- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Her bebek biberon almıyor canım benimki almamıştı mesela Allahtan ben 8 ay evdeydim tam işe başladım pandemi oldu o yüzden hep emzirdim.Bide gece biberonla 1 2 verebilirsin bebek 2 saatte bir kalkıyo bazen memede uyumak istiyor işte bebeğe göre değişiyor doğduklarında yaşarak görücezBazı kişilerden sütü sağıyorum bazı geceler eşim biberonla veriyor ben de bu sayede uyuyabiliyorum gibi yorumlar duydum. O yüzden bana mantıklı gelmişti almak.
Benimde karnım bi anda sertleşiyo bazen sağ taraf bazen tam ortası bazende baskı hissi oluyo. Sertleştiğinde şişip karnım yamuk bi hale geliyo bende bebeğe yoruyorum bu durumu ama ilk hamileliğim olduğu için tam fikrim yokSağolasın canım karnımın alt bölgesinde bi baskı hissediyorum abdeste falan bacağımı kaldırınca daha çok hissetmeye başladım lavabomda yüksek değil o kadar elimle elleyince de o nokta da sertlik oluyor geçen hatta yan yatıyordum yattığım taraf bi anda sepsert oldu diğer yanımı elliyorum orası normal dedim acaba bebek olabilir mi
Nefesin kesilir gibi de oluyo mu canım ?Benimde karnım bi anda sertleşiyo bazen sağ taraf bazen tam ortası bazende baskı hissi oluyo. Sertleştiğinde şişip karnım yamuk bi hale geliyo bende bebeğe yoruyorum bu durumu ama ilk hamileliğim olduğu için tam fikrim yok
Aynı anda olmuyo canım çarpıntım tuttuğu zaman kesiliyo sadeceNefesin kesilir gibi de oluyo mu canım ?
Eğer o toplanma hissiyle beraber nefes kesilir gibi olursa kasılma olabiliyor canım o yüzden sordum seninki bebek toplanması olabilir doktora gittiğinde onunla paylaşırsın.Aynı anda olmuyo canım çarpıntım tuttuğu zaman kesiliyo sadece
Sağol canım covid ten insanın hastaneye de gidesi gelmiyo 3-4 hafta sınra randevu o zaman sorarımEğer o toplanma hissiyle beraber nefes kesilir gibi olursa kasılma olabiliyor canım o yüzden sordum seninki bebek toplanması olabilir doktora gittiğinde onunla paylaşırsın.
Mecbur olmadıkça gitmemek lazım zaten canım benim doktorumda 5 haftada 1 çağırdı zaten bu detaylı var bi daha 24.haftada rapor almaya giderim doktoruma .Sağol canım covid ten insanın hastaneye de gidesi gelmiyo 3-4 hafta sınra randevu o zaman sorarım
detaylıya farklı bi doktora gidicem 21. Haftada 23-24te sonucu getirirsin dedi sanırm şeker yüklemeside 24 te yapılıyoMecbur olmadıkça gitmemek lazım zaten canım benim doktorumda 5 haftada 1 çağırdı zaten bu detaylı var bi daha 24.haftada rapor almaya giderim doktoruma .
Bende detaylıya perinatolog a gidicem onda sorun olmazsa 24 de gel dedi , ilk gebeliğimde şeker yüklemesi yapılmıştı normal çıkmıştı bunda doktorum istemedi açlık tokluk kan şekerime bakılcak o kadar.detaylıya farklı bi doktora gidicem 21. Haftada 23-24te sonucu getirirsin dedi sanırm şeker yüklemeside 24 te yapılıyo
İnşallah normal cıkar herşey şeker neredeyse hiç kullanmıyorum hamile kaldıpımdan beri şekerli şeyler midemi bulandırıyo yada ağzımın tadı cok kötü oluyo yemememe rağmen cıkarsa çok şaşırırım :) şu 20 haftada 2-3 abur cubur yemişimdir sadece tatlı bişi olarakBende detaylıya perinatolog a gidicem onda sorun olmazsa 24 de gel dedi , ilk gebeliğimde şeker yüklemesi yapılmıştı normal çıkmıştı bunda doktorum istemedi açlık tokluk kan şekerime bakılcak o kadar.
Zaten sekerin de başka tedavisi yok canım doktorlar diyet veriyor en iyisi baştan dikkat etmek zaten ne bize ne de bebeklere faydası var sekerin :)İnşallah normal cıkar herşey şeker neredeyse hiç kullanmıyorum hamile kaldıpımdan beri şekerli şeyler midemi bulandırıyo yada ağzımın tadı cok kötü oluyo yemememe rağmen cıkarsa çok şaşırırım :) şu 20 haftada 2-3 abur cubur yemişimdir sadece tatlı bişi olarak
Ben de de aynısı oluyor canim ben de hareket ediyor diye düşünüyorumBenimde karnım bi anda sertleşiyo bazen sağ taraf bazen tam ortası bazende baskı hissi oluyo. Sertleştiğinde şişip karnım yamuk bi hale geliyo bende bebeğe yoruyorum bu durumu ama ilk hamileliğim olduğu için tam fikrim yok
Banada aynısını söyledi doktorumDün ben kontrole gittim ikili testte sorun yoksa yaptırana gerke yok üçlü dörtlü test dedi Dr um
Peki kilon kaç canım? Ben yiyorum ya arada Abur cubur. Bi de şeker yüklemesi Yaptırmak mecbur mu? Ne işe yarıyor tam bilmiyorum. Canan Karatay önermiyordu kesinlikle.İnşallah normal cıkar herşey şeker neredeyse hiç kullanmıyorum hamile kaldıpımdan beri şekerli şeyler midemi bulandırıyo yada ağzımın tadı cok kötü oluyo yemememe rağmen cıkarsa çok şaşırırım :) şu 20 haftada 2-3 abur cubur yemişimdir sadece tatlı bişi olarak
Avicennaya perinatolog başlamış. Ona mı gitceksin detaylıya?Mecbur olmadıkça gitmemek lazım zaten canım benim doktorumda 5 haftada 1 çağırdı zaten bu detaylı var bi daha 24.haftada rapor almaya giderim doktoruma .
Yok geçen hamileligimde bağdat caddesinde zeki şahinoğluna gitmiştim yine ona gidicem randevumu aldım avicennadakinin fiyatı ne kadar biliyo musun ?Avicennaya perinatolog başlamış. Ona mı gitceksin detaylıya?
59 la başladım şuan 60-61 arasında değişiyo.boyumda 164. İsteğe bağlı yapılması. Açıkcası Bende tam bilmiyorum ne işe yaradığını.içtiğimiz kolayla nerdeyse aynı şekerde diye bahsediliyo yada 2 çikolatayla aynıymış o yüzden ben bi sakınca görmedim ama dediğin gibi karatay önermiyo onu bende dinlemiştimPeki kilon kaç canım? Ben yiyorum ya arada Abur cubur. Bi de şeker yüklemesi Yaptırmak mecbur mu? Ne işe yarıyor tam bilmiyorum. Canan Karatay önermiyordu kesinlikle.
ben zki beye gitmeyeceğim zeki beyin beraber çalştığı mehmet bey 25inde avicennaya geliyo ve 400 tl ben ona randevu aldım mehmet uludoğanne zmana aldın bende 26 sında gidicem zeki beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?