Açıkcası ben de karşıydım alışması gibi bırakması dert olucak dedim. dişlerini damağını etkilicek dedim.. ama sabahlara kadar memem ağzında olunca bütün dişler süt lekesi ve çürüğü maalesef... Sildik fırçaladık yok... Uykusuz işe gitmeleerim ve onun meme krizleri biberon da almadıGeriye giderek okumaya çalışıyorum ama çok sayfa var. Konuşuldu mu bilmiyorum. Emzik konusu hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. İki oğluma da kullanmadım. Ama emerek uykuya geçişleri, gece sık uyandıklarında da meme olmadan uykuya dalamayışları beni çok zorladı. Dışarı da uykuları geldiğinde uzun süre emmek istemeleri sosyal hayatımı etkiledi evden çıkmayı istemez oldum. Bu 3. Bebeğim de kullansam mı diyorum. İlgilenmem gereken iki abisi var. Uzaktan eğitimli okullu bir abi Hem de. Deliksiz uykuya enerjiye çok ihtiyacım olacak. Yardımcım ve destekçim olmayacak. Eşim yoğun çalışıyor. Emzik kolaylık bunun aksi iddia edilemez ama önerilmiyor da doğal süreci destekleyen uzmanlar tarafından.
tek bir sayfa bile atlamadan okuyan biri olarak benim de aklım buradaydı. Amin canım çok teşekkür ediyorumGöremeyince merak etmiştim iyi olmana sevindim. Allah kolaylık versin annesibaşarılar diliyorum miniğe...
Bende ilk çocuğumda çok bilmişlik yapıp emzik vermedim canım ama hala şimdi bile gece uykusu nedir bilmiyorum , dediğin gibi dışarı çıktığımda sürekli bir hazır olda bekleme hali vardı her an emzirmek için. Bu süreç de beni çok yordu açıkcası Allah nasip ederse bu bebeğimde emzik kullanmayı düşünüyorum bebeğimde kabul ederse. Bende çocuk diş doktoru neşve kayabaşoğlundan dinlemiştim emzik için kullanılabilir damak yapısına çok etki etmez diye konuşmuştu.Geriye giderek okumaya çalışıyorum ama çok sayfa var. Konuşuldu mu bilmiyorum. Emzik konusu hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. İki oğluma da kullanmadım. Ama emerek uykuya geçişleri, gece sık uyandıklarında da meme olmadan uykuya dalamayışları beni çok zorladı. Dışarı da uykuları geldiğinde uzun süre emmek istemeleri sosyal hayatımı etkiledi evden çıkmayı istemez oldum. Bu 3. Bebeğim de kullansam mı diyorum. İlgilenmem gereken iki abisi var. Uzaktan eğitimli okullu bir abi Hem de. Deliksiz uykuya enerjiye çok ihtiyacım olacak. Yardımcım ve destekçim olmayacak. Eşim yoğun çalışıyor. Emzik kolaylık bunun aksi iddia edilemez ama önerilmiyor da doğal süreci destekleyen uzmanlar tarafından.
Benim kardesimde yigenlerimde emdiler en kucuk olan 1 yasinda suan gunduzleri emmiyo versekde atiyo oda bir ilk ama annesi uyuturken veriyo sadece ozaman emiyomus uyanik oldugu zaman hayatta emmiyo cok kolaylik veriyo insana ilk baslarda almasada agzina atsada habire verdi alissin diye kucuk alismadi ama buyuk alismisdi cocuklari birazda olsa susduruyo agladiklarinda vs seylerdeGeriye giderek okumaya çalışıyorum ama çok sayfa var. Konuşuldu mu bilmiyorum. Emzik konusu hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. İki oğluma da kullanmadım. Ama emerek uykuya geçişleri, gece sık uyandıklarında da meme olmadan uykuya dalamayışları beni çok zorladı. Dışarı da uykuları geldiğinde uzun süre emmek istemeleri sosyal hayatımı etkiledi evden çıkmayı istemez oldum. Bu 3. Bebeğim de kullansam mı diyorum. İlgilenmem gereken iki abisi var. Uzaktan eğitimli okullu bir abi Hem de. Deliksiz uykuya enerjiye çok ihtiyacım olacak. Yardımcım ve destekçim olmayacak. Eşim yoğun çalışıyor. Emzik kolaylık bunun aksi iddia edilemez ama önerilmiyor da doğal süreci destekleyen uzmanlar tarafından.
Arayıp konuştum canım radyolog un ultrason cihazını kullanıyomuş bende 25 eylül e randevu aldım ücret olarak arada baya fark var. Acaba görüntüleri cd olarak veriyor mu onu soramadımonu bilemiyorum ama normalde mehmet bey o muaynanede de 750 tl fyat vermişti ben onu da sormuştum
sadece cumaları orada ama makineyi bilemiyorum
benim kızımda almadı emzik bu sefer hastaneye götürücem ilk gün verilirse alır diyor kimileri gece çok uyanıyor dalmak sıkıntı oluyordu emzikli bebek daha rahat uykuya geçiyor evet önerilmiyor çene yapısı açısından ama emen çok bebek var etrafımda hiç sıkıntı olanı da görmedim ben bilmiyorum ya bu sefer biraz daha rahat olmak istiyorum eğer alırsa vericem ben.Geriye giderek okumaya çalışıyorum ama çok sayfa var. Konuşuldu mu bilmiyorum. Emzik konusu hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. İki oğluma da kullanmadım. Ama emerek uykuya geçişleri, gece sık uyandıklarında da meme olmadan uykuya dalamayışları beni çok zorladı. Dışarı da uykuları geldiğinde uzun süre emmek istemeleri sosyal hayatımı etkiledi evden çıkmayı istemez oldum. Bu 3. Bebeğim de kullansam mı diyorum. İlgilenmem gereken iki abisi var. Uzaktan eğitimli okullu bir abi Hem de. Deliksiz uykuya enerjiye çok ihtiyacım olacak. Yardımcım ve destekçim olmayacak. Eşim yoğun çalışıyor. Emzik kolaylık bunun aksi iddia edilemez ama önerilmiyor da doğal süreci destekleyen uzmanlar tarafından.
