2021 Şubat Anneleri

Bazı kişilerden sütü sağıyorum bazı geceler eşim biberonla veriyor ben de bu sayede uyuyabiliyorum gibi yorumlar duydum. O yüzden bana mantıklı gelmişti almak.
Her bebek biberon almıyor canım benimki almamıştı mesela Allahtan ben 8 ay evdeydim tam işe başladım pandemi oldu o yüzden hep emzirdim.Bide gece biberonla 1 2 verebilirsin bebek 2 saatte bir kalkıyo bazen memede uyumak istiyor işte bebeğe göre değişiyor doğduklarında yaşarak görücez

Benimde karnım bi anda sertleşiyo bazen sağ taraf bazen tam ortası bazende baskı hissi oluyo. Sertleştiğinde şişip karnım yamuk bi hale geliyo bende bebeğe yoruyorum bu durumu ama ilk hamileliğim olduğu için tam fikrim yok

Nefesin kesilir gibi de oluyo mu canım ?

Eğer o toplanma hissiyle beraber nefes kesilir gibi olursa kasılma olabiliyor canım o yüzden sordum seninki bebek toplanması olabilir doktora gittiğinde onunla paylaşırsın.
Sağol canım covid ten insanın hastaneye de gidesi gelmiyo 3-4 hafta sınra randevu o zaman sorarım

Mecbur olmadıkça gitmemek lazım zaten canım benim doktorumda 5 haftada 1 çağırdı zaten bu detaylı var bi daha 24.haftada rapor almaya giderim doktoruma .
detaylıya farklı bi doktora gidicem 21. Haftada 23-24te sonucu getirirsin dedi sanırm şeker yüklemeside 24 te yapılıyo

detaylıya farklı bi doktora gidicem 21. Haftada 23-24te sonucu getirirsin dedi sanırm şeker yüklemeside 24 te yapılıyo
Bende detaylıya perinatolog a gidicem onda sorun olmazsa 24 de gel dedi , ilk gebeliğimde şeker yüklemesi yapılmıştı normal çıkmıştı bunda doktorum istemedi açlık tokluk kan şekerime bakılcak o kadar.

İnşallah normal cıkar herşey şeker neredeyse hiç kullanmıyorum hamile kaldıpımdan beri şekerli şeyler midemi bulandırıyo yada ağzımın tadı cok kötü oluyo yemememe rağmen cıkarsa çok şaşırırım :) şu 20 haftada 2-3 abur cubur yemişimdir sadece tatlı bişi olarak

Zaten sekerin de başka tedavisi yok canım doktorlar diyet veriyor en iyisi baştan dikkat etmek zaten ne bize ne de bebeklere faydası var sekerin :)

Merhaba hanımlar.. 17 hafta içimdeyim bebeği hisseden var mı acabaaa.. ben hiç bir şey hissetmiyorum

Ben de de aynısı oluyor canim ben de hareket ediyor diye düşünüyorum

Peki kilon kaç canım? Ben yiyorum ya arada Abur cubur. Bi de şeker yüklemesi Yaptırmak mecbur mu? Ne işe yarıyor tam bilmiyorum. Canan Karatay önermiyordu kesinlikle.

Peki kilon kaç canım? Ben yiyorum ya arada Abur cubur. Bi de şeker yüklemesi Yaptırmak mecbur mu? Ne işe yarıyor tam bilmiyorum. Canan Karatay önermiyordu kesinlikle.
59 la başladım şuan 60-61 arasında değişiyo.boyumda 164. İsteğe bağlı yapılması. Açıkcası Bende tam bilmiyorum ne işe yaradığını.içtiğimiz kolayla nerdeyse aynı şekerde diye bahsediliyo yada 2 çikolatayla aynıymış o yüzden ben bi sakınca görmedim ama dediğin gibi karatay önermiyo onu bende dinlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…