2021 Şubat Anneleri

Bana doktor aynı ilacı tok karnına al dedi tok içiyorum. Hatta eczacı aç der sen tok iç dedi. Öyle yapıyorum herhangi bir kusma olmadı
sizin de
Ferro sanol aç karnına kullanılıyor ben sabah uyandığım gibi alıyorum geceden ziyade sabah aç karnına almayı deneyin isterseniz
sabah tiroid ilacı kullandigim için gece içmek zorundaydım. ama tahammül edilecek gibi değil bana cok agir geldi.

kusura bakmayın sizi üzmek istemedim bu sebepten benimde kaybım olmuştu ense kalınlığı sebebiyle tecrübemi paylaşmak istedim sadece kızınız sağlıklıymış çok şükür oğlunuzda da sıkıntı olmaz bu haftalara geldiğine göre rabbim korusun tüm melekleri.

Hepimiz öyle oldu hamilelik tam bir paranoyaklık hali benim için
Dün akrnım ağrıyordu doktoruma yazdım acile git hemen dedi. İşyerinden çıkıp gidene kadar gaz yüzünden ağrıdığını anladım. Bir karın ağrısı için beni telaşlandrfı hastaneye gittim nöbetçi Dr eve gitmş daha sinrlendm muayene olamadan döndüm. Çok şükür bi şeyim yok. Böyle böyle gelecek bunsğreç asıl savaş doğum sornası başlayacak

Bende bahsettiğiniz akıntı yıllardır var doktora sordum kokusuz ise sorun değil dedi kokulu ise enfeksiyon ne kadar geldi akintiniz

Bu kadar tedirgin olmayın

Bana da Kızımda sancı girmişti iki büklüm olmuştum gece11 de doktorumu aramıştım hatta gayet sakin şekilde gaz sancısıdır evde iki tür at yürüyüş yap demişti çok şaşırmıştım

Tecrübeli annelere bişey sorucam.
Benim göğüs pompasına ihtiyacım var mı yok mu kafam karışık.
Doğumdan sonra bi süre çalışmayı düşünmüyorum. Yani sütü sağıp saklamama gerek yok. Ama diyorlar ki mesela birini emzirirken öbür memeden de süt sağın süt kanalları açılsın daha çok süt gelsin falan. E ben o sağdığım sütü saklamayacağıma göre bide ben varken biberon kullanmak da mantıksız geliyor o sağdığım süt ne olcak?
Karışık gibi anlattım ama biri bana bunu anlatabilir mi?

Bu konuyu daha öncede konuşmuştuk canım benim fikrimce süt sağma makinesi doğum yaptıktan ihtiyaç halinde alınmalı.İnşallah hepimizin sütü gelir ama gelmediği takdirde mamayla beslemek durumunda kalabiliriz yada bebeğimiz memeyi kabul etmeyebilir eğer pompayı erken alırsak boşa masraf etmiş oluruz gibi geliyor. Zaten büyük çoğunluğumuz 2 ay evde olucaz o zaman ihtiyaç olur alınır.Şöyle birşey eğer sütün gelirse çalışıyosan ilerleyen aylarda pompaya ihtiyacın olur canım iş yerinde yada akşamda sağıp bebeğine bırakman gerekir. Fazla sütü sağıp buzluğa atıp 3 ay içinde kullanabiliyosan sağdığın süt o yüzden ziyan olmaz sen işe başladığında bebeğin onları afiyetle içer. Tabi bunların hepsi için bebeklerimiz doğup o süreci yaşamamız gerekiyor bence sonrasında da makine alınabilir nasıl olsa o süreçte emziriyor olucağız

Bazı kişilerden sütü sağıyorum bazı geceler eşim biberonla veriyor ben de bu sayede uyuyabiliyorum gibi yorumlar duydum. O yüzden bana mantıklı gelmişti almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…