2021 Şubat Anneleri

Burun kanaması olabiliyor bu dönemler diye biliyorum. Kn sulandırıcı falan kullanmıyorsun değil mi sen

Bana da en son erkek dedi baya da baktı yanılma payım yok dedi ama ya yanılırsa :) ondan

İyi yapıyorsun canım ama bence de acele etmiyoruz bide acemiyiz biz şahsen ben çok sakin bi insan değilim o yüzden nolur nolmaz 7.ayda herşeyi hazır olsun istiyorum bide bunun yıkama ütüleme paketleme kısmı var bide kış aylarında nereyi gezecüük

Sakin olmama konusunda bende çok fenayım geçen bi arkadaşım ve kızını gördüm cocuk oynuyo 1 yaşında ama düştü düşecek diye aklım cıktı sen cocuk bakamazsın dedi direk hem kışın nasıl gezicem hem o göbekle hem pandemi bebek arabası bakıyorum bu aralar mağaza mağazada gezmek istemiyorum ama arabayıda denemeden almak istemiyorum

Asit folik kullaniyorum onceden herhangi bi satte iciyodum ama ozelikle aksamlari ic denildi aksamlari sabit bi satte icmeye basladim
Canım hala folik asit mi kullanıyosun ben mi yanlış anladım ? eğer öylerde 3.aydan sonra folik asit bırakılıp multivitamin ve kan ilacı kullanılmaya başlanır sende başlanmadı mı ?

Aynen canım biz nasıl oluruz bilmiyorum tabi çocuğun sürekli peşinde olmakda doğru değil bu onu da huzursuz eder ama bazı anneler ço rahat geliyor bana
Bende bebek arabası bakıyorumm bi şeyi merak ediyorum.bide puset araç koltuğu olarak da kullanılıyor mu

Çoğu modellerinki kullanılıyo nadiren bazıları kullanılmıyomuş

Canım hala folik asit mi kullanıyosun ben mi yanlış anladım ? eğer öylerde 3.aydan sonra folik asit bırakılıp multivitamin ve kan ilacı kullanılmaya başlanır sende başlanmadı mı ?
Ayy karistirmisim pardon hep karistiriyom bunu doktorumada hep yapiyom aspirin kullaniyorum yazcakdim aspejit diyolar burda ayriyeten folik asiti birakdikdan sonra hic bi vitamin vs seyler kullanmadim doltorum biraz zorba galibaki geregi yok diyoyazmiyo

Meme bağı nedir ?
Bende eğer olursa hastane çıkışı yaptırmak istiyorum isimli
Önerebileceğiniz sayfa varmı kızlar ? :)
Bende onuda annem yaptircak bana pek bise kalmiyoya battaniyesini aldi yastik yorgan yatak dosek meme havlusu vs seylerini hep aldi hangi siteden yaptircagini bilmiyorum ama yurt disinda oldugumuz icin burdan bi siteden yaptircaklarmis diye duydum meme bgimi diyolar ne diyolar ona emziklerin ucuna bagliyozya hani isimli olan boncukdan yapiliyo onlardan isde

yurtdışında genelde öyle oluyomuş canım bide her ay galiba ultrasona da sokmuyorlarmış. Sen ondan gizli yaptırabiliyosan kan testi yaptır eksiğin varsa mecbur ilaç verir

yurtdışında genelde öyle oluyomuş canım bide her ay galiba ultrasona da sokmuyorlarmış. Sen ondan gizli yaptırabiliyosan kan testi yaptır eksiğin varsa mecbur ilaç verir
Yok her ay sokulmuyo normalde 3 kez oluyo her trimestde ama ben cok giriyorum cunku bebegin sagligina bakiyolar bebekdeki kan akisimini kontrol ediyolar ondan genelde 15gunde bir giriyorum allah korusun bebege bise olursa anneyede bisi olmasin diye tebdir amacli 15gunde birde kendi doktoruma bakiliyorum yani anlicagin ayda 4 randevum oluyo benim herzamn yolunda gitmeyen bise olursa hemen mudahile edilsin diye gizlide yaptiramam aile doktoruna gitsem git dogum kadin doktoruna ducekler yapmazlar ama eczanelerden kendi isteginle alabiliyomussun ondada ck kilo yapiyomus diye duydum

meraba kızlar.. şöyle hızlıca geçmişi okudum.
bir arkadaşımız bebeğini kaybetmiş sanırım çok üzüldüm. Rabbim soğukluğunu versin. sağlıklı bebekler nasip etsin inş.
şekerden konu açılmış muhakkak yaptırın. çünkü canan karatay alanı olmayan şey hakkında yanlış bilgiler veriyor. onun yüzünden birçok kadın bu testi yaptırmayıp anomalili bebekler dünyaya getirdi.
ben de hiçbir belirti yokken az da kilo almışken sınırda çıkmıştı şekerim. diyet yapmıştım.
benim 2. gebeliğim 21. haftaya başladık hareketlerini 16 dan beri hafif hafif hissetmeye başladım.
ama ilkinde 20 haftalık başlamıştı. 24 e kadar yolu var telaş etmeyin.
oğlum doğmadan önce büyük büyük konuştum. emzik vermem mama vermem ayakta sallamam bla bla..
hepsini yutturdu sıpa bana. emzik verdim almadı. ucuna pekmez sürüp verdim emdi pekmez bitince tükürdü ben pes ettim sonunda biberon aldım mama başladık. dr. browns plastik tavsiye ederim. beni de bırakmadı biberonu da.
memeye yakındı biberon. ayakta salladım battaniyede salladım herşeyi yaptım. zor bir bebekti. şimdi 7 yaşında çok akıllı MaşAllah. oğlumda çok telaşlıydım bunda çok rahatım akışına bıraktım böyle çok daha iyi oluyor. sizde rahat olun. doktora da 21 hafta da 3 kere falan gittim sanırım.

Canım bu vitaminler bize rutin olsun diye verilmiyor , zaman geçtikçe bebekler bütün ihtiyaçlarını bizden karşılamaya başlıyorlar ve bizim depolarımız bitiyor onun için vitaminlere başlatıyolar ki ne bebek eksik kalsın nede anne vitaminsiz kalsın.Çünkü yarın öbür gün doğum yapıcaz demir eksikliğimiz yada kansızlığımız varsa doğum nasıl olur allah korusun o zaman da hepimize kan lazım vitamin lazım . Vitamin içiyosun diye kilo almazsın ama iştahını açar sende yersen öyle kilo alırsın o yüzden istahımızı tutup bebeğimiz için sağlıklı beslenip vitaminleri alıcaz çünkü keyfi bişey değiller bence.

Yine isticem doktorumdan cumartesi gunu ama yine yazmucak eminimki geregi yok dicek sonrasindada dogumdan sonra hemen takviye ediyolarmis eltimede aynisini yapmis doktor yazmamis dogum yapmis yerinden kalkamazsin sen demisler vitaminin eksik kalmis oylece serumla takviye etmisler bi kac gun boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…