2021 Şubat Anneleri

Benimde cok sertlesir karnim en cokda aksamlari oluyo ogle arasida olur ama ben hep yemek yiyorum ondan sertlesiyor diye yorumluyorum kendi kendime cunku yemekden once fazla bise yok
Belki gaz sıkışması falan oluyordur senin. Çünkü yemek yemekle vs pek ilgili bi durum değil

Kefir içiyorum yogurt yiyorum, sana da geçmiş olsun canım.

Hergun mu orda canım acaba bide ordaki ultrason cihazlarıyla mi bakıyo? Zeki bey 'in klinigindeki daha gelişmiş bi ultrason cihazıydı acaba orda da yeni alındı mi :/

onu bilemiyorum ama normalde mehmet bey o muaynanede de 750 tl fyat vermişti ben onu da sormuştum

sadece cumaları orada ama makineyi bilemiyorum

Çok üzgünüm. Rabbim sabır ve sağlık versin sana. Her şey gönlünce olur bundan sonra inşallah.

Ah ah canım inşallah güzel sağlıklı günler gör. Dualarımız hep seninle olacak. Rabbim sabır verir umarım.

Sayfadan gitmeyeceğim tabi :) ama tablo yapamıyorum. Tablo yapacak biri alırsa çok sevinirim beklentileri karşılayamıyorum:) çok teşekkür ederim
Benim boş vaktim epeyce var isterseniz yaparım tabloyu ama sıfırdan mı yapmalıyım şuanda çünkü nasıl bana devrolacak ki o tablo

En son ben de sık baş ağrısı sebebiyle gittiğimde magnezyum eksikliğinden olabilir demişti. Yazdı reçete ama almadım o gün muayenem içime sinmemişti.

Hamileyken Tüy dökücü krem kullanan var mı? Nasıl yapıyorsunuz temızlıgınıxı lazere gitmediğime bin pişmanım
Ben de çok pişmanım çokkk. Hamileyken o kadar hassaslaştı ki tenim. Epilatörle yaparken ağlıyorum resmen :) o da zaten bir hafta gidiyor. Hemen çıkıyor tüylerim

Benim boş vaktim epeyce var isterseniz yaparım tabloyu ama sıfırdan mı yapmalıyım şuanda çünkü nasıl bana devrolacak ki o tablo
Çoook teşekkür ederim tabloyu sıfırdan yapmayacaksınız sanırım. Sadece eklemeler giriliyor şuan. Ben de nasıl devredileceğini bilmiyorum Kazene yazayım. O bırakmıştı sayfayı benim adıma. Ben yazayım sonra size.
ilgilenemiyorum diye üzülüyorum iki çocuk var büyüğü birinci sınıfa başladı alakadar olmam gerekiyor.

Geriye giderek okumaya çalışıyorum ama çok sayfa var. Konuşuldu mu bilmiyorum. Emzik konusu hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. İki oğluma da kullanmadım. Ama emerek uykuya geçişleri, gece sık uyandıklarında da meme olmadan uykuya dalamayışları beni çok zorladı. Dışarı da uykuları geldiğinde uzun süre emmek istemeleri sosyal hayatımı etkiledi evden çıkmayı istemez oldum. Bu 3. Bebeğim de kullansam mı diyorum. İlgilenmem gereken iki abisi var. Uzaktan eğitimli okullu bir abi Hem de. Deliksiz uykuya enerjiye çok ihtiyacım olacak. Yardımcım ve destekçim olmayacak. Eşim yoğun çalışıyor. Emzik kolaylık bunun aksi iddia edilemez ama önerilmiyor da doğal süreci destekleyen uzmanlar tarafından.

Göremeyince merak etmiştim iyi olmana sevindim. Allah kolaylık versin annesi başarılar diliyorum miniğe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…