2021 Şubat Anneleri

En iyisini yine doktorun bilir canım bende de geçen yanma falan oldu gittim test yaptırdım bişey çıkmadı tedbir almak lazım ama doktoruna danış o gerek görürse muayeneye çağırır seni.

Gyno ferro sanolun içinde laktoz var. Acaba o dokunuyor olabilir mi? Süt ürünleri tükettikten sonra da kusuyorsanız laktoz intoleransınız olabilir. Doktorum bana da gynoyu önermişti ama içinde laktoz olduğu için ferro sanol duedonala geçtim.

Yok canım benim onunla alakalı değil normalde ilacı içip hemen kahvaltı yapıyodum öyle beni etkilemiyor bu sefer ilaçtan sonra biraz bekleyip bişeyler yedim o beni mahvetti. Bu kan ilaçları zaten hep sıkıntılı insanın midesine dokunuyor,karnını ağrıtıyor bi kabız yapıyor bi ishal yapıyor rabbim yardımcımız olsun.

Burfa konuştuğunuzdan habersiziö bende şimdi netten araştırıyordum benimde midemi çok bulandırıyor bide sabah içip beklemek daha da bulantımı arttırıyor ve hep unutuyorum
Bide kapsül ya içim hiç rahat etmedi zaten
Netten demir içeren yiyeceklere bakıyodum şimdi
Kırmızı et tavuk balık pekmez hepsinde bolca varmış
Bende oturdum pekmez yedim şimdi

Çoğu kişi idrar yolu enfeksiyonundan şikayetçi. Kızılcık özü yemenizi veya suyunu tüketmenizi tavsiye ederim. Hem muhteşem bir C vit deposu. Bunu her gün tüketin. Sıvı tüketiminizi arttırın. İç çamaşırınız beyaz ve pamuklu olsun. Akıntınızı takip etmeniz kolaylaşır ve hava almasını sağlar. Akıntım var diye günlük ped tarzı şeyler kullanmayın. Kirlendikçe çamaşır değişin. Dar pantolonlar giymeyin. Çamaşırınızı yüksek ısıda yıkayın. Deterjan kalıntısı olmaması için çamaşırlarınızı yıkarken sıvı deterjan kullanmanızı ve sonrasında ütülemenizi tavsiye ederim. Dışardan sürekli müdahelede bulunup orayı tahriş etmeyin. Tuvalet sonrası pıt pıt tampon yapar gibi kurulayın, kuru ve temiz kalmasını sağlayın. Ev sirkesi filan diyorsunuz ama ne kadar hijyenik kullandığımız ürünler biliyor musunuz ve her seferinde silerken tahriş ediyorsunuz. Vajinal duş kesinlikle yapmayın. Temizlik için sudan başka bir şey kullanmayın. Yararlı floranızı yok etmeyin. Eğer şu an enfeksiyonunuz varsa cinsel ilişkiden kaçının. Normal zamanda ise kondom kullanmanızı tavsiye ederim. Ve muhakkak doktorunuza bildirin, önerilerine uyun.

Sağol canım çok açıklayıcı be bilgilendirici bir yazı olmuş
Dediklerini yapıyorum ama su tüketimim az bugün yanma hissedince suya yöneldim

Tabiki o besinleri de ye canım ama tek başına onlar yeterli olmaz eczaneyle görüş daha doğal içerikli demir ilaçları var onlardan mutlaka kullan ilerleyen aylarda bebeklere daha çok ihtiyaç olucak hepsini bizden alıcaklar bize de doğumda lazım olucak o yüzden aksatma . Hem eksikliği sende de yorgunluk gibi belirtiler yapabilir.

Doğru diyosun canım bi yanım kullan diyor bi yanımda ilaç türü şeyleri hiç kabul etmiyor iyi geliyormuş gibi hissetmiyorum
Kullandığım günler dahada halsiz oldum hatta
Bide gyno ferro sanol kiloda aldırıyomuş şimdi.okudum
Doktoruma baş ağrım çok oluyor dedim tahlil yapmadan direk bu ikisini verdi
Bu aylarda kan değerleri düşer dedi ne biliyim inşallah faydası oluyodur

Eklentiler

• 20200915_170457.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 373
Hamileyken Tüy dökücü krem kullanan var mı? Nasıl yapıyorsunuz temızlıgınıxı lazere gitmediğime bin pişmanım

Ben 3 sene önce kendim uygulamıştım evde o dönem azalma dökülme oldu biraz ama şuan yine aynıyım ve malesef bikini bölgesine jilet uyguluyorum geri kalan yerleri makineyle alıyorum
Sık sık alma kararı aldım doğuma kadar azalsım dye bide uğraşmamayım diye ama halsizlikten onu bile kaç gündür erteledim hep
Tüy dökücü krem hiç kullanmadım

Benim karnım baya cıktı bikini bolgesı simdiden zorluyor krem mi kullansam dıyorjm ama doktora sorup kullanayım en iyisi jilet kullanıyorum su an ama cok yoruluyorum iki buklum oluyorum

Mutlaka olur canım demir eksikliği vücutta baya şeylere sebep oluyor çarpıntı,kas ağrısı, ağız içi yaraları, yorgunluk herşey yapar o yüzden eksik etme vücudumuzun ihtiyacı var .Eğer şimdi kullandigin dokunuyosa başka dene.

Kızlar az önce devamı olmayan beyaz ama sarıya yakın yapışkan şekilde akıntım oldu
İnternette baktım yapışkan falan diyince mukus nişan gelmesi diyor nişan gelmesi böyle bi şey mi evham yaptım

Kızlar az önce devamı olmayan beyaz ama sarıya yakın yapışkan şekilde akıntım oldu
İnternette baktım yapışkan falan diyince mukus nişan gelmesi diyor nişan gelmesi böyle bi şey mi evham yaptım
Yok cnm ama sen yine de doktoruna sor.ama benim hamile değilken de yaşadığım sorundu hamileyim hala akıntım var hemde hergün. Rengi pembe kahverengi yeşil olmadığı sürece sorun yok diyor doktorlar. Ama ben çok sıkıldım gerçekten. Bir çözüm bulamadılar

Sağol canım rahatladım benimde olur ara ara
Ama afedersin sümük gibi olur bu biraz yapışkan kıvamda olunca tedirgin oldum karnımda adet ağrısı gibi ağrıyor
Herşeyde bişey arar oldum Allahım sağlıkla.afiyetle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

bilgiler için teşekkürler, bilgilei hatırlatmanız iyi oldu.
Benim sıkıntım parkelere corapsız basmaktan mı enfeksiyon mu anlamadım akıntım yok ancak oram ince ince sızlıyor eskiden corapsız gezip usuyunce oluyordu. acaba neden, enfeksiyonu akıntı , kaşıntı dısında nasıl anlıyorduk

Bnde de olmuştu cnm sonrasinra hafif kahve leke gelmişti iğne vurunmustum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…