2021 Şubat Anneleri

Açıkcası ben de karşıydım alışması gibi bırakması dert olucak dedim. dişlerini damağını etkilicek dedim.. ama sabahlara kadar memem ağzında olunca bütün dişler süt lekesi ve çürüğü maalesef... Sildik fırçaladık yok... Uykusuz işe gitmeleerim ve onun meme krizleri biberon da almadı Rabbim izin verir de o günleri görürsek bu defa düşünüyorum kullanmayı avent soothie alıcam, almazsa zorlamam...

Bende ilk çocuğumda çok bilmişlik yapıp emzik vermedim canım ama hala şimdi bile gece uykusu nedir bilmiyorum , dediğin gibi dışarı çıktığımda sürekli bir hazır olda bekleme hali vardı her an emzirmek için. Bu süreç de beni çok yordu açıkcası Allah nasip ederse bu bebeğimde emzik kullanmayı düşünüyorum bebeğimde kabul ederse. Bende çocuk diş doktoru neşve kayabaşoğlundan dinlemiştim emzik için kullanılabilir damak yapısına çok etki etmez diye konuşmuştu.

Benim kardesimde yigenlerimde emdiler en kucuk olan 1 yasinda suan gunduzleri emmiyo versekde atiyo oda bir ilk ama annesi uyuturken veriyo sadece ozaman emiyomus uyanik oldugu zaman hayatta emmiyo cok kolaylik veriyo insana ilk baslarda almasada agzina atsada habire verdi alissin diye kucuk alismadi ama buyuk alismisdi cocuklari birazda olsa susduruyo agladiklarinda vs seylerde

onu bilemiyorum ama normalde mehmet bey o muaynanede de 750 tl fyat vermişti ben onu da sormuştum

sadece cumaları orada ama makineyi bilemiyorum
Arayıp konuştum canım radyolog un ultrason cihazını kullanıyomuş bende 25 eylül e randevu aldım ücret olarak arada baya fark var. Acaba görüntüleri cd olarak veriyor mu onu soramadım

benim kızımda almadı emzik bu sefer hastaneye götürücem ilk gün verilirse alır diyor kimileri gece çok uyanıyor dalmak sıkıntı oluyordu emzikli bebek daha rahat uykuya geçiyor evet önerilmiyor çene yapısı açısından ama emen çok bebek var etrafımda hiç sıkıntı olanı da görmedim ben bilmiyorum ya bu sefer biraz daha rahat olmak istiyorum eğer alırsa vericem ben.

Son düzenleme:
çalışanlar mecbur kullanıyor ben kızımda sağdım mecburen çok şükür beni de bırakmadı biberonu da reddetmedi kızım maşallah diyim iştahlı bir bebekti hala da öyle :) sonra da alabilirsiniz bi bakın durumunuza çok elzem bişey değil evdeyseniz eğer istediğinizde hemen temin edilebilecek birşey. Pumpkin34

Haber bekliyorum

Ah canım evet annelik iç güdüsü sanırım
Şu gaz beni çok zorluyır zaten özellikle son günlerde
Hele dün bir sancı girdi hareket edemedim resmen gaz sancısı biliyorum ama çıkmayınca baya ağrı yaptı
Bu kadar evham bebeğe de iyi değilmiş onlarda etkileniyor en iyisi pozitif olmak

Bende bahsettiğiniz akıntı yıllardır var doktora sordum kokusuz ise sorun değil dedi kokulu ise enfeksiyon ne kadar geldi akintiniz

Çok değil kurulandığımda peçetede farkettim
Biraz araştırdım bu aylarda akıntı sorunu olurmuş dediğiniz gibi çok takmamak lazım
En son doktpra gittiğimde doktor plenesta aşağıda falan diyince etki altında kaldım baya ondam böyle oldum yoksa haklısınız iyi düşünelim iyi olsun

Aynen canım bende snin gibi düşünüyorım benimde ilk gebelik benim bebeğim bir turp kadar olmuş o kadar da hissederiz heralde heraket hissetmesek de

Aynen canım bende snin gibi düşünüyorım benimde ilk gebelik benim bebeğim bir turp kadar olmuş o kadar da hissederiz heralde heraket hissetmesek de
Ben iki üç gündür başladım hissetmeye sanki hafif seyirme gibi çok hafif bişiler pıt pıt çarpıyo çok güzel bi kaç kere daha hissetmek için elim karnımda sürekli ama sürekli hissetmiyorum tabi :)

Emzikten konu açılmışken bende geçen biberon aldım aslında ilk etapta kullanılacak bi ürün değil gereksiz mi oldu bilmiyorum
Phlips aventin cam biberonundan aldım bulunsun diye
Sizce gereksiz bi ürün mü olmuş ?

Bende ne olur ne olmaz diye 1 tane aldım ben plastik olanı aldım kırılırsa , yüzüne çarparsa vs diye

Aynen canım seğirme gibi bendede oluyor ama ben çok gazlı bi insanım gaz dolanır ya karnında o tarz bi şeyler inşallah bende yakında hissederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…