- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.318
- 598
Bende ne olur ne olmaz diye 1 tane aldım ben plastik olanı aldım kırılırsa , yüzüne çarparsa vs diye
Hissedersin bende gaza yoruyodum ama artk ayırıyorum bazı hisler bazende gazdr gaz diyorum :)Aynen canım seğirme gibi bendede oluyor ama ben çok gazlı bi insanım gaz dolanır ya karnında o tarz bi şeylerinşallah bende yakında hissederim
Canım biberon ve emzik kullanımı bebekten bebeğe değişen birşey. Benim oğlum biberonu da sevmemişti bende philips avent cam dan almıştım hiç kullanamadım öylece duruyor ama seninki sever . O yüzden bu tarz şeyleri çok pahalı almamak lazım ilk etapta deneyip baktık seviyor o zaman iyisi alınmalı gibi geliyor.Emzikten konu açılmışken bende geçen biberon aldım aslında ilk etapta kullanılacak bi ürün değil gereksiz mi oldu bilmiyorum
Phlips aventin cam biberonundan aldım bulunsun diye
Sizce gereksiz bi ürün mü olmuş ?
Cam daha sağlıklıdır tabiki ama plastiklerde de yazıyo şunu bunu içermez diye benim içime sindiği için böyle aldımAslında mantıklı bunu daha sonradan okudum ağır gelebilir cam, ne yapsam değiştirsem mi acaba plastikle
Hissedersin bende gaza yoruyodum ama artk ayırıyorum bazı hisler bazende gazdr gaz diyorum :)
Kalan yarısı daha güzel geçsin sağlıkla kavuşalımMaşallah canımm nerdeyse yolu yarıladık
Canım biberon ve emzik kullanımı bebekten bebeğe değişen birşey. Benim oğlum biberonu da sevmemişti bende philips avent cam dan almıştım hiç kullanamadım öylece duruyor ama seninki sever . O yüzden bu tarz şeyleri çok pahalı almamak lazım ilk etapta deneyip baktık seviyor o zaman iyisi alınmalı gibi geliyor.
Cam daha sağlıklıdır tabiki ama plastiklerde de yazıyo şunu bunu içermez diye benim içime sindiği için böyle aldım
Ben wee nin aldım daha uygundu
Değiştirebilirsem bende değiştireyim canım içime pek sinmedi zaten bide büyük boy almışım
Kücük daha iyi olur canım
Kalan yarısı daha güzel geçsin sağlıkla kavuşalım
Bende gün sayıyorum hem sağlığını öğrenmek hem cinsiyet kesin söylerde en azından bi kıyafet alayım evimde giysisi olsun artık diyeAmiinn inşallah canımm detaylıya gün sayıyorum Allahım inşallah herşey yolunda ve güzel geçer
Gun icerisinde mesela suan gayet normalim yumusacik karnim ama daha cpk aksamlari oluyo ve bazen cok sancim oluyo sanki isal olmusum gibi karnimda ole bi sanci var yerime oturumaz hale geliyorum doktora gitcem cumartesi aklima takildi bi sorim burnumda arada bir kaniyo dun aksam durumum yine ayniydi sancim ve yatamadim bile agrilarimdan gece uyandigimda burnum kanamisdiBelki gaz sıkışması falan oluyordur senin. Çünkü yemek yemekle vs pek ilgili bi durum değil
Emzik aldım ama 7-8 liralık bişi aldım 2 tane biri yuvarlak uç biri damaklı hangisini tutarsa tutmazsa diye pahalı bişi almadımBi dahada tam araştırmadan bişey almıyım en iyisi emzik aldın mı sen
Ben 2 tane aldim gerci annem aldi hediye gelirken getirceklemis obur hediyelerinin icinde avent Philips cok onerdiler ondan aldi ama bilemiyorumBi dahada tam araştırmadan bişey almıyım en iyisi emzik aldın mı sen
Bende gün sayıyorum hem sağlığını öğrenmek hem cinsiyet kesin söylerde en azından bi kıyafet alayım evimde giysisi olsun artık diyeacele ediyosun diyende çok ama ben 7. Ayda hazır olmasını istiyorum lazım eşyaların acelesi tutarsa bebişin diye
aynen canım küçük daha iyi olur , emzik için de içine sinen 1 tane al doğum çantanda olsun eğer emzik vermeyi düşünüyosan.Doğru diyosun canım bide o kadar acemice aldım ki gidip büyük boyunu almışım
Daha olmadı değiştirip hem plastik hemde küçük alayım
Emzik aldım ama 7-8 liralık bişi aldım 2 tane biri yuvarlak uç biri damaklı hangisini tutarsa tutmazsa diye pahalı bişi almadım
Ben 2 tane aldim gerci annem aldi hediye gelirken getirceklemis obur hediyelerinin icinde avent Philips cok onerdiler ondan aldi ama bilemiyorum
Bana da en son erkek dedi baya da baktı yanılma payım yok dedi ama ya yanılırsa :) ondanAynen canım bizede doktor %95 erkek dedi ama yinede net değil dedi
Ama biz yinede aldık bi şeyler
Annem dün pazardan yine dayanamayıp tulum almış
Çok değil gerçi bi kaç parça kızda olsa giydiririm artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?