa dokunduğunda mı sert. Eğer bişey toplanıp açılıyomuş gibi oluyosa kasılmadır ama diğer türlü sertliği bilemicem. Bebekler daha küçük onların sertliğini hissedemeyiz diye düşünüyorum ama sen yinede doktoruna danış . Enfeksiyon da olabilir mantar da olabilir en iyi doktorun bilip o yönlendirir.Kızlar karnım 2 gündür ağrıyor gaz sancısı gibi bide sertlik var baya bebeğin sertliği mi acaba çünkü her yeri değil
İlişki sonrası çok fazla yanma oldu bu enfeksiyon göstergesi midir
Doktor kistik bişey de gördü en son gittiğimde
Kasıklarıma da ani sancı giriyor
Plesenta aşağıda diye mi bu baskı ve ağrı acaba
karnın gazdan ağrıyabilir canım yada vitaminlerde yapabilir ben bugün baya ağırını yaşadım. Ama sertlikle ilgili bişey diyemicem o sertlik olurken sen hissediyo musun yoksa dokunduğunda mı sert. Eğer bişey toplanıp açılıyomuş gibi oluyosa kasılmadır ama diğer türlü sertliği bilemicem. Bebekler daha küçük onların sertliğini hissedemeyiz diye düşünüyorum ama sen yinede doktoruna danış . Enfeksiyon da olabilir mantar da olabilir en iyi doktorun bilip o yönlendirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?