çalışanlar mecbur kullanıyor ben kızımda sağdım mecburen çok şükür beni de bırakmadı biberonu da reddetmedi kızım maşallah diyim iştahlı bir bebekti hala da öyle :) sonra da alabilirsiniz bi bakın durumunuza çok elzem bişey değil evdeyseniz eğer istediğinizde hemen temin edilebilecek birşey.Sağdığın süt maksimum buzlukta 3 ay dayanır. Ve analarımız bizi makinayla mı emzirdi demeden geçemeyeceğim. İşe başlamadan bir ay kala al sağ, sütün çöp olmasın... Benim arkadaşım kızına meme veremedi canı acıdı sonra bebek biberona alıştı. Kız meme sağmaktan ve çocuk emmediğinden 8. Ay sütü bitti. Süt hormonu bence sevgiyle temasla artan birşey. İşte sağım yaptığımda kızımın fotolarını açıp bakıyordum yoksa gelmiyordu süt... Ki benim sağdığım sütler hep çöp oldu, biberon kesinlikle istemedi...
Arayıp konuştum canım radyolog un ultrason cihazını kullanıyomuş bende 25 eylül e randevu aldım ücret olarak arada baya fark var. Acaba görüntüleri cd olarak veriyor mu onu soramadım
nuran hanıma sonucu gösterme gibi bi şansımızda olur böylelikle. Eğer doktor verebilirse 1 günlük de rapor isterimonu da bilemiyorumevet ücret farkediyo die istedim ben de
Hayırlısı olsun kız erkek İnşallah hayırlı haberler alırsın sağ salim kucağına alırsın bebişiniCinsiyer en son kiz denildi
Bant da devam.ediyo hala ayrıntılı da net öğreneceğim cook tesekkur ederim
Haber bekliyorumÇoook teşekkür ederimtabloyu sıfırdan yapmayacaksınız sanırım. Sadece eklemeler giriliyor şuan. Ben de nasıl devredileceğini bilmiyorum Kazene yazayım. O bırakmıştı sayfayı benim adıma. Ben yazayım sonra size.
ilgilenemiyorum diye üzülüyorum iki çocuk var büyüğü birinci sınıfa başladı alakadar olmam gerekiyor.
Bnde de olmuştu cnm sonrasinra hafif kahve leke gelmişti iğne vurunmustum hemen
Hepimiz öyle oldu hamilelik tam bir paranoyaklık hali benim için
Dün akrnım ağrıyordu doktoruma yazdım acile git hemen dedi. İşyerinden çıkıp gidene kadar gaz yüzünden ağrıdığını anladım. Bir karın ağrısı için beni telaşlandrfı hastaneye gittim nöbetçi Dr eve gitmş daha sinrlendmmuayene olamadan döndüm. Çok şükür bi şeyim yok. Böyle böyle gelecek bunsğreç asıl savaş doğum sornası başlayacak
Bende bahsettiğiniz akıntı yıllardır var doktora sordum kokusuz ise sorun değil dedi kokulu ise enfeksiyon ne kadar geldi akintiniz
Benimde karnım bi anda sertleşiyo bazen sağ taraf bazen tam ortası bazende baskı hissi oluyo. Sertleştiğinde şişip karnım yamuk bi hale geliyo bende bebeğe yoruyorum bu durumu ama ilk hamileliğim olduğu için tam fikrim yok
En son ben de sık baş ağrısı sebebiyle gittiğimde magnezyum eksikliğinden olabilir demişti. Yazdı reçete ama almadım o gün muayenem içime sinmemişti.
Ben iki üç gündür başladım hissetmeye sanki hafif seyirme gibi çok hafif bişiler pıt pıt çarpıyo çok güzelAynen canım bende snin gibi düşünüyorım benimde ilk gebelik benim bebeğim bir turp kadar olmuş o kadar da hissederiz heralde heraket hissetmesek de
Bende ne olur ne olmaz diye 1 tane aldım ben plastik olanı aldım kırılırsa , yüzüne çarparsa vs diyeEmzikten konu açılmışken bende geçen biberon aldım aslında ilk etapta kullanılacak bi ürün değil gereksiz mi oldu bilmiyorum
Phlips aventin cam biberonundan aldım bulunsun diye
Sizce gereksiz bi ürün mü olmuş ?
Ben iki üç gündür başladım hissetmeye sanki hafif seyirme gibi çok hafif bişiler pıt pıt çarpıyo çok güzelbi kaç kere daha hissetmek için elim karnımda sürekli ama sürekli hissetmiyorum tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?