Nuran hanım daha belli değil ama dışardan uygun olacak 400 civarı dediYok geçen hamileligimde bağdat caddesinde zeki şahinoğluna gitmiştim yine ona gidicem randevumu aldım avicennadakinin fiyatı ne kadar biliyo musun ?
Başlamış canım mehmet bey bugün hastaneyi aradım sordumben zki beye gitmeyeceğim zeki beyin beraber çalştığı mehmet bey 25inde avicennaya geliyo ve 400 tl ben ona randevu aldım mehmet uludoğan
Belki gaz sıkışması falan oluyordur senin. Çünkü yemek yemekle vs pek ilgili bi durum değilBenimde cok sertlesir karnim en cokda aksamlari oluyo ogle arasida olur ama ben hep yemek yiyorum ondan sertlesiyor diye yorumluyorum kendi kendime cunku yemekden once fazla bise yok
Kefir içiyorum yogurt yiyorum, sana da geçmiş olsun canım.Probiyotik denemediysen nasım olur ki kullansan çok geçmiş olsun valla bizde dün oğlumun doğum gününü kutladık sone ishal istifra ile bitti allah yardımcın olsun, erbil çakarın muayenesi ne kadar gittiğin yerde 450 ama hiç bilindik birş değil
Kendimi eksik hissediyorumSen bir de beni düşün bende hissetmiyorum
Canım cinsiyet kesinleşti mi birde bant var demiştin nasıl oldun iyidir inşallah bebişinYok canm ben ileriye aldim
Başlamış canım mehmet bey bugün hastaneyi aradım sordum
Canım cinsiyet kesinleşti mi birde bant var demiştin nasıl oldun iyidir inşallah bebişin
Hergun mu orda canım acaba bide ordaki ultrason cihazlarıyla mi bakıyo? Zeki bey 'in klinigindeki daha gelişmiş bi ultrason cihazıydı acaba orda da yeni alındı mi :/Başladığını biliyorm ben randevu aldm zaten
Hergun mu orda canım acaba bide ordaki ultrason cihazlarıyla mi bakıyo? Zeki bey 'in klinigindeki daha gelişmiş bi ultrason cihazıydı acaba orda da yeni alındı mi :/
Tamam canım sağol bugün arayıp bilgi alıyım.onu bilemiyorum ama normalde mehmet bey o muaynanede de 750 tl fyat vermişti ben onu da sormuştum
sadece cumaları orada ama makineyi bilemiyorum
Çok üzgünüm. Rabbim sabır ve sağlık versin sana. Her şey gönlünce olur bundan sonra inşallah.Kızlar tek tek alıntı yapamıyorum k bakmayin. 12.haftada herşey normaldi 14 de odem oluşmuştu ensesinde bu bi hastalık belirtisi olabilir demişti doktorum. Dun gittigimizde 15.haftada kalmis kızım ödemi de 2 ye düşmüştü ama kalbi su toplamış tamam en bitmiş suyu malesef baska doktorlara da gittik çaresi yok alınıcak sana zararı olur dediler. Hic farketmedim malesef belirti falan ama basindan beri hep sıkıntılar vardi kesesi küçüktu bu yüzden suyu az demişti doktorum ama hep buyucek cogalicak diye moral vermişti ama olmadi bu kadarmış ömrü.
2li test yaptirmamistim o yuzden kromozom anormalligibi bilmiyodum bilsem de aldirmazdim zate. Suan tek duam ins duzensiz olan kalp atışları durur ben durdurmak zorunda kalmam..
Sayfadan gitmeyeceğim tabi :) ama tablo yapamıyorum. Tablo yapacak biri alırsa çok sevinirim beklentileri karşılayamıyorum:) çok teşekkür ederimolmazzzzz kanama baslayinca ben senden.destek aldim moral verdin birakamazsin tablo falan❤
Ah ah canım inşallah güzel sağlıklı günler gör. Dualarımız hep seninle olacak. Rabbim sabır verir umarım.Kızlar malesef su bitmesini falan hic anlamadım gelmedi suyum belirtisiz oldu hersey.. Cok sağolun dualarınız için kötüyüm şimdi canım cok yanıyo ama kızım cennette şefaatçi olucak inş bana inanıyorum.. Doktorumla konuştum yarın olucak kürtajım.
Benim boş vaktim epeyce var isterseniz yaparım tabloyu ama sıfırdan mı yapmalıyım şuanda çünkü nasıl bana devrolacak ki o tabloSayfadan gitmeyeceğim tabi :) ama tablo yapamıyorum. Tablo yapacak biri alırsa çok sevinirim beklentileri karşılayamıyorum:) çok teşekkür ederim
En son ben de sık baş ağrısı sebebiyle gittiğimde magnezyum eksikliğinden olabilir demişti. Yazdı reçete ama almadım o gün muayenem içime sinmemişti.Doğru diyosun canım bi yanım kullan diyor bi yanımda ilaç türü şeyleri hiç kabul etmiyor iyi geliyormuş gibi hissetmiyorum
Kullandığım günler dahada halsiz oldum hatta
Bide gyno ferro sanol kiloda aldırıyomuş şimdi.okudum
Doktoruma baş ağrım çok oluyor dedim tahlil yapmadan direk bu ikisini verdi
Bu aylarda kan değerleri düşer dedi ne biliyim inşallah faydası oluyodur
Ben de çok pişmanım çokkk. Hamileyken o kadar hassaslaştı ki tenim. Epilatörle yaparken ağlıyorum resmen :) o da zaten bir hafta gidiyor. Hemen çıkıyor tüylerimHamileyken Tüy dökücü krem kullanan var mı? Nasıl yapıyorsunuz temızlıgınıxı lazere gitmediğime bin pişmanım
Çoook teşekkür ederimBenim boş vaktim epeyce var isterseniz yaparım tabloyu ama sıfırdan mı yapmalıyım şuanda çünkü nasıl bana devrolacak ki o tablo
Göremeyince merak etmiştim iyi olmana sevindim. Allah kolaylık versin annesiÇoook teşekkür ederimtabloyu sıfırdan yapmayacaksınız sanırım. Sadece eklemeler giriliyor şuan. Ben de nasıl devredileceğini bilmiyorum Kazene yazayım. O bırakmıştı sayfayı benim adıma. Ben yazayım sonra size.
ilgilenemiyorum diye üzülüyorum iki çocuk var büyüğü birinci sınıfa başladı alakadar olmam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?