2021 Şubat Anneleri

Şekerli su mu içiriliyor acaba? Ben de 58 Dim şu an 62 oldum. Çok dikkat etmiyorum yiyorum ne bulursam, tatlı çok yiyen biri değilim ama bazen 2-3 günde bir tatlı yada çikolata yiyorum. Hiç mi yememek lazım ?

Bende de bu aralar sertleşme oluyor. İnternetten baktım kemik oluşumunda sertleşme olur yazıyor. İnşallah kötü bişey değildir. Benim de randevuma daha çok var. Sürekli de hastaneye gitmek istemiyorum

Sağdığın süt maksimum buzlukta 3 ay dayanır. Ve analarımız bizi makinayla mı emzirdi demeden geçemeyeceğim. İşe başlamadan bir ay kala al sağ, sütün çöp olmasın... Benim arkadaşım kızına meme veremedi canı acıdı sonra bebek biberona alıştı. Kız meme sağmaktan ve çocuk emmediğinden 8. Ay sütü bitti. Süt hormonu bence sevgiyle temasla artan birşey. İşte sağım yaptığımda kızımın fotolarını açıp bakıyordum yoksa gelmiyordu süt... Ki benim sağdığım sütler hep çöp oldu, biberon kesinlikle istemedi...

Kızlar ishal beni mahvetti basurum çıktı sürekli wcde kalmaktan. Kan hapını, vitamini bıraktım hoş vitaminden önce de böyleydim ama hapları alınca daha fena oluyorum. Napacağım da şaşırdım, çatı ağrısına bir de toto ağrısı eklendi. Hamilelikte basur kremleri de kullanılmaz herhalde... basur problemi yaşayıp hamilelikte bir şey kullanan oldu mu? doktor dayan dedi ama nasıl perinatolog randevum da aldım Bi dahaki cumaya inşallah güzel haberlerle seviniriz hepimiz...

Canım geçenlerde ishal demiştin devam mı ediyor hala yadı onun eseri mi Bian önçe iyi olur inşallah, perinatoloğ kime aldınğç

Kızlar iyi akşamlar. Karnında sertleşme olan arkadaşlar varmış. Benim artık 3. Gebeliğim oldu için sancı mı hareket mi anlıyorum. Benimde geçen hafta oldu ve dr uma söylediğimde baktı ki gerçekten rahme doğru baskı yapmış. 225 gr bebek için sorun değil ama Allah korusun 1-1,5 kg bebek olsa doğumu tetikler dedi ve progesterona başladık. Yanlış anlamayon evhamlandırmak için demiyorum ama tecrübesiz arkadaşlarımız bilgi vermek istedim

Peki kilon kaç canım? Ben yiyorum ya arada Abur cubur. Bi de şeker yüklemesi Yaptırmak mecbur mu? Ne işe yarıyor tam bilmiyorum. Canan Karatay önermiyordu kesinlikle.

Canım Canan Hoca'nın bu konudaki açıklaması nedeniyle meslekten bi süreliğine men cezası aldı. Kendi alanı bile değil zaten. Gebelik şekeri diye bir şey var, normalde şekerin olmasa bile gebelikte çıkabiliyo ve şayet fark edilmezse ani bebek ölümüne bile neden olabiliyor. 2 baklavaya eşit olan bir şekerli su içiyosun sadece. Kesinlikle yaptırılması gereken bir test

Canım geçenlerde ishal demiştin devam mı ediyor hala yadı onun eseri mi Bian önçe iyi olur inşallah, perinatoloğ kime aldınğç
Evet hala o 2 gün sakin sonra yine aynı... İnsallah. Ben erbil çakar'a gidicem... Zeynep Kamil perinatoloji bölüm baş Asistanı. Dışarıda gidicem ama Zeynep kamile değil.

Evet hala o 2 gün sakin sonra yine aynı... İnsallah. Ben erbil çakar'a gidicem... Zeynep Kamil perinatoloji bölüm baş Asistanı. Dışarıda gidicem ama Zeynep kamile değil.
Probiyotik denemediysen nasım olur ki kullansan çok geçmiş olsun valla bizde dün oğlumun doğum gününü kutladık sone ishal istifra ile bitti allah yardımcın olsun, erbil çakarın muayenesi ne kadar gittiğin yerde 450 ama hiç bilindik birş değil

Teşekkürler bilgilendirdiğin için doktoruma sorucam yaptır derse yaptırırım artık.

Ben şeker yüklemesi yaptırmıcam. 2li 3lü de yaptırmadım. Detaylı ultrasona giricem. Onda da zeki şahinoğlunu düşünüyorum ama henüz randevu almadım daha var benim zamanıma diye

Ben 22 ay kızımı emzirdim sadece 2 aylıkken meme reddi yaşadık 1 defaligina sagdim kaşıkla verdim onun dışında hiç sagmadim ihtiyaç da duymadım sütümün yeteceğini de inandım çok şükür

Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun, sabırlar versin
Çok zor ...

Ben de almistim philips avent hatta o zaman 200 tl gibi bir fiyatti. Kizim o sağılan sütü hiç içmedi. Biberon almadi. Yani bilmiyorum kullanır mısınız? Süt cok olursa sağmak iyi oluyor memede şişme ya da mastit olmaz.

Şekerli su mu içiriliyor acaba? Ben de 58 Dim şu an 62 oldum. Çok dikkat etmiyorum yiyorum ne bulursam, tatlı çok yiyen biri değilim ama bazen 2-3 günde bir tatlı yada çikolata yiyorum. Hiç mi yememek lazım ?
Sizin yine iyiymis ben 68 ile başladım, 66 ya düştüm mide bulantisindan. Şimdi 73 geliyorum. 21 haftalik olduk.

Aynen ben de ilk 9 ay hep evdeydim emzirdim. Sonra da 2.5 yaşına kadar öğlen eve gelerek ve akşamlari emzirdim. Eşlerin hiç gece kalkacağını sanmam ertesi gün işe gidecekler tabi benimki fosur fosur uyuyordu.

Demir hapı beni kabiz yapti, elevit de ishal yapmıştı. Çok gecmis olsun

Benimde cok sertlesir karnim en cokda aksamlari oluyo ogle arasida olur ama ben hep yemek yiyorum ondan sertlesiyor diye yorumluyorum kendi kendime cunku yemekden once fazla bise yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…